David Sebestyén

Fastighetsmäklare i Stockholm


Expertområden: Stockholm

Säljer: Bostadsrätter, Villor, Nyproduktion, Tomter, Utomlands

Om David Sebestyén

Har alltid varit ytterst mån om att bygga långsiktiga relationer, och med denna inställning i varje affär i kombination med högt engagemang, service och kunskap har jag lyckats göra både köpare och säljare nöjda i en av dem största affärerna man gör i livet.

Jag började intressera mig för fastigheter i tidig ålder och fick förmånen att vara med i ett fastighetsbolag från nystart till börsnotering. En resa som lärt mig oerhört mycket och som jag värdesätter enormt. 
Jag har alltid varit mån om att bygga goda relationer och insåg väldigt snabbt att det är på en personligare nivå jag lyckats uppnå det.


Att få förtroende och förmedla en av dem största affärerna man gör i livet och lyckas hålla en långsiktig relation är för mig det största kvittot på framgång man kan få.


Jag har sålt nybyggnadsprojekt med över 440 bostäder med ensamrätt, och förmedlat vackra hem i Stockholms innerstad senaste åren med fokus på Vasastan och Östermalm.

Med långsiktiga relationer kommer också brett kontaktnät och i många fall hittar jag rätt köpare i tidigt skede där hem förmedlats utan att det hinner publiceras på öppen marknad.

Eftersom jag uteslutande förmedlat hem i Stockholms innerstad förstod jag att för många är det av värde att ha ett sommarställe i solen utomlands. Det första steget till att hitta ett hem utomlands börjar här och inte på plats. Det är på hemmaplan vi börjar, för att sedan åka som ett team ihop och titta på ett boende. Från start till avslut för att ni ska känna er så trygga och nöjda som möjligt.


Jag kan därför stolt och exklusivt presenterna mitt samarbete med en av dem största aktörerna nere i Costa del sol med fokus på Marbella och Benahavis, ett svenskägt och börsnoterad fastighetsbolag.
Se gärna på pågående projekt eller boka ett förutsättningslöst möte med mig för att veta mer.

www.asira.se/utland

Med lång erfarenhet, tungt kundregister och tillsammans med ett starkt team i nya anda ser jag till att köpare och säljare ska bli riktigt nöjda.


Vill du veta mer? Boka gärna ett förutsättningslöst möte så berättar jag hur jag kan hjälpa just dig på bästa möjliga sätt.
Väl mött!
David@asira.se
0709 31 72 40
/ David Sebestyén L.

Kontakta

Mobil
070 - 931 72 40
Epost
david@asira.se

David Sebestyén i Sociala Medier