Asira i korthet

Asira är en nytänkande och revolutionerande mäklartjänst. Med stark entreprenörsanda skapar vi nästa generations fastighetsmäklare. Allt vi gör genomsyras av nytänk, jämlikhet och rättvisa. Grundtanken i Asiras metod baseras mycket enkelt utryckt på att alla ska utgå som vinnare i en bostadsaffär. Vi har ett eget sätt att se på mäkleriet och bostadsaffärer: ”De nöjdaste medarbetarna leder till de nöjdaste kunderna”. Vi erbjuder en tjänst med frilansade fastighetsmäklare. Asira är en plattform som ger både dig och din fastighetsmäklare mer än vad som tidigare varit möjligt.

Vi skiljer oss från traditionella mäklarbyråer

Vad som gör oss till det självklara valet 

✔ Personligare fastighetsmäklare

✔ Inga onödiga mellanhänder

✔ Högre engagemang 

✔ Flexibla & kreativa  

✔ Passionerat team 

✔ Tillgängligast 

✔ Högre kvalité

✔ Innovativa 

Vi har anlitat Asira

Linus Petersson & Ebba Lydig

Linus Petersson & Ebba Lydig
Köpare

Om ni letar efter en skicklig, tillgänglig, påläst och karismatisk mäklare som alltid ger det lilla extra och får en att känna sig prioriterad och uppskattad som kund, ja då kan ni med enkelhet välja Demir på Asira!

Maj Rydström

Maj Rydström
Säljare

Benjamin är verkligen något extra! Hans driv och engagemang gjorde att vi äntligen fick orken att sälja vår lägenhet efter mycket velande. Benjamin skötte allt galant och vi fick lägenheten såld innan visning till ett bättre pris än vi förväntade oss. Vi är så nöjda att vi valde Benjamin!

Samuel Rosqvist

Samuel Rosqvist
Säljare

En mäklare i världsklass! Demir är engagerad och kunnig. Oavsett dag eller tid på dygnet gick det att få tag i Demir och han hade alltid svar på frågor. Med en tydlig plan från början som diskuterades fram, jobbade Demir oavbrutet mot planen och mina mål som kund. En grym mäklare som jag hade gett högre betyg om det gick! Rekommenderas starkt!

VÄRDERA DIN BOSTAD DIGITALT

Få snabbt svar av en mäklare på hur mycket din bostad är värd

Asira introducerar ett enkelt, snabbt och kostnadsfritt sätt att värdera din bostad digitalt. Värderingen kan användas vid en bostadsförsäljning alternativt som underlag för lån hos bank eller annat kreditinstitut.