Snart till salu

Optimal 2:a invid T-Banan

Bilder Översikt

Kungssätravägen 18

 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  40 kvm
 • Avgift
  2 541 kr
 • KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING!
 • Socialt och kvadratsmart boende!
 • Inglasad uteplats!
 • Låg avgift!
 • Spa med Bubbelpooler på taket, takterras och soldäck!
 • Bra förvaringsmöjligheter!
 • Sovrum med plats för dubbelsäng!
 • Välplanerat kök med gott om arbetsyta!
 • Bekvämligheter såsom kombi tvättmaskin/torktumlare!
 • Promenadavstånd till Stranden!
 • Nära till IKEA & Kungens Kurva, Heron City och Skärholmen C!
 • T-bana i närheten av fastigheten (300 m promenadavstånd)!
Varmt välkomna till denna optimalt planerade och moderna 2:a med dubbla härliga uteplatser. Detta är en unik lägenhet, välplanerad för varenda kvadratmeter och som passar perfekt för singeln, rullstol, äldre såväl som för paret. Högst upp i fastigheten når ni dessutom till den stora gemensamma takterrassen med bl.a. två spa-pooler, soldäck och pampig utsikt som ger en glimt av Mälaren. Föreningen har även en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Gångavstånd till T-bana med ca. 20 min till T-Centralen, samt nära till naturreservat och sandstrand.

Utanför ingången till lägenheten finns det plats för sittbänk alternativt stolar och bord där man kan njuta av eftermiddagssolen samt se solnedgången hela vägen tills den når trädtopparna. Bostaden har en luftigt och socialt vardagsrum med goda sällskapsytor. Här finns det gott om plats för soffa, soffbord och TV-bänk. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och luftig med ytor som fungerar utmärkt för matbord att samlas kring för trevliga middagar för 4-6 personer. Köket är modernt inrett med ljusa skåpsluckor och svart kakelvägg, diskmaskin samt kyl/frys är från Bosch. Snyggt golv i ekparkett.

Vid innerhallen finner ni bra utrymmen för både kläder och förvaring. Här finns det gott om plats för garderober. Även här ligger det rymliga och helkaklade badrummet med golvvärme och en Bosch kombi tvättmaskin/torktumlare.

Lägenheten erbjuder ett ljust och stort sovrum där det utan problem ryms en dubbelsäng och två sängbord. Önskas det finns det gott om plats för extra förvaring eller ett skrivbord. Från sovrummet når ni ut till en härlig uteplats med morgonsol samt trevlig utsikt. Uteplatsen fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid.

Här tar du en promenad ned till Sätra strand som har gräsmatta för picnic, sandstrand och hopptorn för barnen, samt en kiosk med korv och glass! Utegym och strövområden längst med vattnet och massor med grönska.
Varmt välkomna på visning!
 • Vid entrén finns det plats att ha utemöbler, samt lägga trall på marken och få en fin uteplats med direkt anslutning till föreningens gräsmatta. Genom säkerhetsdörren kliver du sedan in i denna välplanerade bostad med plats för avhängning direkt till höger.

  Sällskapsdel i modern öppen planlösning med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Golvbeläggning genomgående ekparkett samt vita målade väggar. Gott om ljusinsläpp genom stort fönsterparti i vardagsrummet.

  Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet och bjuder in till härlig matlagning med stilren och funktionsvänlig design. Vita släta skåpsfronter som bryts av med svart kakel ovanför arbetsbänk i svart laminat. I övrigt består köksparken av kyl/frys från Bosch, kolfilterfläkt, diskmaskin samt spis med glaskeramikhäll från Bosch. Inbyggd mikrovågsugn. Hela maskinparken går i vit ton.

  Invid badrummet finns en passage som har inbyggda förvaringsmöjligheter.

  Modernt badrum i stilfull design. Badrumsgolv med behaglig komfortvärme som regleras av termostat placerad på väggen. Vita helkaklade väggar och svart klinkergolv. Egen tvättdel genom kombinerad tvättmaskin/torktumlare och i övrigt finns här WC, duschyta, handfat, väggskåp med spegel och infälld belysning samt handdukstork på väggen.

  Längst in i bostaden finner du sovrummet med plats för stor säng . Från sovrummet når du den mycket uppskattade balkongen med härlig förmiddagssol.

  På vid entren finns ett praktiskt förråd.

 • Flerfamiljehus

  2015

  Fjärrvärme

  3-glas

  Hiss: JA

  Mekanisk (FTX) - med värmeåtervinning

 • 2 541 kr/mån

  Ingår: Värme, VA (Obligatoriskt tillägg för 250M bredband tillkommer om 264 kr /mån

  El: 2 400 kr/år

  Försäkring: 2 400 kr/år

  Summa(kr/år): 4 800 kr

  Personer i hushållet: 1

 • Med naturen och Europas bästa shopping som granne I Sätra finns alla möjligheter för den aktive, såväl gammal som ung! Här finns stora grönområden med ängar, promenadstråk och motionsslingor. Dra fördel av strandbad, kolonilotter, idrottshallar, båtklubb, ridhus, fotbollsplaner, lekplatser och mycket mer. Bebyggelsen är blandad i kuperad terräng. Centrumet har matbutik, restauranger, vårdcentral och flera butiker. I närområdena har du allt du behöver i form av skolor, service och shopping. Skärholmens centrum och Kungens Kurva ligger på promenadavstånd, med Europas största Ikea och Nordens största nöjescentrum Heron City. Till city tar det 20 minuter med t-banan och flera busslinjer trafikerar området. Promenadavstånd till populära Sätrastrandbad, med sandstrand med utegym, samt härliga mortionslingor i Sätraskogen

  Nära till tunnelbanan Sätra och ca. 23 min till T-Centralen. Buss 135 vid Skärholmsvägen som går till Skärholmen Centrum på ca 8 min.

  Veckoparkering på gatan, samt många gästparkeringar som går bra att betala med Easypark.

 • brf Kungsterrassen BRF Kungsterrassen är en äkta bostadsrättsförening i Skärholmen. Gemensamma utrymmen I föreningen finns gemensamt cykelförråd (plan 0 och 2), barnvagnsrum (plan 1), rullstolsförråd (plan 1) och sopkärl i separata utvändiga markbehållare för hushållssopor. Föreningen har dessutom en gemensamhetslokal med övernattningsrum i anslutning till den stora takterrassen. Gemensam gård / takterrass Högst upp i huset ligger den gemensamma takterrassen. Takterrassen erbjuder grillmöjligheter, soldäck samt två avkopplande spabad. Spabaden kommer under året att vara öppna under cirka 6 månader. I anslutning till takterrassen ligger gemensamhetslokalen med möjlighet till övernattning för medlemmarna och dess besökare. Både spabaden och gemensamhetslokalen är bokningsbara. På föreningens mark finns parkeringsplatser och cykelparkering. El-Avtal Föreningen har ett gemensamt elavtal för att medlemmarna ska få ett lägre pris. Kostnaden baseras på föregående årsförbrukning och avläses/justeras mot faktisk förbrukning. Elen läggs sedan på månadsavgiften en gång per kvartal. Ekonomi / Ägande Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person kan accepteras. Föreningen äger ej marken.

  Renoveringar utförda och planerade 2015 - Asfaltering av parkeringsplatser Större underhåll och renoveringar är inte planerade då byggnaden är relativt ny.

  Föreningen har 19 st parkeringsplatser på gården. Kostnad 600 kr/månad och separat kö finns i dagsläget (2021-02-27). Bra utbud för parkering på omkringliggande gator.

Ansvarig mäklare

Jan Ocean Hsia

Intresseanmälan

Läs mer här.