Daggstigen 29A

 • /bud
  3 950 000 kr
 • Tomten kommer att finnas tillsalu fram till den 30 september. Vänligen ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare för mer information.
 • Byggrätt 196 kvm
 • Högt, plant, fint läge
 • Familjevänligt område
 • Två sidor av tomten är mot allmänning, inga grannar
 • Utmärkt läge för pendlaren
 • Promenadavstånd till förskola, skola samt gymnasium
 • Nära natur & skog
Bygga ett drömhus på högt läge nära naturområde i gemytliga Stuvsta! Nu har du möjlighet att förvärva tomt med mysigt läge nära naturområde, som är kommunens mark. Högra sidan samt baksidan av tomten är mot allmän skog, de två sidorna är utan grannar. Generös byggrätt på en total byggarea om 196 kvm får uppföras två bostäder med högst två våningar. Arkitekt ritat hus anpassad till tomten finns att ta del av, det huset finns visas i annonsen. Självklart, så kan du designa ditt eget drömhus. Ett attraktivt och familjevänligt läge med promenadavstånd till pendeltrafik, och bekvämt gångavstånd till förskolor, skolor samt gymnasium.

UTNYTTJANDEGRAD
Högst en femtedel (1/5) av fastigheten får bebyggas. Högst två bostäder får uppföras, högst två kök.

PLACERING, UTFORMNING, UTFÖRANDE
Högsta antal våningar 2 st. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 7,5 meter. Huvudbyggnad skall placeras mins 4.0 meter från fastighetsgräns.

GATUKOSTNADER
Inga gatukostnader tillkommer enligt uppgift från Huddinge kommun. Huddinge kommun 08-535 365 70

BYGGLOVSKOSTNADER
För kostnader kring bygglov, kontakta Huddinge kommun på tele 08-535 30 000.

VATTEN OCH AVLOPP
Anslutningskostnad för VA tillkommer med ca 249 000 inkl. moms enligt 2021 års taxa.
För exakt kostnad kontakta Stockholm vatten på va-anslutningar@svoa.se eller telefon 08-522 120 00.

EL
Ej ansluten till elnätet. Kostnad på ca 30 000 kr tillkommer.
För exakt kostnad kontakta Vattenfall på telefon 020-82 00 00.

FIBER
Ej ansluten till fiber. För kostnad och tillgång kontakta någon av leverantörerna via www.bredbandskarta.se
 • Stuvsta är ett gemytligt bostadsområde beläget nära natur, friluftsområden och sjöar men framför allt ett attraktivt läge för pendlaren, både till Stockholm och Huddinge. Stuvsta centrum har vårdcentral, apotek, mataffär, systembolag, restauranger, caféer, gym och några butiker samt större matkedjor. Skeppsmyreparken har aktiviteter för hela familjen med lekplats, fotbolls- och basketplan, utegym mm. På promenadavstånd ligger även idrottsanläggningen Kvarnbershallen och Huddingehallen med bad och simhall. I närheten finns både förskolor, skolor och gymnasium. X minuters promenad till Förskolan Daggkåpan, X minuters promenad till Stenängsskolan och X minuters promenad till Huddinge Gymnasium. Stuvsta är beläget mellan Långsjön och Trehörningen som är två populära utflyktsmål. Familjevänliga Långsjöbadet har restaurang med glasskiosk och erbjuder både bad, skridskoåknings samt mysiga promenadstigar runt sjön. Intill ligger Älvsjöskogen med flera el-ljusspår. Kräppladalen är ett stort natur- och friluftsområde, ett vackert gammalt kulturlandskap med öppna långsträckta dalgångar, skogklädda höjder, ädellövskog, naturstränder och Stockholms stads största våtmark samt ett rikt fågelliv.

  En kort promenad på 20 minuter ligger Stuvsta station. Med pendeltåg tar du dig på 12 minuter till Stockholm 53 minuter till Arlanda och 1 minut till Huddinge, 6 minuter till Flemingsberg. 8 minuters promenad till busshållsplatsen. Buss 705 går emellan Solgård, Sörskogen, Huddinge C, Fruängen och Skärholmen. Buss 742 går mellan Dreviksstrand och Huddinge sjukhus.

Daggstigen 29A

Välkommen på visning

tisdag 06/07 kl 13:00 - 13:30
måndag 12/07 kl 17:30 - 18:00
måndag 20/09
onsdag 22/09

Intresseanmälan

Läs mer här.