Snart till salu

Unik dröm bostad högt upp, högt i tak och gemensam spa & bastu!
Bilder Översikt

Armégatan 9B, 6tr

 • Föreslagen budstart
  3 995 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  62 kvm
 • Avgift
  3 358 kr
 • Högt i tak - ca. 2,90 m!
 • Högt upp med stora fönster!
 • Stor och härlig balkong mot innergård och morgonsol!
 • Möjligt 2,5:a!
 • Moderna materialval - Stilrent!
 • Stora sociala ytor med öppen planlösning!
 • Friskluftsventiler för bästa möjliga ventilation i rummen!
 • Mycket förvaring och dubbla Walk-in-closet!
 • Föreningen tillåter Juridiskperson att ansöka om medlemskap!
 • Gemensam spa, bastu, takterrass och soldäck!
 • Flertal toppnoterade restauranger runt hörnet!
 • Komplett badrum med tork & tvättmaskin!
 • Lediga platser i Garage, samt hissen direkt ned!
 • Populärt område!
 • 600 m till T-bana med dubbla linjer mot stan!
 • Underbara promenadstråk längs vattnet vid Huvudstabadet & Pampas Marina!
Kontakta ansvarig mäklare för annonsering som kommande, mer information eller visning!
- Jan Ocean Hsia: 0763-447 448

Nu har du möjlighet att förvärva kanske Solna och Västra skogens finaste 2:a!! Denna unika bostad, som endast återfinnes på 6:e våningen i detta trapphus, har ca. 2,90 m i takhöjd!!

Välkommen in i det nya milleniets "sekelskifte" med högt i tak och djupa fönsternischer! Här är du benägen i ett drömläge högt upp i huset på 6:e våningen med sovrum och balkong mot lugn innergård. Lägenhetens öppna yta i vardagsrum och kök i kombination med stora fönster ger en fantastisk ljus och rymd, samt allehanda möbleringsmöjligheter. Här kan du hänga en ljuskrona med 50 glödlampor, sätta upp otaliga tavlor på vägg, samt sätta in en större soffa och matgrupp utan att rummet ska verka trångt! Varje kvadratmeter är väl planerad och alla rummen är förberedda med multimediauttag. Dessutom gör det höga taket tillsammans med flera tilluftsventiler att 20 000 liter mer luft cirkulerar i bostaden, jämfört med andra lägenheter i med samma yta. Där bor du med fönster i två väderstreck skänker lägenheten ett rikligt ljusinsläpp, ett stilrent kök som kommer fullutrustat med vitvaror från Siemens, samt gott om förvaring och bra med arbetsytor. Stort sovrum med gott om förvaring och utgång mot balkongen. Rymligt helkaklat badrum med moderna materialval, samt egen tvättmaskin och torktumlare.

Som boende i Brf Laboratoriet får man tillgång till de fantastiska gemensamma utrymmen som takterrass med grill, stor gemensam lokal, relax med spabad och bastu, innergård med soldäck samt tvättstuga. Lediga garageplatser finns också att hyra i huset där du tar hissen rakt ned i källaren!

Här bor du med närhet till två av Solnas mest populära restauranger vid porten, Nooni Sushi och Pixels, samt ett helt torg med spännande restauranger på frammarsch, samt prisbelönta Asplunds hotell och restaurang precis runt knuten. Över gatan har du en ICA butik, samt i området finns flera gym, caféer, frisörer och en massör. Populära skolor som engelska skolan ligger invid samt ett flertal för- och grundskolor finns i området.

Från bostaden är det ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen som tar dig till T-Centralen på ca 7 min. Det går dubbla tunnelbanelinjer till Västra Skogen, vilket innebär att väntetiden är minimal. Här finns även utmärkta cykelvägar till City och Vasastan på ca 15 minuter. För den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm eller norrut. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus, samt inom kort avstånd till trevliga promenadstråk längs med vattnet mot Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan. På ca 7 min promenad nås även Solna Centrum med allehanda närservice och vårdcentraler.

Välkommen till ett bättre boende!
 • Klinkersgolv med vita och rosa väggar, många avhängningsmöjligheter och förvaring.

  Vardagsrum/Kök med ca. 2,90 m i tak, ekparkettgolv, samt vita väggar, stora fönster med djupa fönsternischer och många möbleringsmöjligheter Stilrent kök från HTH med vita luckor och metalhandtag, vitkaklad vägg, samt en grå bänkskiva med rostfri underlimmad diskho. Köket är fullutrustat med högkvalitativa vitvaror från SIemens, bl.a. Induktionshäll/Ugn, Diskmaskin, inbyggd Mikrovågsugn, samt en centralkopplad köksfläkt. Möjligt med stor matplats för 4-6 personer.

  Full utrustat med tvättmaskin och torktumlare, dusch med glasvägg, WC, handfat med kommod och spegelskåp, samt väggförvaring. Moderna materialval med mörka golv och vita väggar, samt högt i tak.

  Härlig balkong mot lugn innergård med plats för möbelgrupp och elgrill. OBS! Inga skymmande balkonger ovan!

  Stort sovrum med mycket väggförvaring, plast för skrivbord och dubbelsäng

  Stort rum mitt i lägenheten, perfekt för förvaring av allt! högt i tak. Går även att göra om till sovrum med loftsäng och fönster.

  Förråd med inbyggd garderob, högt i tak!

  Förråd med gallerbur på ca 4-5 kvm

  SPA & bastu, samt takterrass & gemensamhetslokal finns att boka i föreningen. Garage och förråd finns i källaren. Två gemensamma tvättstugor finns med en grovtvätt, samt fem grupper med maskiner går att boka. Innergården har altan med soldäck och utemöbler, samt en lekplats.

 • Flerfamiljshus

  2016

  Fjärrvärme

  3-glas

  Våning: 6/8

  Hiss: JA

  Mekanisk (FTX, F)

 • 3 358 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kallvatten, ComHem grundutbud (TV) och ett förråd i källaren. ComHem Bredband 1000/1000 tillkommer om 180 kr, el- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning.

  El: 2 400 kr/år

  VA: 2 400 kr/år

  Försäkring: 2 200 kr/år

  Summa(kr/år): 7 000 kr

  Personer i hushållet: 1

 • Ingenting är en ny och modern stadsdel i Solna och västra skogen som vuxit fram med många restauranger och service i området. Naturen & fritid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och erbjuder fina promenadvägar. I området finns även Huvudstabadet, ett populärt utomhusbad med bassänger och Augustendal lekpark - med 4-H gård med lekredskap och husdjur till de yngres förtjusning. Vid Huvudsta strand återfinns nu Solnas första publika strandbad. Sandstrand, picknickytor, badbryggor och utomhusdusch är några av inslagen i solnabornas nyaste tillskott i stadsmiljön. Badet ligger nedanför existerande Huvudstabadet och erbjuder badmöjligheter för alla som vill plaska och simma i vackra Ulvsundasjön. Bättre tillgång till strövområden för picknick och rekreation går knappast att hitta. Huvudstabadet med bassäng och sandstrand ligger nära Huvudsta gård. Kultur & nöjen För den som tycker om mer aktiviteter finns möjligheter att hyra kanoter vid Pampas marina för att paddla i Mälaren. Här finns även Bergdalsviks båtklubb och självklart en krog, Sjökrogen. Vill man hålla sig lite längre ifrån vatten finns det ett flertal gym och även en ridskola i området.

  Från bostaden är det ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen som tar dig till T-Centralen på ca 7 min. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter, för de bilburna är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm, eller direkt till Centralen via Klarabergsleden. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a. linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska).

  Affärer & restauranger Vid armégatan finns flera livsmedelsbutiker (ICA Nära). I Västra skogen centrum finns även en Coop, pressbyråkiosk med post samt två restauranger. I närheten finns även Huvudsta C som är ett inomhuscentrum med butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Solna Centrum som är en modern galleria finns inom gångavstånd. Här hittar man förutom ett hundratal butiker och ett 20-tal restauranger även ett brett serviceutbud. I Brf Laboratoriet finns en populär sushirestaurang, Fantastisk pizza och ett gym. På höjden bortanför Lundbyparken ligger Hotell och restaurang Asplund, samt på behagligt gångavstånd ligger även Torsplan och Hornsberg strand med allehanda restauranger och caféer. Skolor & omsorg Flera förskolor och skolor inom gångavstånd bl.a. Västra skogens förskola. I Huvudsta finns även förskolor som Ängskärrs förskolan, Västra skogens förskola, Påfågelns förskola samt på Göran Perssons väg (montessoriförskola), Jungfrudansen 102, Skytteholmsvägen 11, Hannebergsgatan 21, Centrumslingan 43 och Ankdammsgatan 44. Grundskolor i närheten är Granbackaskolan (F-5), Emmylundsvägen 10-12, Tallbackaskolan (F-9), Kristinelundsvägen 1, Nybodaskolan, Framnäsbacken 22 (Skolår 4-9) och Skytteholmsskolan, Ankdammsgatan 14-16 (Skolår 1-8), samt i Ingentingområdet finns Engelska skolan (4-9). Äldreomsorg finns på Storgatan. Capio vårdcentral finns på Huvudstagatan.

  Boendeparkering vid näraliggande gator med en kostnad om 400 kr / mån eller 1000 kr per kvartal. Ansökes hos Solna stad på: https://www.solna.se/boende--miljo/parkera-i-solna/boendeparkering Lediga garageplatser finns i BRF Laboratoriet.

 • BRF Laboratoriet Allmän information Till föreningen hör adresserna Armégatan, Epistelvägen, Trubadurvägen och Arvid Tydéns allé. Sammanlagt 266 bostadsrättslägenheter som är fördelade på tre byggnader (totalt nio trapphus, samtliga med hiss). I föreningen finns även två lokaler samt ett garage i två våningsplan. Föreningen äger marken. Gemensamma utrymmen Föreningen har två gemensamma tvättstugor, en större och en mindre. Det finns rymligt solterrass, relaxområde och utegym. Cykelförråd på entréplan i hus 2 och cykelställ på gården. Gemensamma barnvagns- och rullstolsförråd på entréplan och gårdsplan. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd. Föreningen har en större gemensamhetslokal som går att boka mot mindre kostnad. Denna ligger högst upp på Trubadurvägen. Relax (Spa) innehåller större pool och bastu. Tvättstugan består av fyra grupper tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Dessa är bokningsbara. Sedan finns tre tvättmaskiner som är drop-in, två stora torkskåp och en grovtvättmaskin. Föreningens ekonomi Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen 2021-01-07. Ägande i föreningen Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej. Föreningen godkänner ett delat ägande med minsta ägarandel om 10%. Huset i sig är direkt inspirerat av Asplunds byggnadskonst. Föreningens hemsida https://brflaboratoriet.bostadsratterna.se/brf-laboratoriet

  Inga utförda eller kommande renoveringar då huset är från 2015-2016. - I dagsläget finns bygglov för inglasning av balkonger på Epistelvägen 1B. Det är upp till den enskilde bostadsrättsinnehavaren att glasa in eller ej. Kontakta styrelsen för information om du vill glasa in din balkong. Övriga adresser har inte bygglov för inglasning då balkongerna har rundade kanter. - Stora delar av gården har byggts om under aug -nov 2019 då gården innan inte följde bygglovet. Det innebar inte någon kostnad för föreningen. - Trallen på terrassen ska fixas då det är en anmärkning från garantibesiktningen. Det kommer att tas om hand under våren 2020.

  I föreningen finns det 213 st garageplatser i två våningsplan varav 15 st av dessa är laddplatser för elbilar där 12 av dem är klassificerade som Normal och 3 av dem är klassificerade som Premium, och 6 st av dessa är dubbelplatser. Medlemspriser: Liten: 1000 kr/mån inkl. moms ( 800kr ex) Normal: 1150 kr/mån inkl. moms (920kr ex) Normal+: 1300 kr/mån inkl. moms (1040kr ex) Premium: 1450 kr/mån inkl. moms (1160kr ex) Laddplats Normal: 1650 kr/mån inkl. moms Laddplats Premium: 2050 kr/mån inkl. moms Dubbelplats: 1600 kr/mån inkl. moms Det finns lediga platser att tillgå i alla kategorier från den 1 december, förutom Liten plats där alla är upptagna. Det finns även lediga platser på Diktarvägen 11. Kontakta Parkando för mer information på kundservice@parkando.se eller 08-408 396 38

Intresseanmälan

Läs mer här.