Till salu

Villa i hörnläge!
Bilder Översikt

Planimetervägen 1

 • 9 000 000 kr
 • Antal rum
  13 ROK
 • Boarea
  254 kvm
 • Tomt
  1605 kvm
I detta lugna område bor du rofyllt med natur inpå. Villan består idag av en byggnad och en tillbyggnad i vardera två plan. Byggnaderna har separata in- och utgångar vilket är perfekt för olika sällskap av gäster. En mindre vedbod finns på tomtens framsida och en lekplats i form av gunga. I kombination med huvudbyggnadens altan finns mycket goda sociala ytor.

Varmt välkommen på visning!
 • Huvud-/originalbyggnaden har 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Vidare finns stor altan utanför.

  Här finns en kombination av parkett, laminat och klinkers. Ett sovrum finns på entréplan.

  Entrén består av en rymlig hall med plats för avhängning. Längst ena väggen finns en garderobvägg med spegelglas med dörr som leder till tillbyggnadens kök & matplats.

  Plats för soffgrupp och diverse möblering med utgång till den trädäckade altanen. Här går trappan upp till övre plans sovrum och förrådsutrymme.

  Kök och matplats finns i anslutning till vardagsrummet. Köket har köksluckor och arbetsbänk i träfärgat material. Maskinellt utrustat med helkyl, helfrys, inbyggd gasugn, gasspis med fläkt och en inbyggd diskmaskin. Observera att diskmaskinen är trasig och ej använd på flera år. Vidare att några spotlights i köket inte är fungerande och behöver bytas ut. I matplatsen finns en kamin som används vintertid (behöver sotas).

  Helkaklat duschrum med duschkabin, wc, handfat och spegel. Här finns golvvärme och fönster samt tvättmaskin och torktumlare.

  Ett sovrum på entréplan, beläget bakom vardagsrummet. Plats för säng och diverse möblering.

  Här finns en kombination av parkett och laminat. Två sovrum finns på övre plan.

  Belägen direkt till vänster om trappan upp. Plats för säng och sängmöbler. Här står elsäkringsskåpet. Sadeltak.

  Belägen direkt till höger om trappan upp. Plats för säng och sängmöbler. Här finns också ett takfönster. Sadeltak.

  Förrådsutrymme beläget mittemot trappan upp i den lilla hallen emellan övre plans båda sovrum. Har använts som klädkammare.

  Tillbyggnadens entréplan har 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Övre plan har 5 rum och ej färdigställt kök, varav 4 sovrum. Vidare finns ej färdigställt bad-/duschrum. Genom vardagsrummet kommer du till en mindre balkong och vind.

  Från entréplan finns ingång till nedre plan samt trappa upp till övre plan. På entréplan har nedre plan en separat in- och utgång på andra sidan tillbyggnaden. För den entré som är primärt för övre plan finns plats för avhängning och en dubbelgarderob i spegelglas. För den separat entrén på baksidan möts man av hallen och en mindre plats för avhängning/förvaring.

  Plats för säng och diverse möblering.

  Plats för säng och diverse möblering.

  Plats för säng och diverse möblering.

  Helkaklat duschrum med golvvärme. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk med diverse förvaringsutrymme, handfat med kommod och spegel, wc, förvaring ovan wc stol, dusch och ett mindre fönster. Spotlights i tak.

  Modernt kök i vita skåpsluckor som är maskinellt utrustat med helkyl, helfrys, inbyggd diskmaskin, ugn med induktionshäll och fläkt samt inbyggd micro. Spotlights i tak och taklampa. Här finns luft luft värmepump som även går att använda som AC. Tillbyggnadens elcentral finns också här och genom kökets matplats kan man komma både ut på ena sidan av tomten samt gå igenom till originalbyggnadens entré.

  Plats för soffgrupp och diverse möblering. Större fönster för bra ljusinsläpp och ett mindre förvaringsutrymme under trappen. Spotlights i tak och taklampa.

  El till övre plan är inte färdigställt, samt blivande kök och bad-/duschrum. Övre plan är under pågående renovering/uppbyggnad och är ej färdigställt.

  Direkt uppför trappen kommer man till vardagsrummet. Plats för soffgrupp, TV med bänk och diverse möblering. Utgång till liten balkong härifrån samt taklucka upp till vind.

  Ett större sovrum beläget bakom vardagsrummet med dubbla fönster. Plats för säng och sängmöbler.

  Vatten och avlopp inkopplat men rummet är ej färdigställt.

  Vatten och avlopp inkopplat men rummet är ej färdigställt.

  Sovrum i hörnläge av tillbyggnaden, intill blivande kök och bad. Fönster åt två håll med sprucket glas på ena. Plats för säng och sängmöbler.

  Sovrum i hörnläge av tillbyggnaden, mittemot sovrummet med sprucket glas på ena fönstret. Fönster åt två håll. Plats för säng och sängmöbler.

  Detta sovrum ligger mellan vardagsrummet och ena hörnsovrummet, belägen mittemot tilltänkta kök och bad. Plats för säng och sängmöbler.

  Inredd vind med ingång genom taklucka i vardagsrummet.

  Mindre balkong med utgång från vardagsrummet och utsikt över fastighetens framsida.

 • 2-plansvilla

  1956

  Direktverkande el samt två styck luft-luft värmepumpar

  Stående träpanel

  Träreglar

  2-glas samt 3-glas isoler

  Trä

  Plåt

  Krypgrund

  Ombyggt 2019 och tillbyggnadens övre plan är under pågående renovering/uppbyggnad, dvs. ej färdigställt.

  Enskilt vatten året om enligt fastighetsutdrag, omgjort till kommunalt vatten enligt säljare. Kommunalt avlopp

  Självdrag

  Förrådsbyggnad på tomtens baksida samt mindre vedbod vid brunnen på tomtens framsida.

 • Uppvärmning: 36 616 kr/år

  VA: 3 264 kr/år

  Väg/samfällighetavgift: 2 000 kr/år

  Renhållning: 2 096 kr/år

  Försäkring: 4 332 kr/år

  Summa(kr/år): 48 308 kr

  Personer i hushållet: 7

  Driftskostnader avser boende för nuvarande ägare om 2 personer samt inneboende gäster om upp till 5 personer. Uppvärmning avser uppvärmning och elkostnad.

 • Området Myrängen – Högmora är ett barnvänligt och naturnära område med övervägande delen villabebyggelse. Högmora har närhet till badsjö och härliga strövområden där såväl sjön Magelungen och Trehörningen går att vandra runt. Närliggande centrum är Huddinge och Farsta Centrum.

  Från Myrängens vändplan tar dig buss 705 till pendeltågsstationerna i Huddinge centrum respektive Stuvsta. Buss 742 som går mellan Östra Skogås och Huddinge Sjukhus har hållplats i korsningen Myrängsvägen och Ågestavägen. I Huddinge centrum går pendeltåg och tunnelbana finns närmast i Rågsved samt Högdalen.

  Huddinge centrum erbjuder det mesta i serviceväg med flertalet butiker, ett antal restauranger, frisörer, träningsanläggningar och annan service som vårdcentral och banker. En stor Coop, sportaffär och bensinstationer finns vid korsningen Ågestavägen/Huddingevägen. Farsta Centrum erbjuder dessutom ett större utbud av butiker och service.

  På Planimetervägen finns egna parkeringar tillhörande respektive fastighet.

  Myrängsskolan är en populär F-3 skola och Stensängsskolan är en F-5 skola. Ett flertal förskolor finns i området. Huddingegymnasiet är beläget invid Huddinge Centrum. Kräppladalen har fina naturupplevelser inpå knuten, som exempelvis ankdamm, får- och kohagar samt promednadstråk och elljusspår. Vid Trehörningen börjar Orlångens naturreservat som är ett stort reservat med mångfald i både hagmark och gammelskog. Huddinge erbjuder ett antal sportanläggningar som exempelvis sim- och sporthallen Huddingehallen och ishockeyhallen Björkängshallen. Närmaste badplats finns vid Trehörningen, nära badet finns även Gullarängens ridsällskap. Vintertid plogas ofta skridskobana på sjön Magelungen, närmaste slalombacke, Flottsbro skidanläggning nås enklast med bil.

Planimetervägen 1

Välkommen på visning

lördag 11/12 kl 14:00 - 14:30Boka visning
söndag 12/12 kl 14:00 - 14:30Boka visning

Intresseanmälan

Läs mer här.