Såld

Albatrossvägen 8, 1/2 tr

Snabbfakta

 • Bud
  1 995 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  63 kvm
 • Avgift
  3 344 kr

NYRENOVERAD & INGLASAD BALKONG

BO I DOFTEN AV NYTT!
INGLASAD BALKONG
NYA FÖNSTER - INOM KORT
1/2 TRAPPA UPP
GYM
HEMTREVLIG PLANLÖSNING
GARAGE & PARKERING
GÄSTLÄGENHET
Nyrenoverad tvåa där allt är i topp skick! Ljus, genomgående lägenhet belägen en halv trappa upp och har inglasad balkong i sydvästläge. Hemtrevlig planlösning, man kan "gå runt" i lägenheten, och ett genomgående ljusflöde. Precis hela lägenheten är fint renoverad och nydragen el med jordade eluttag samt automat elcental. Populär och stabil förening som under många år har haft mycket god ekonomi, och har mycket att erbjuda sina medlemmar som gästlägenhet, gym och garage- samt parkeringsplatser. Lugnt och trivsamt område med fina grannar och närhet till allt man kan önska sig.

HALL
Välkomnande och rymlig entré med garderob samt plats till sittbänk eller annat möblemang. Längre in i hallen finns en till garderob och plats till ytterligare möblemang. Vita väggar och ekparkett. Ny säkerhetsdörr. Nya dörrar till sovrum och badrum. Vita väggar och ekparkett.
KÖK
Nyrenoverat och ljust kök, perfekt planerat för den sällskapliga kocken. Med bra bänk ytor, belysning ovan laminerade bänkskivor och köksö som även ger extra förvaring i sex lådor. Gott om skåp till förvaring bakom vita luckor och full utrustad maskinpark. Utrustningen består av hel kyl, hel frys, spis, spisfläkt och diskmaskin. Ljust och fint med fönster som har utsikt mot grönska och stor öppning till vardagsrummet ger ett extra ljusflöde. Vita väggar och ekparkett.
VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med stort, fint fönsterparti och utgång till balkong. Platsbyggd förvaring i flera väggskåp. Platsbyggd TV möbel och TV ingår i köpet! Vita väggar och ekparkett. Övervaknings kamera.
BALKONG
Mysig balkong med sydväst sol och utsikt mot föreningens gård. Inglasningen gör att man får som ett extra rum och kan njuta av balkongen några extra dagar på året. El finns till infravärme, belysning eller elgrill.
SOVRUM
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt stor garderob med skjutdörrar. Ljusa väggar samt ljus heltäckningsmatta.
BADRUM
Modernt renoverat badrum med helkaklade väggar med stora 60x60 plattor på både vägg och golv i vitt och grått, funktionellt med golvvärme. Utrustat med wc, kommod, spegel samt dusch med duschvägg i glas. El draget för tvättmaskin och torktumlare. Gemensam tvättstuga finns bekvämt en trappa ner i källaren. Papper finns på badrumsrenoveringen.
FÖRRÅD
Till lägenheten finns tillgång till förråd om ca 6 kvm.
 • Flerfamiljshus

  1967

  Fönster skall bytas inom kort.

  Våning: 1/3

  Lägenheten är belägen på 1/2 trappa upp

  Mekanisk (FTX, F)

 • 3 344 kr/mån

  Värme, vatten samt kabel TV. Bredband betalas utöver avgiften ca 70 kr/mån

  El: 150 kr/år

  Försäkring: 200 kr/år

  Övrigt: 67 kr/år

  Summa(kr/år): 417 kr

  Personer i hushållet: 2

 • Runt Brandbergens centrum finns en kärna av flerbostadshus med i huvudsak bostadsrätter. Bland annat Brf Väduren som är en av Sveriges största föreningar med drygt 900 lägenheter. Vidare finns här grupphusområden med i huvudsak radhus. Bebyggelsen i Brandbergen är i huvudsak från 1970-talet.

  Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

  Naturen & fritid I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge Affärer & restauranger I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutik, restaurang, frisör, apotek, bio och bowling. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum. Skolor & barnomsorg Brandbergsskolan F-9. Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman och Dragspelet.

 • HSB:s Brf Albatrossen föreningen består av 385 lägenheter samt 13 lokaler, föreningen äger marken, inner gårdar med grillplats. 150 st garageplatser. 228 st parkeringar. 60 st inhägnade parkeringsplatser. 11 st MC platser. 43 st gästparkeringar. Totalt 9 st tvättstugor, två på varje gård, varav 5 st med grovtvätt. Tvättstuga finns 1/2 tr ner i porten. I föreningen finns en gästlägenhet för 4 personer 300 kr/natt, bokas på hemsidan. Föreningslokal, gym, boulbana, basket hörna, odlingsområde samt biltvätt sommartid. TV & Bredband via ComHem. Fiberuttag via Ownit. Fastigheterna är försäkrade via Folksam S&P fastighetsförsäkring. Bostadsrättstillägg ingår ej. HSB sköter den ekonomiska förvaltningen, medlemskap krävs för medlemmarna kostnad 500 kr. Beskattas som äkta. Godkänner delat ägande. Godkänner ej juridisk person. Föreningen har en årlig höjning på månadsavgiften om 2 % per år. Mer information finns på föreningens hemsida: www.albatrossen.se

  2000 Fasad 2000 Tak Fastigheterna har plaststammar Fönster - Kommande

Intresseanmälan

Läs mer här.