Till salu

Ekgårdsvägen 26A

Snabbfakta

  • 3 795 000 kr
  • Antal rum
    4 ROK
  • Boarea
    119 kvm
  • Avgift
    5 965 kr

Radhus i hörnläge!

Nyrenoverad och inflyttningsklar!
Varmt välkommen till detta gavelradhus (bostadsrätt) i hörnläge på tre plan inklusive vind. Här bor du i ett välbyggt energihus uppfört med hög standard. Med närhet till såväl skog och natur som handel är detta ett populärt familjeområde.

Varmt välkommen på visning!

Radhus

119kvm

Bostadsrätt

4 rum

3 795 000 kr

5 965 kr/månad

Värme och kallvatten ingår samt parkering på egen uppfart. Kostnaden för sophanteringen debiteras bostadsrättsföreningen liksom skötsel av gemensamma ytor.

26A-1001

0.0478%

Välkomnande entré med stenläggning och en parkeringsplats för bil med töjor planterade mot både granne och gavelsida. Här finns också plats för utemöbler och grill. Entréplan har en öppen planlösning med stora fönsterpartier mot gata och baksida vilket ger bra ljusinsläpp. Takhöjden om cirka 2,50 meter skapar atmosfär och rymd åt vardagsrum och kök. Hallen vid entrén består av klinker och en dubbelgarderob med spegeldörrar. Här finns god plats för avhängning. Mitt emot entrén finns entréplans helkaklade duschrum med wc, tvättfat med kommod och spegel, handdukstork och duschhörna. Duschrummet har eluppvärmd golvvärme. Köket har hög standard med rostfria vitvaror. Här finns vita högglans luckor med pushup funktion, vita stommar, bänkskiva i laminat, rostfri diskhov, inbyggd diskmaskin, spis med induktionshäll och fläkt, högskåp med inbyggd micro och ugn samt helkyl och helfrys. Invid finns matplatsen med plats för bord och stolar. Kök och matplats har dimbara spotlights och köket har stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Kök och matplats finns i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns plats för soffgrupp, bord, TV och TV-bänk. På taket finns spotlights (ej dimbara). Från vardagsrummet kommer du ut mot terrassen på baksidan. Uteplatsen har plats för utemöbler. I entréplan finns parkettgolv, spotlights och vattenburen golvvärme. Trappen upp leder till nästa plan och under trappen finns ett förråd- och teknikrum (frånluftsvärmepump).

Genom trappen upp kommer du till en hall som är öppet upp till tak med takfönster och bra ljusinsläpp. Här finns en större klädkammare där termostat för golvvärme finns. Intill finns ett sovrum med plats för garderob och säng. Utsikt över bostadens terrass. Bredvid detta sovrum finns ett helkaklat duschrum med eluppvärmd golvvärme, duschhörna, wc, handdukstork, badrumsskåp, dubbla handfat med kommod och spegel samt tvättmaskin och torktumlare med förvaringshyllor ovanför. Vidare finns ett större sovrum på detta plan med möjlighet att dela in i två mindre. Här finns plats för dubbelsäng, garderober, sängmöbler och skrivbord. Genom detta sovrum kommer du ut till balkongen som står ovanför entré och uppfart. På den mysiga balkongen finns plats för mindre utemöblering på det trädäckade golvet. På andra våningen (plan 1) finns parkettgolv, spotlights och vattenburen golvvärme. Trappen upp från hallen leder till vindsloftet.

Här finns ett sovrum med fönster åt två väderstreck, ett mindre och ett lite större. Sovrummet kan användas som master bedroom om det större sovrummet med balkong görs om till två mindre sovrum. Här finns plats för säng, sängbord och garderober. Dörr till stort vindsförråd under snedtak. På vindsloftet finns parkettgolv och vattenburet element.

Bostadsrättsradhus

2017 - 2016-2017

Frånluftsåtervinning m. ventiler & fläkt

Frånluftsvärmepump IVT 840. Golvvärme första två plan & radiator på sista plan

I området finns två sopstationer, här lämnas hushållssopor. I övrigt hänvisas till kommunens återvinningsstationer. Vidare finns en brun liten byggnad där trädgårdsredskap förvaras. Där finns även vatten och elmätare. I övrigt finns inga gemensamhetsutrymmen.

Bostaden är nyrenoverad under juni 2022 där man bl.a. fräschat upp och målat. Vidare låter säljare upplysa om att putsfasad ska tvättas av på föreningens bekostnad.

0 / 3

Bostadsrättsradhus med 3 plan fördelade på 2 plan och 1 vind.

Nej

Utförd 3/29/2022

96 kWh/kvm per år

D

Ekgårdsvägen 26A

Södertälje

SÖDERTÄLJE

5 965 kr/mån

Värme och kallvatten ingår samt parkering på egen uppfart. Kostnaden för sophanteringen debiteras bostadsrättsföreningen liksom skötsel av gemensamma ytor.

9 000 kr/år

6 000 kr/år

2 400 kr/år

17 400 kr

4

Driftskostnader avser kostnader för tidigare boende gäster om två vuxna och två barn. Elkostnaden avser uppvärmning och el. Övrigt avser bredband 200 kr per månad. Tillägg för kostnad av TV och bredband varierar beroende på valfri tjänsteleverantör. Nuvarande hemförsäkring är tecknad hos Folksam. Fibernät finns genom Telge Nät.

Telge Nät

Brf Studio Ekgården

Bostadsrättsföreningen har 22 lägenheter byggda med hög standard i välbyggda energihus. 16 av lägenheterna är uppförda som radhus och 6 stycken som parhus. Radhusen är uppförda i 3-plan, 2 plan plus 1 inredningsbar vind. Parhusen är uppförda i 2-plan och ligger skyddade bakom radhusen.

Vägen in till parkeringar och gångar sköts av bostadsrättsföreningen. Postboxarna finns belägna mellan fastigheterna.

Fasadtvätt kommer utföras av föreningen som löpande underhåll. Föreningen ska också se över fasadsprickor under våren 2022.

Gratisparkering för gäster längst gatan. Parkering för boende sker på egen uppfart för en bil och längst gatan för de som har en andra bil. Parkeringsplats att hyra finns beroende på tillgänglighet, det hör inte till någon parkering förutom på egen uppfart. Att kontakta föreningens styrelse vid behov av att hyra en parkering samt tillgänglighet av lediga platser.

Ekgårdsvägen 26A

Välkommen på visning

måndag 15/08 kl 18:00 - 18:30

Boka visning

Intresseanmälan

Läs mer här.