Snart till salu

Karen Blixens Gata 7, 5tr

Snabbfakta

 • Accepterat pris!
  4 600 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  77 kvm
 • Avgift
  4 228 kr

Modern 3:a med stor balkong och lugnt läge!

Stor inglasad balkong åt väst!
Högt upp!
Stora fönster för härlig utsikt!
Öppen planlösning!
Optimalt planerad!
Vackra solnedgångar!
Gott om förvaring!
Insynsfritt!
Moderna och högkvalitativa materialval!
Bekvämt badrum med tvättmaskin och torktumlare!
Garage i huset med hissen rakt ned (ledigt/ kort kö)!
Dubbla hissar!
Gästlägenhet i föreningen!
Byggt 2014-15 av JM!
Strandpromenad!
Grimsta naturreservat (1 min)!
Båtklubb!
Närhet till Kanaanbadet (10 min)!
Blackebergs IP & Idrottshall!
T-bana Blackeberg & Islandstorget (10 min)!
Hemköp, Bageri och Restauranger!
- LUGNT OCH TYST LÄGE MED STOR INGLASAD BALKONG - ÖPPEN PLANLÖSNING - GARAGE I HUSET - NÄRA TILL SERVICE OCH NATUR! RING 0763447448 FÖR VISNING/

Vecka efter vecka, visning efter visning. Sökandet efter din drömbostad kan vara ett hårt och nästan tjatigt och slitsamt arbete. Trösten ligger i att vissa bostäder är väl värda att vänta på, som denna fantastiskt fina lägenhet på Karen Blixens gata 7. Här bor du i det eftersökta lugnet, med den friska luften och den förträffliga naturen runt knuten. Koppla bort dig från innerstans hets & stress men unna dig alla moderna bekvämligheter - En oas på bekvämt avstånd - Välkommen till BRF Kvarnhjulet!

Nu har du chansen att förvärva en magisk bostad belägen högt upp bland trätopparna, med en fantastisk inglasad balkong med utsikt mot ert egna naturreservat. Här kan man njuta av solnedgångar i väst, en luftig, social och öppen planlösning, samt ett modernt och bekvämt boende nära naturen. Bostadens bastanta sociala ytor som bjuder in till sällskap samt allehanda möbleringsmöjligheter. Bostaden har genomgående parkettgolv med moderna materialval, stilsäkert och fullutrustat kök, samt stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Ett kvalitetskök med moderna vitvaror, mjukstängande luckor och lådor samt en centralkopplad köksfläkt. Här bor du bekvämt med alla moderna önskvärdheter, samt möjlighet att ta hissen ned till garaget. Badrummet är välutrustat med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i en stor klädkammare, garderobsvägg i hallen, samt ett stort källarförråd.

Bostaden tillhör en av Blackebergs mest populära bostadsrättsföreningar som är välskött, har bra ekonomi och alla möjliga moderna bekvämligheter. Du har dubbla hissar som går enda ned till garaget (med ingen/kort kö), en välskött gård med grillplatser, cykel- och barnvagnsrum, samt även en gästlägenhet att hyra dygnsvis. Föreningen består av tre ståtliga hus och disponerar en lokal i port 11, som är uthyrd på långtid och genererar stabila hyresintäkter. Föreningen gör årligen stora amorteringar på sina lån, samt har en stabil kassa på ca. 3,8Mkr.

Här bor du med gångavstånd till Kaananbadets strandbad och café, Strandpromenader med kvällssol längst Mälarens vattnet, svampplockning och promenadstråk i Grimstas skogar, och en båtklubb!
Samtidigt har du nära till T-bana vid både islandstorget och Blackebergs centrum. Här finns också en välsorterad Hemköp, apotek, flera restauranger, samt all tänkbar service.
Många förskolor & grundskolor samt ett gymnasium finns i närheten.

Denna bostad får inte missas, Välkommen!
 • Genomgående ekstavsparkett från Tarkett och vita väggar.

  Stor och rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter och platsbyggd förvaring.

  Stort och öppet vardagsrum med stora fönster, samt utgång till den härliga balkongen. Plats för allehanda möblering och eftermiddagssol.

  Rymligt, stilrent och fullt utrustat kök med högkvalitativa vitvaror från Elektrolux. Köksskåp från Marbodal (Myresjökök), vita luckor, vitt stänkskydd, rostfri diskho med avrinning, samt svart bänkskiva.

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng, stort fönster, samt plats för förvaring. Stort fönster med fin utsikt och insynsfrihet.

  Rymligt sovrum med stort fönster och plats för säng och enklare möblering. Fondvägg målad i blå kulör. Rofyllt och insynsfritt.

  Helkaklat badrum med badkar, kommod och spegel, WC, samt tvättmaskin och torktummlare

  ca. 3-4 kvm i källaren

  Vid hallen finns en stor klädkammare med inbyggda hyllplan och klädstänger. Lätt organiserad och sväljer det mesta

  Stor balkong med plats för större möbel, ev. grill. Inglasat för användning hela åtet! Kvällssol med utsikt över tallskog och lugnet!

  - Garage och parkering ovan jord att hyra för bil/MC. - Cykelförråd - Gästlägenhet (KBG 13, 2tr) - Vacker gårdsmiljö med lekplatser, sandlådor, samt 2 grillar - Barnvagnsrum

 • Flerfamiljshus

  2015

  Fjärrvärme & Luft-vatten värmepump

  3-glas

  Våning: 5/12

  Hiss: JA

  Mekanisk (FTX, F)

 • 4 228 kr/mån

  I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten debiteras utöver månadsavgift efter förbrukning. Bredband (1000/1000) och TV via Bahnhof debiteras utöver månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg om 170 kr/mån.

  El: 2 400 kr/år

  VA: 1 200 kr/år

  Försäkring: 2 400 kr/år

  Summa(kr/år): 6 000 kr

  Personer i hushållet: 2

 • Service & Kommunikation Blackeberg byggdes på 50-talet och ett praktexempel på naturnära boende! Här finns Tunnelbanan med två olika stationer med bara 20 minuter till city. Något som gör otroligt mycket för bostädernas värde både nu och i framtiden. Området har välbevarad arkitektur med välplanerade hus och småstadscharm. Vid Torget finns även nästan allt annat man behöver till vardags. Bl.a. torghandel, småbutiker, restauranger, bra mataffär, bio, apotek, bibliotek samt ett fräscht gym. Mycket barnvänligt med kort gångväg till flertalet förskolor, den populära Södra Ängbyskolan, Blackebergsskolan samt det Blackebergs Gymnasium som är bland landets bästa. Nära finns även parkleken Blacken som ligger i ett stort grönområde mellan Islandstorget och Blackeberg Centrum. Här kan man bara hänga i parken eller utnyttja någon av alla olika lekparker för alla åldrar. Här finns också linbana, pingisbord, basketplan och en helt nyrenoverad barnpool för de minsta barnen. Natur & Fritid Du bor med några minuters promenad på parkvägarna ner till en orörd del av Mälaren. Längs med vattnet finns det även flera fina badplatser i bl.a. Ängbybadet och Kaananbadet, samt flertalet båtklubbar. Vintertid kan man åka långfärdsskridskor eller och isfiska. Överallt är det massor av vegetation insprängt mellan huskropparna. Sedan har man så klart alltid direkt närhet till friluftslivet i intilliggande Grimsta Naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn som sträcker sig hela vägen från Hässelby Strand till Nockebybron. Det finns även gott om elljusspår i olika längder med ett ordentligt utomhusgym i mitten. På hösten är platsen ideal för svampplockning.

  På gatorna finns fri parkering med markerade städdagar.

 • BRF KVARNHJULET I en skyddad skogsglänta vid Grimsta naturreservat ett stenkast från Mälaren reser sig husen i Brf Kvarnhjulet. De tre ståtliga husen om 13 våningsplan har ljusa putsfasader som kontrasterar fint mot den djupa tallskogen. Brf Kvarnhjulet består av 176 lägenheter och ligger i Blackeberg. Dessutom har föreningen 1 lokal som hyrs ut t.o.m. 2034-06-30. Mer information finns på föreningens hemsida: https://www.brfkvarnhjulet.se/

  Föreningen uppdaterar just nu belysningen i trapphusen samt tittar på uppfräschning av ytskikt i hissarna, utöver det har föreningen inga beslut om några andra renoveringar. Kontrollerat 2022-02-20. Föreningen har inte genomfört några större renoveringar eftersom husen är relativt nybyggda.

  Stort garage i källaren under de tre huskropparna. Garageplatser: 83 stycken, 900 kr/mån Öppna P-platser: 57 stycken, 450 kr/mån Öppna P-platser med laddstolpe: 10 stycken, 650 kr/mån (plus elförbrukningen) MC-platser: 7 stycken, 300 kr/mån Separat kösystem, vid kontroll 2022-02-20 säger styrelsen att det är kort kö för parkeringsplats eller garage. Föreningen har en princip som säger att nyinflyttade som önskar en parkeringsplats prioriteras före boende som har 2 platser, dennes andre plats sägs då upp med 1 månads uppsägningstid. Garage och uteparkering hanteras av Aimo Park.

Budgivning pågår

Intresseanmälan

Läs mer här.