Snart till salu

Glasbygatan 8E

Snabbfakta

 • 5 795 000 kr
 • Antal rum
  4 ROK
 • Boarea
  129 kvm
 • Tomt
  252 kvm
Friköpt attraktivt radhus i ett av Glasbergas bästa läge! Optimal planlösning fördelat på två plan med eleganta och moderna materialval vilket gör detta perfekt för familjen som vill ha det lilla extra! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med en förlängning till uteplatsen skapar en fantastiskt social yta för både familj och vänner på besök. Den trädäckade uteplatsen förlänger bostadens sociala del och utgör en avkopplande oas i soligt läge med plats för önskat utemöblemang och blomster. De tre sovrummen på övervåningen är rymliga och avskilda med plats för all typ av önskat möblemang efter egen smak och behov. Bostaden har även gott om förvaringsmöjligheter samt två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare!

Välkommen hem!
 • Välkomnande hall med ljus klinker på golvet och vitmålade väggar, som är genomgående i entréplan samt köket som ligger bredvid. Det finns gott om plats att lämna ytterkläder och skor i form av garderob med spegel-skjutdörrar.

  Ett optimalt kök som erbjuder allt du kan tänkas behöva i din moderna vardag och gör matlagningen till ett rent nöje. Utrustningen består av induktionshäll, vägghängd fläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikro, kyl och frys side by side modell samt integrerad diskmaskin.

  Ett generöst vardagsrum som tack vare sin gedigna yta och öppna planlösning mot kök faller in som bostadens självklara mittpunkt. I vardagsrummet strålar ett magiskt ljusflöde in från stora fönster som tillsammans med den generösa takhöjden skapar en luftig känsla. Plats för större soffgrupp och tillhörande möblemang samt dekor efter önskemål. Intill braskaminen som både bidrar till mysfaktorn och den exklusiva känslan kan du njuta av mysiga hemmakvällar tillsammans med nära och kära.

  Helkaklade badrum med golvvärme på vardera plan.

  Erbjuder god plats för större säng och tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter. Vacker ekparkett på golv med väggar av vit kulör.

 • Radhus

  2015

  Fjärrvärme

  Puts

  3-glas

  Trä

  Betongpannor

  Betongplatta

  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

 • Uppvärmning: 16 500 kr/år

  Väg/samfällighetavgift: 8 000 kr/år

  Renhållning: 2 469 kr/år

  Summa(kr/år): 26 969 kr

Intresseanmälan

Läs mer här.