Till salu

Uggelviksgatan

Snabbfakta

  • Antal rum
    2 ROK
  • Boarea
    64 kvm
  • Avgift
    4 028 kr

Exklusivt boende med unikt concierge service i attraktiva Lärkstaden

Exklusiva materialval!
Exklusiva tillval och färgsättning!
Öppen planlösning med stor social yta!
Modernt kök!
Stor balkong mot innergård!
Garage i huset!
Servicekoncept med bemannad lounge!
Träningslokal, konferensrum och övernattningslägenhet finns tillgängligt för medlemmarna!
Nära till stadskärna, service, samt kommunikationer!
Promenadavstånd till grönområden som Humlegården och Vanadislunden!
Välkommen till ett högklassigt och modernt boende i Lärkstaden på Östermalm. Här bor du i internationell stil med bemannad lounge. I byggnaden finns 350 kvm serviceyta med tre restauranger, gästlägenhet, gym och festlokal. Modernt garage i huset med kort kö, samt närhet till bra kommunikationer. Ett luxuöst koncept för de med höga krav.

Lägenheten genomsyras av ljus, öppen planlösning och stor balkong. Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för förvaring bakom platsbyggda garderober. Rak fram öppnar sig det stora och vackra köket med vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönster släpper in rikligt med ljus. Här har ni utgång till den stora balkongen med sol från morgon till eftermiddag. Från det stora vardagsrummet når ni det lugna sovrummet med plats för dubbelsäng och arbetsbord, samt ingång till den rymliga klädkammaren. Stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Generell takhöjd på 255 cm och stora fönster.

Föreningen har bra ekonomi och låga avgifter. Garage finns i huset med kort kö. Föreningen har tre lokaler med hyresrätt samt 44 garageplatser som genererar bra intäkter. Inga planerade avgiftsändringar eller stora underhåll.

Föreningen har ett unikt Loungekoncept som ger medlemmarna tillgång till bemannad lounge och terrass, samt konferensrum/festlokal, gym, övernattningslägenhet och garage.

Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Stockholm har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Humlegården ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till Stureplan och Stockholms bästa shoppingstråk. Här har du även nära till matbutiker, restauranger, skolor, fina grönområden och bra kommunikationer.

Välkommen till ett bättre boende!

Bostadsrätt

64kvm

Bostadsrätt

2 rum

4 028 kr/månad

Inkl. värme, vatten, hemlarm från Verisure och serviceavgift. Obligatorisk avgift tillkommer om 190 kr för bredband 250/250, TV-1 Bas och Telefoni mini. El faktureras varje kvartal som tillägg på månadsavgift.

U-2123

0.9881%

Genomgående fina ytskikt med jordnära färger och gedigna materialval. Helstavsparkett med vita- och ljusgråa väggar.

Stor hall med plats för förvaring i platsbyggd garderob, samt hatthylla.

Stort och öppet med stora fönster och plats för allehanda möblering. Stora fönster mot lugn innergård, samt multimedia uttag i vägg och tilluftsventiler i tak. Utgång till balkong.

Fin balkong med sol från morgon till eftermiddag mot lugn innergård.

Modernt och fullutrustat HTH-kök med släta, vita luckor, samt svart bänkskiva i sten. Högkvalitativa köksmaskiner från Miele, kyl/frys, varmluftsugn, diskmaskin, induktionshäll och microvågsugn. Plats för en större matgrupp, samt fönster mot lugn innergård.

Från vardagrummet nås det stora sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsbord samt ingång till egen klädkammare.

Stort helkaklat badrum med WC, handfat med kommod, duschhörna, samt tvättmaskin och en torktumlare. Vitvarorna från Miele.

ca. 5-6 kvm på entréplan. Säkerhetsdörr och gallerbur.

Garage i huset som nås direkt från hissen. Stor lounge med receptionist och kringservice, Konferensrum, träningsrum och övernattningslägenhet. Cykel och barnvagnsrum finns i varje port. Hemlarm igår i avgiften.

Flerfamiljshus

2014

Mekanisk (FTX, F)

Fjärrvärme

2 / 5

Ja

3-glas

Utförd 4/4/2017

73 kWh/kvm per år

C

Uggelviksgatan

Stockholm

STOCKHOLM

4 028 kr/mån

Inkl. värme, vatten, hemlarm från Verisure och serviceavgift. Obligatorisk avgift tillkommer om 190 kr för bredband 250/250, TV-1 Bas och Telefoni mini. El faktureras varje kvartal som tillägg på månadsavgift.

2 400 kr/år

2 400 kr/år

4 800 kr

2

Schablon

BRF Sädesärlan 6

Brf Sädesärlan 6 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som bildades år 2010. Föreningen äger marken och förvärvade fastigheterna Sädesärlan 7 och Sädesärlan 8 år 2012. Adresserna är Danderydsgatan 23, 25 och 27 samt Uggleviksgatan 8 och 12. Byggår 2012–2014 Föreningen upplåter 77 bostadsrätter och 3 lokaler med hyresrätt. Hyreslokalerna ger en bra hyresintäkt till föreningen. Den totala bostadsytan uppgår till 7330 kvm och lokalytan till 269 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa, bostadsrättstillägget för medlemmarna ingår. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Brf Ekonomen. Servicekonceptet Tänk ett hotell i ditt hem. Till Sädesärlans utsökta våningar adderas en 350 kvadratmeter stor bemannad lounge med festlokal och fullt utrustat kök, gym, konferensrum och gästrum. Loungen ansluter till en 200 kvadratmeter stor terrass. I loungen tas du omhand av Sädesärlans egen värdinna, Anna Folke. Hon ser till att du trivs och kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Anna erbjuder all tänkbar service och mycket ingår redan i avgiften för lägenheten; exempelvis semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, post- och pakethantering. Boende kan via Anna också köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte etc. Loungen gör ditt hem större. Här kan du koppla av, genomföra jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. En del av ditt hem, som du kan ta i anspråk när och på det sätt som passar dig.

Mer info finns på föreningens hemsida: www.brfsadesarlan6.se

Det finns två garage i föreningen med laddplats för elbilar och direktacccess till trapphuset. Det finns totalt 44 garageplatser och kostnaden är 2100 kr, 2400 kr eller 2700kr (ex. moms) beroende på storlek. Medlemmar har företräde.

Intresseanmälan

Läs mer här.