Såld

1 925 000 kr

Uranusvägen 2A

Snabbfakta

 • Utgångspris
  1 850 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  87.2 kvm
 • Avgift
  4 712 kr

Kedjehus i bostadsrättsform

Stor 3:a
Möjlig 4-rummare
Gavelläge
Uteplats
Lugnt läge
Två badrum
Nära till kommunikationer
Fritidsaktiviteter & badplats
Förskola & skola på gångavstånd
Med ett härligt avskilt läge i hörnet av bostadsrättsföreningen finns nu möjlighet att förvärva denna trevliga trea med lummiga strövområden precis intill husknuten. Lägenheten är välskött och har möjlighet till totalt tre sovrum om så önskas. Lägenheten har sina sociala delar på ingångsplanet med matplats, kök och ett luftigt vardagsrum. Badrummet på ingångsplanet har en praktisk tvättavdelning som förenklar vardagsbestyren. På baksidan hittar vi en egen ljuvlig uteplats. På det övre planet finns i dagsläget ett stort allrum, badrum, sovrum och en walk-in-closet. Här kan man enkelt få två sovrum till (se alternativ planlösning). Östra Lugnet är en omtyckt och populär stadsdel. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med lite trafik, mycket grönska och god närhet till skolor, förskolor samt kommunikationer. Allt på några minuters gångavstånd. Inom ett par minuters räckhåll breder Helgasjöns vatten ut sig med dess vackra promenadstråk och med möjlighet till bad sommartid.

Att hitta den perfekta bostaden visade sig vara lättare än trott!

Välkommen på visning!

Bostadsrätt

87.2kvm

Bostadsrätt

3 rum

1 850 000 kr - Utgångspris

4 712 kr/månad

Värme, vatten & avlopp, förråd, parkering och sophantering.

1309

9.3%

9.29%

Enligt överenskommelse.

Välkomnande entré. Här finns goda avhängningsmöjligheter. Svart klinkergolv som övergår till parkettgolv, vilket är genomgående i hela lägenheten. Vitmålade väggar.

Stilrent helkaklat badrum. Svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ, spegelskåp, golvvärme samt dusch med vikbara duschväggar. Här finns även en praktisk tvättdel med tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare.

Stilrent kök i vitt utförande av märket Marbodal. Här erbjuds generösa bänkytor och förvaringsskåp, kakel satt som stänkpanel. Vitvaror bestående av hel frys, hel kyl, induktionshäll, ugn, micro, fläkt och diskmaskin.

Här finns plats för en större matgrupp och en "chillhörna" i öppen planlösning till köket. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Anslutning till uteplats. Parkettgolv. Vitmålade väggar.

Ljuvlig uteplats omgiven av grönskande skogar.

Här har man ett stort allrum med gott om plats för det stora sällskapet. Fondvägg. Parkettgolv.

Stilrent helkaklat badrum. Svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ, spegelskåp samt dusch med vikbara duschväggar.

Stort sovrum. Bra förvaringsmöjligheter. Plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Ljusgråa väggar i en harmonisk kulör. Parkettgolv. Anslutning till walk-in-closet.

Den ultimata klädförvaringen.

Kedjehus i bostadsrättsform

2013

FTX

Fjärrvärme

0

Nej

3-glas

Utförd 11/8/2015

103 kWh/kvm per år

D

Uranusvägen 2A

Växjö

Östra Lugnet

VÄXJÖ

4 712 kr/mån

Värme, vatten & avlopp, förråd, parkering och sophantering.

2 357 kr/år

2 357 kr

2

Driftkostnaderna är beräknade enligt nuvarande ägare och bör endast ses som en uppskattning.

Veab

Borås Elhandel

3 112

Brf Evedalsparken i Växjö

Antal lägenheter: 13 bostadsrätter
-5 st 4 rum och kök
-4 st 3 rum och kök
-4 st 3 rum och kök

Föreningen bildades år 2012.

Närbelägen parkeringsplats ingår i avgiften. Det finns även möjighet att hyra en carport för 250 kr/mån. Till dem är det dock separat kö.

Intresseanmälan

Läs mer här.