Vi söker uteslutande dig som vill växa och som vågar tänka helt nytt

Asira är platsen för nytänkare och ambitiösa individer. Om du brinner för att utvecklas och vågar att tänka utanför ramarna, då är du precis den typen av mäklare vi letar efter. Kom och gör skillnad med oss!


Ser du en karriär med Asira? Det gör vi!

Hos Asira menar vi att allt börjar med människor. Vi söker passionerade fastighetsmäklare som delar vår vision om en framtid där du har friheten att utvecklas och skapa din egen framgång. Ser du en karriär med oss? Vi ser definitivt en med dig!


Så kan vi förändra ditt sätt att arbeta!

Hos Asira får du inte bara en karriär, du får en möjlighet att forma din egen framtid. Behåll nästan hela ditt arvode, minska stressen och öka dina inkomster. Vi tror ger mäklaren den största delen av provisionen, och din resa börjar här. Asira går under ledorden "Stressa mindre och tjäna mer"


DU är i fokus. Med Asira blir du ett helt eget varumärke.

Asira sätter dig i centrum av din karriär. Bli exklusiv och bygg ditt eget varumärke med oss. All marknadsföring görs genom dig och inkluderar ditt namn i din helt egna logotyp. Det är ditt namn och din framgång som står i rampljuset, inte varumärket.

Vi ger dig friheten att välja din egen väg.

Sluta följa, börja leda. Hos Asira ger vi dig verktygen du behöver och är van vid för att blomstra som mäklare, men vi ger dig också friheten att forma din egen väg. Jobba på ditt eget sätt och upptäck en helt ny nivå av professionell frihet.

Våra fastighetsmäklare berättar

Kevin Hansen

Fastighetsmäklare i Stockholm

Asira erbjöd mig en plattform där jag kan växa både professionellt och personligt. Friheten att utforska nya idéer, flexibiliteten att forma min arbetsdag och den fantastiska gemenskapen av kollegor är de främsta anledningarna till varför jag valde att börja arbeta här, och det är faktorer som fortsätter att motivera mig varje dag.

Akos Fonda

Fastighetsmäklare i Luleå/Kalix/Överkalix

Anledningarna till att jag valde att börja jobba med Asira är flera. För det första var de sympatiska och förtroendegivande ägarna redo att vara partners i de tidiga risktagandena och erbjuda betydande stöd för en väldigt snabb uppstart. Deras flexibilitet och lyhördhet skapar en miljö där man kan jobba tryggt och ostört. Dessutom kan vi också dela erfarenheter och kunskap med varandra och trots att vi arbetar från olika delar av landet, har vi en stark gemenskap med mycket skratt, vilket skapar en positiv och inspirerande arbetsmiljö.

Benjamin Karlsson

Fastighetsmäklare i Stockholm

Att inleda en resa med Asira Fastighetsförmedling var inte bara ett karriärval, det var en vision om att omdefiniera och förnya spelreglerna inom fastighetsbranschen. Starten av detta koncept var drivet av en önskan att erbjuda vår bransch något unikt, något som tidigare varit frånvarande. Det handlade om att skapa en möjlighet där förtjänsten inte bara kunde behållas av mäklaren själv, utan där det även fanns utrymme för kreativitet och individuell utveckling. I grunden handlar Asira Fastighetsförmedling om att sätta fastighetsmäklaren i centrum.

Jan Ocean Hsia

Fastighetsmäklare i Stockholm

Efter att ha tillbringat flera år inom fastighetsbranschen kom en insikt som förändrade min syn på mitt arbete. Jag fann mig själv i en situation där min strävan att prioritera och erbjuda mina kunder det lilla extra stod i konflikt med min tidigare arbetsgivares metod att bedriva affärer. Det var då jag fattade ett beslut som skulle forma mitt yrkesliv - att gå över till Asira. Asira lockade mig med dess syn på arbete: frihet under ansvar. För mig är varje kund mer än bara en affär; de är människor med unika behov och önskemål. Att kunna prioritera dem och ge den extra omsorg och uppmärksamhet som de förtjänar är det som driver mig. Och det är denna grundläggande filosofi som Asira delar.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hemligheterna bakom branchens generösaste erbjudande.

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig så snart vi kan.

http://asira.se/policy-och-rattigheter