Till salu

Lokal med Guldläge och låg hyra, Solna/Råsunda!

Snabbfakta

  • Tomt
    48 kvm

Lokal på Guldläge med låg hyra!

Välkänd sushi till salu!
KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION!
Guldläge mitt i Råsunda!
Bra kommunikationer och service i området!
Låg hyra!
Lokal med många möjligheter! - "Varför inte starta en Poké bowl eller fine dining sushi i detta perfekta guldläge"
OBS! Kika gärna in och säg hej, men stör absolut inte verksamheten!
Inventarier lista upprättas vid överlåtelse.
Kort gångavstånd till Solna Centrum, Solna station och Näckrosen
KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION SAMT VISNING!

Lokalen är idag anpassad för sushi, dvs. kallberedning av mat, samt enklare varma rätter, dock ej för wok eller frittering idag.

Nu har ni ett unikt tillfälle att förvärva detta ypperligga läge, med högt i tak i en av Solnas finaste gator!
Här har du boende med stark ekonomi som är kräsna för det lilla extra, samt ett kraftigt exapanderande område med nya bostadshus som byggs bara några kvarter bort.

- Guldläge mitt i Råsunda!
- Låg hyra och möjlig för andra verksamheter!
- Bra kommunikationer och service i området!
- "Varför inte starta en Poké bowl eller fine dining sushi i detta perfekta guldläge"

Objektbeskrivning:

Läge/Namn:
Namn: Råsunda sushi
Adress: Råsundavägen 104 i Solna
Startår: 2019
Bolag: Xinwang AB
Org. nr: 559215-4487

Ekonomi:
Pris: 750 000 Kr eller bud
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: 6328 kr/månad, ex moms. (73 080 kr / år kallhyra)
Kontrakt: tom feb 2023: 3-årigt löpande
Hyresvärd: Privatägt FB
Hyresgaranti: Kan komma att begäras
Ventilation: Ej stek (kan finnas möjlighet)
Fettavskiljare: Nej, (kan finnas möjlighet)
Gas: Nej (finns i huset och kan kopplas)
Yta: ca 48 kvm
Sittplatser: Inne ca 22, Ute 2 platser
Alkohol: Nej
Inventarier: Mycket gott skick
Verksamhet: Sushi & enklare varmrätter
Tillträde: Efter överenskommelse

Lokalen passar även som kontor/butik/lokal, eller kan inredas för annat.

Öppet:
Måndag - Fredag: 11.00-20.00
Lördag: 12.00-20.00
Söndag: Stängt

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget,
Obs!! Obs!! Men stör inte personalen.
All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Råsunda har ett mycket centralt och efterfrågat läge i Solna. Närheten till Solna centrum och Mall of Scandinavia erbjuder ett stort shoppingutbud och annan service. Råsunda består av charmiga kvarter med småbutiker och ett flertal restauranger och kaféer. De centrala delarna av Råsunda utgör en samlad, enhetlig och välbevarad miljö från början av 1900-talet av stort kulturhistoriskt värde. Gamla Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar. Stadskärnan är uppförd i jugendstil men här finns också starka influenser från nationalromantiken. Bebyggelsen utmärks av stora släta putsfasader, ofta med mjukt välvda burspråk och stora hörntorn. Torgbildningen vid stråket och de lummiga oregelbundna parkerna skapar luft och trevnad i stadsbilden. Natur & fritid Råstasjön ligger inom tio minuters promenad. Runt Råstasjön och Lötsjön finns motionsslingor om ca 5 km. Hagaparken och Brunnsviken finns i närheten för den som gillar skog och natur. På vintern är det väldigt populärt att åka skridskor här. Föredrar man inomhusrekreation finns Sturebadet Haga med spa- och träningsanläggning i närheten av området. Hagaparken är en del av Nationalstadsparken även kallad för Ekoparken. I Hagaparken finns bl.a Haga slott, Koppartälten, Fjärilshuset och Stallmästaregården. Ulriksdal erbjuder 1600-talsslottet, Värdshuset samt Slottsteater Confidencen som är Sveriges äldsta teater. Solna kyrka från 1100-talet med 1400-talskonst.

Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 5 min gång. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan, och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Skolor & barnomsorg Det finns ett flertal skolor i Råsunda bland annat Ekensbergsskolan, Råsundaskolan och Solnagymnasium. Dessutom flera förskolor, Stråkets förskola, öppna förskolan, Solrosens förskola och Näckrosens förskola. Affärer & restauranger På gångavstånd finns Westfield Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med 250 butiker, både Ica och Hemköp, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga samt biografer. Solna Centrum finns inom räckhåll. Här hittar man förutom ett hundratal butiker och ett 20-tal restauranger även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek, vårdcentral och andra serviceinrättningar. Sundbybergs centrum är Sveriges krogtätaste kommun och ligger även i närheten. På Råsundavägen 71 finns numera El Gaucho kött & delikatess och färskt bröd kan fås från Du Bon Pain på Tottvägen 5. På Råsundavägen 139 ligger caféet Juniper Tree. Kultur & nöjen I filmstaden finns det ett flertal restauranger samt en biograf. Härifrån avgår även T-bana. I Westfield Mall of Scandinavia finns även biografer med den senaste tekniken. Även nationalarenan Friends Arena finns inom promenadavstånd (ca 10 min).

Det råder boendeparkering i området. Gott om parkeringar på gatan.

Intresseanmälan

Läs mer här.