Till salu

Oxens gata 261

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart
  1 295 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  40 kvm
 • Avgift
  2 759 kr

Härlig och optimalt planerad 2:a

Yteffektiv 2:a!
Lättillgänglig direkt från markplan!
Inglasad balkong!
Spotlights i tak!
Sovrum mot lugn innergård!
Fräscha ytskikt!
Stor balkong på ca 5 kvm!
Fönster i två olika väderstreck!
Förråd i porten mittemot!
Flexibelt tillträde!
En av Sveriges största BRF!
Här har du tillfälle att denna fräscha 2:a på välplanerade 40 kvm!!
Här bor du i ett lugnt och rofyllt område, med sovrummet mot gården och kök och vardagsrum i östläge med utgång till den inglasade balkongen. Bostaden har infällda spotlights bl.a. i vardagsrummet, samt fönster i två olika väderstreck. Sovrummet är beläget mot lugn innergård och har plats för förvaring som dubbelsäng. Köket ligger mot vardagsrummet och har spis/häll, kyl/frys och fläkt.
Lägenheten har stora sociala ytor med plats för allehanda möblering. Gott om förvaring finns i hallen, sovrummet, samt förrådet precis utanför.

Denna bostad är del av en av Sveriges största bostadsrättsföreningar (äkta) som äger marken samt har god ekonomi och belåning om ca 4 447 kr/kvm. Föreningen har förvaltningskontor, 6 tvättstugor, övernattningsrum, festlokal, barnvagsrum, cykelförråd, samt 417 p-platser och 610 garageplatser. Dessutom finns många lokaler och förråd att hyra!

Bra kommunikationer med bussförbindelse till Handen centrum och pendeln vidare mot T-centralen, Direktbuss 809 till Gullmarsplan!
Invid Brandbergen centrum med närlivs, pizzeria och café.
Nära Haninge C & Port 73 med allehanda utbud av mat och shopping!

Stora grönområden med motionsslingor och promenadstråk, samt badplatser.

Välkommen på visning!

Bostadsrätt

40kvm

Bostadsrätt

2 rum

1 295 000 kr - Föreslagen budstart

2 759 kr/månad

Ingår värme, vatten, kabel-tv basutbud. Obligatorisk tillägg om 59 kr för bredband (1000Mbit/s).

1001

99-4163-7-206-1

0.06452%

Genomgående laminatgolv och vita väggar.

Välkomnande och rymlig hall med vinylgolv och med bra avhängningsmöjligheter.

Avgränsat kök med mycket förvaring och fina vitvaror med bl.a. kyl/frys, spis/ugn, fläkt, samt förvaring.

Stora fönster och ljusa väggar med plats för allehanda möblemang, samt infällda spots i taket. Här finns även utgången till den inglasade och mysiga balkongen.

Lungt sovrum mot gård, stort fönster och inbyggd förvaring.

Halvkaklat med handfat, badkar, WC och spegelskåp.

Finns i hallen, porten mittemot, ca 3 - 4 kvm.

Flerfamiljshus

1978

Mekanisk (FTX, F)

Fjärrvärme & Bergvärme

0 / 2

Nej

2-glas

Utförd 4/29/2020

107 kWh/kvm per år

D

Oxens gata 261

Haninge

BRANDBERGEN

2 759 kr/mån

Ingår värme, vatten, kabel-tv basutbud. Obligatorisk tillägg om 59 kr för bredband (1000Mbit/s).

1 800 kr/år

1 200 kr/år

3 000 kr

1

HSB Brf Väduren

AdEx Fastighetsutveckling har hand om teknisk och ekonomisk förvaltning på Brf Väduren.
För medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB, se stadgarna.

Bostadsrättsföreningen Väduren bildades 1967. Föreningen äger marken. Lägenhetsförråd finns i källaren (höghus) eller i trapphuset (låghus). Ett fåtal mindre lägenheter saknar förråd. Bostadsrättsföreningens består av 913 bostadsrättslägenheter i 7 höghus (med hiss) och 22 låghus (utan hiss).

Avgift:
I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten, sophämtning och fastighetsunderhåll även tv paket small från Comhem. Bredband (Ownit) kostar 59 kr i månaden och debiteras utöver månadskostnaden.

Elmätare sitter i varje lägenhet och avläses automatiskt. Elförbrukningen kommer som en debitering från föreningen på avgiftsavin.

Ekonomi:
Planerad avgiftshöjning med 2% från 2022.


Övrigt:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av säljaren samt en pantsättningsavgift av köparen per pant.

För mer information besök gärna föreningens hemsida på www.vaduren.se

Planerat underhåll: 2021-2025: Närmast i tiden är OVK-besiktning av ventilationen i låghusen samt fönsterbyte och byte av fönsterdörrar. Kontroll/byte av ventiler i alla lägenheter. Renovering tak höghus. Renovering av garage, ett i taget. Markprojekt. Byte av ståldörrar. Målning av balkongtak, trapphus och entréer. Ny bygglovsansökan för balkonginglasning. Slipning av golv i alla entréer och trapphus. Byte av entrépartier samt passersystem. Byte LED-armaturer i trapphus. Byte av maskinpark tvättstugorna. Infärgning fasader hus/garage finns på åtgärdslistan och ligger ej i närtid. 2021 utfördes stamspolning. 2020 utfördes OVK-besiktning av ventilationen i höghusen samt spolning och filmning av avlopps- och dagvattenstammar. Taket besiktigades och ett kollektivt brandvarnarsystem driftsattes. 2019 utfördes OVK-besiktning av ventilationen och utfördes fortsatt injustering av bergvärme. Underhåll av lekplatser. Fortsatt färdigställande av bergvärme. 2017-2018 utfördes fortsatt installation av bergvärme samt byttes stammar på Stenbockens gata 118. Nybyggnation av sju kulvertar, radonmätning och asbestsanering. Ventilationsunderhåll. Ombyggnad av gårdar och förädling av mark. Byte av hissar. Injustering av bergvärme påbörjades. 2016 utfördes borrning gällande bergvärme. 2012-2016 byggdes fem nya lägenheter samt förrådsburar. Asfaltering av vissa gårdar. Ombyggnad av förvaltningslokal och fritidslokal. Byte av armatur i samtliga trapphus, källare och entréer till LED. Tvätt av större delen av fasaderna och infärgning av husens nedre delar. Installation av värme och avfuktning i varmgaragen. Stamspolning av avloppsstammar från lägenheter. Färdigställande av övernattningsrum. Byte av belysning på gårdar och parkering. 2010-2011 installerades nya undercentraler med värmeväxlare, byttes ventilationsaggregat i höghusen samt installerades avfuktare i samtliga krypgrunder.

Föreningen disponerar 610 garageplatser, varav 341 varmplatser och 269 kallplatser, belägna i tre parkeringshus. Det finns 429 parkeringsplatser varav 38 handikapplatser inom föreningens markområde. Vid inträde i föreningen har den nya medlemmen rätt till en parkeringsplats i området (på någon av Brf Vädurens parkeringsområden) senast vid det månadsskifte som inträffar en månad efter det att intresse anmälts. Månadskostnad: - P-plats 200 kr - HK plats / bred plats 300 kr - Kallgarage 400 kr (plats i gruppbur eller utan bur) - Varmgarage 500 kr (plats i gruppbur eller utan bur) - Varmgarage 700 kr (stor ensambur) - MC-garage 250 kr (delas med andra hyresgäster) - MC-garage med bur 350 kr (ensambur)

Intresseanmälan

Läs mer här.