Till salu

Sockengatan 2B

Snabbfakta

 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  79 kvm
 • Avgift
  4 970 kr

Nu kan vi äntligen presentera denna inflyttningsklara 3a Sockengatan 2B

Renoverat rymligt kök med matplats
Inglasad balkong mot innergård
Stambytt badrum
Lugnt område
Närhet till mataffärer
Bra busskommunikation
Nu finns möjlighet att förvärva denna totalrenoverade 3:a på Sockengatan 2B!

Välkomna in till den ljusa hallen med vitmålade väggar och goda avhägningsmöjligheter. Till höger om hallen når vi den rymliga och väl placerade matplatsen med plats för ett större matbord perfekt för hela familjen att avnjuta måltider tillsammans samt det renoverade och ljusfyllda köket med ett utmärkt förvaringsutrymme, matlagnings ytor och välutrustad maskinpark med kyl/frys, spis, diskmaskin och inbyggnadsugn med mikro.

Från köket har vi tillgång till ett av sovrummen och går vi tillbaka ut i hallen når vi även det andra. Båda sovrummen är ljusa och rymliga och erbjuder samma yta att använda som fristad, och sovrummet anslutet till hallen har även utgångs möjlighet till balkongen.

Till vänster om hallen finns ett stilrent, stambytt badrum med dusch, toalett, vask med inbyggt tvättställsskåp och plats för tvättmaskin/torktumlare. Bredvid badrummet finner vi även ett rymligt förråd med möjlighet att använda som klädkammare.

Fortsätter vi rakt från hallen når vi det öppna och luftiga vardagsrummet med plats för soffgrupp och extra möblemang. Härifrån når vi även ut till den stora, inglasade balkongen som även den möter samma standard som resten av lägenheten med en fridfull utsikt över den lugna innergården.

Med stort ljusinsläpp och fräscha vita väggar är lägenheten öppet för alla möjligheter med endast fantasin som gräns. Boendet är i en stabil och ordningsam förening med gott om grönytor, lekplatser och närhet till allt vardagen kräver. Bostaden finns på tredje våningen och hiss finns tillgänglig.

För mer information är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!
 • Flerfamiljshus

  1975

  Fjärrvärme

  Våning: 3/7

  Hiss: JA

 • 4 970 kr/mån

  Värme, vatten, kabel-TV (basutbud) ingår.

  El: 2 200 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Summa(kr/år): 4 000 kr

  Personer i hushållet: 2

  Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek. (Bör ses som en rekommendation)

 • Rosengården i östra Helsingborg har ungefär 4 400 invånare. Området har fått sitt namn efter en lantgård som låg inom det som tidigare var Filborna bys ägor. Området avgränsas av Filbornavägen i norr, Haparandagatan och Husensjövägen i söder, samt Jönköpingsgatan i väster och Sockengatan i öster. Ett mindre villaområde byggdes på området i början av 1900-talet. Några årtionden senare, mellan 1965 och 1975, byggdes ett stort flerbostadsområde. Området är ett typiskt miljonprogramsområde med flerfamiljshus i åtta och tre våningar. I mitten av området ligger ett centrum. Rosengårdskyrkan byggdes 1982.

 • Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 19 Föreningen äger fastighetet Stockrosen 1 i Helsingborgs kommun. På fastigheten finns 8 byggnader med 216 st lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 1975. Fastighetens adress är Sockengatan 2-12 i Hbg. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

  Utförda renoveringar: * 2018 - Stambyte inklusive badrumsrenovering, Pågående * 2015 - Elinstallationer, byte av utvändiga armaturer, Hela området * 2015 - Huskropp utvändigt, målning mm * 2009 - Om/nybyggnad lägenhetsförråd * 2008 - Installation av elmätare och jordfelsbrytare, Föreningen betalar nätkostnad, boende förbrukad hushållsel * 2008 - Fönsterbyte, Samtliga lägenheter Planerade renoveringar * 2021 - Byte entrépartier & trapphusmålning, ej beslutat, behov undersöks efter stambyte * 2021 - Takrenovering, behovet kommer att undersökas efter stambyte * 2021 - Dörrbyte * 2022 - Balkongplatta Kommande **Information inhämtad från Årsredovisning 2019/2020

  Antal garage 126 Antal p-platser 126 MC/ Mopedgarage 10 Separat kö tillämpas till parkering.

Intresseanmälan

Läs mer här.