Såld

3 500 000 kr

Värendsgatan 2A

Snabbfakta

 • Utgångspris
  3 695 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  105 kvm
 • Avgift
  5 972 kr

SAGOLIKT GÅRDSHUS MITT I VÄXJÖ!

Det finns vissa hem som man faller för direkt. Välkommen hit! Med absolut idylliskt läge på Värendsgatan 2A i stadsdelen Söder bakom den anrika husfasaden (Värendsgatan 2) - en av Växjös mest eleganta och unika sekelskifteshus döljer sig ett gårdshus med mycket charm och karaktär. Här erbjuds historia och en bostad som är helt unik i sitt slag. Lägenheten har en fantastiskt välkomnande privat entré från gården. Detaljer från förr lyfts fram genom en hänsynsfull renovering som samtidigt gett detta hem en hög modern standard, fint inpassad i den gamla miljön. Lägenhetens karaktäristika är bevarade attribut från byggåret, tilltagen takhöjd, dubbeldörrar, kakelugn och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Bekvämt belägen på bottenplan med minimal insyn. Här finns både pampighet och mysighet med stadspulsen precis runt knuten.

Känslan är sagolik - välkommen på visning!

Bostadsrätt

105kvm

Bostadsrätt

3 rum

3 695 000 kr - Utgångspris

5 972 kr/månad

Kallvatten, varmvatten och värme samt förråd.

2019

19

5.05%

0%

Här har man ett stort allrum med gott om plats för det stora sällskapet. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp.

-

Stort och rymligt kök med plats för större matbord. Vitt kök med släta luckor från Ballingslöv med gott om förvaring. Svart bänkskiva av kompaktlaminat och underlimmad rostfri diskho. Inbyggd- ugn och micro, hel kyl, hel frys, spishäll och spisfläkt samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror av märket Bosch.

Helkaklat badrum. Grått klinkers på golv och vitt kakel på väggarna. Badrumsinredning från Ifö. Här finns dusch med vikbara dörrar, kommod med underskåp och spegelskåp. Här finns också tvättmöjligheter i form av en tvättmaskin och en kondenstumlare av märket Bosch. Handdukstork. Spotlights i taket.

Rymligt sovrum med vacker gammal kakelugn. Här finns plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas.

Flerfamiljehus

1920

FTX-system

Fjärrvärme

I de generösa källarutrymmerna finns trevliga gemensamhetsutrymmen för alla boende. Här finns både bastu, relaxavdelning med omklädningsrum och i direkt anslutning ett modernt utrustat pentry för matlagning och fest med diskbänk, spis, kyl/frys, vinkyl och diskmaskin.

En komplett biosalong med storbild, surroundljud och bekväma biofåtöljer. För långväga gäster finns ett övernattningsrum med tillgång till WC och dusch.

Källarplanet erbjuder även låsbara förrådsutrymmen för praktisk förvaring till samtliga boenden.

I källarplan finns även en gemensam tvättstuga.

TV/Internet:

Fastigheten är ansluten till Wexnet. Varje bostadsrättshavare väljer bland Wexnets leverantörer och tecknar avtal gällande data, tv och telefoni. Nätverksuttag finns i alla rum förutom badrum.

Bilplats:

Parkeringsplatser finns utmed gatorna på söder. Det finns möjlighet att köpa månadskort för zon 2 på Växjö kommun. Kostnad 450 kr.

1 / 1

Bottenplan med minimal insyn.

Nej

3-glas

Utförd 5/17/2020

F

Värendsgatan 2A

Växjö

Söder

Växjö

5 972 kr/mån

Kallvatten, varmvatten och värme samt förråd.

2 600 kr/år

2 600 kr

2

Driftskostnaden är beräknad enligt schablon (2 vuxna) och bör endast ses som en uppskattning.

Brf Argus 3

Form: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769625-8206
Tillåter juridisk person som köpare: Ja

Intresseanmälan

Läs mer här.