Till salu

Kvarterssushi med låg hyra!

Snabbfakta

  • Tomt
    75 kvm

Populär sushikorg i bostadsområde!

Kontakta Mäklaren för mera information samt visning!
Lugnt och familiärt område!
Nära T-bana (Sandsborg)
Småstadskänsla!
Mycket avhämtning!
Stabil dagskassa och mycket återkommande kunder!
Möjlig för andra verksamheter!
Låg hyra och låga driftskostnader!
Bra med sittplatser och stor uteservering!
Kontakta Mäklaren för mera information samt visning!
- Jan Ocean Hsia 0763-447 448

Lugnt och familiärt område!
Nära T-bana (Sandsborg)
Småstadskänsla!
Mycket avhämtning!
Stabil dagskassa och mycket återkommande kunder!
Möjlig för andra verksamheter!
Låg hyra och låga driftskostnader!
Bra med sittplatser och stor uteservering!


Läge/Namn:
Namn: Carlo sushi
Adress: Stora gungans väg 9
Startår: 2020

Ekonomi:
Pris: 850 000 Kr eller förslag
Leasingövertagande: Nej
Överlåtelseform: Inkråm

Lokal:
Hyra: ca 11 088 + 417 kr/månad, inkl. moms inkl. värme & vatten samt förråd.
Kontrakt: tom juni 2024: 3- årigt löpande
Hyresvärd: BRF
Hyresgaranti: Kan komma att begäras
Ventilation: Ej stek (kan finnas möjlighet)
Fettavskiljare: Nej, (går att installera)
Gas: Nej
Yta: 75 kvm + förråd ca. 15 kvm
Sittplatser: Inne ca 16-20, 10-14 Ute ansökes hos kommunen
Alkohol: Nej
Inventarier: Mycket gott skick
Verksamhet: Sushi & enklare varmrätter
Tillträde: Efter överenskommelse

Öppet:
Måndag - Fredag: 11.00-20.00
Lördag: 12.00-20.00
Söndag: Stängt

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.
Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget,
Obs!! Obs!! stör inte personalen.
All kontakt och frågor sker via mäklaren, boka gärna tid för privat visning.

Enskededalen i östra Enskede är ett bostadsområde med närhet till naturen i Nackareservatet och samtidigt inte långt ifrån innerstaden. Läget är perfekt samtidigt som man finner tunnelbanan som passerar området och mysig villabebyggelse som omringar kvarteren. Enskededalen har blandad arkitektur och består dels av ett större bostadsområde med lägenheter från 1920-tal och villabebyggelse. Vidare breder ett större villaområde ut sig kring båda sidor av Gamla Tyresövägen. En del av detta område kallas för Kärringstan och har fått sina gatunamn från kända kvinnor ur historien som t.ex. Kajsa Warg. Det finns även vacker nybyggnation i området som vid flera tillfällen vunnit pris som årets Stockholmsbyggnad (Kvarteret Barnmorskan, Modellvillan 21 och Mursmäckan) samt ett flertal hus på Astri Taubes torg. Du har Gamla Enskede nära till hands med bra restauranger och ett fint bageri. Endast 5 minuters promenad. Världsarvet Skogskyrkogården ligger på några minuters promenad. Naturen & fritid I området kan man njuta av sköna och unika promenadstråk utmed världsarvet Skogskyrkogården, Nytorps Gärde eller i Gamla Enskede där mysiga Margaretaparken breder ut sig. Man tar sig även med lätthet till Nackareservatet där långa motionsslingor, utegym och skön natur finns att tillgå. Sist men inte minst finner den som föredrar golf också Björkhagens GK inom kort avstånd samt Söderbysjön och Nytopsbadet för de som gillar att plaska!

Till Enskededalen tar man sig lättast med T-banans gröna linje 17 eller 18. De passerar stationerna Sandsborg, Blåsut, Kärrtorp och Skogskyrkogården. Området trafikerar även buss 163 & 161 mot söderort samt 816 mot Tyresö. Till T-centralen är restiden ca 15 min och till Gullmarsplan där anslutande bussar, tunnelbana och tvärbana finns tar det endast 7 min.

Affärer & restauranger I Kärrtorps centrum, på några minuters avstånd, finns två matbutiker, en delikatessbutik med café och det oerhört populära bageriet Ma Baker som utöver nybakt bröd erbjuder luncher och vissa kvällar mat, en biograf och två teatrar. Utöver detta finns bl a ett flertal pizzerior, två sushirestauranger, apotek, kemtvätt, djuraffär med veterinär och frisör. Längs med Nynäsvägen finns en pizzeria, ett flertal antikaffärer och videobutik. Längs med Gamla Tyresövägen. finns fler matställen; en thaikiosk och Restaurang Real India. För den som vill besöka ett större shoppingcentrum än så är Ringen, Globen Shopping och Farsta Centrum lättillgängliga. Kultur & nöjen Innerstadens puls är inte långt borta, 8 min restid till Södermalm där barer, klubbar och restauranger samsas i massor. Teater och biografer, caféer och shopping hittar man även här. På gångavstånd ligger Globen, Tele2arena och det nya spännande Slakthusområdet. Här finns tillgång till nästan obegränsat utbud av nöjen, musik och sportevenemang. Den nyrenoverade biograf Reflexen i Kärrtorp har ett bra utbud med de senaste filmerna. I Kärrtorp finns även en teater. Bibliotek finns i både Enskede (Sandsborg) och i Björkhagen. Skolor & barnomsorg Det finns ett stort utbud av barnomsorg i området, ett flertal förskolor i Enskededalen och ännu fler i hela Enskede-Årsta stadsdel. Utöver detta finner man bra skolor så som Skarpnäckskola f-9 samt Hammarbyskolan södra med nära promenadavstånd samt andra alternativ i Gamla Enskede, Bagarmossen och Björkhagen. För de äldre finns även den populära Engelska skolan med nära cykelavstånd i Enskede.

Intresseanmälan

Läs mer här.