Till salu

Koppargatan 8C

Snabbfakta

 • 1 495 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  80 kvm
 • Avgift
  5 451 kr

Genomgående och ljus 3a i stabil förening!

Renoverad
Stambytt
Genomgående
Lugn innergård
Närhet till brett serviceutbud
Bra busskommunikation
Nu erbjuds ni möjlighet att förvärva denna genomgående och ljusa 3a med stambytt badrum!
Under 20/21 genomgick hela lägenheten en omfattande renovering och uppfräschning, så för nästa ägare är det bara att flytta rakt in. Med sina två stora sovrum, sitt ljusa och luftiga vardagsrum samt praktiska kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matbord till 4-6pers får ni precis det ni behöver.

I denna förening får ni ett varmt välkomnande med en förening som värnar om sina lägenhetsinnehavare och satsar på en trivsam utemiljö. Med sin lugna innergård, grönområde och närhet till city så blir det pricken över i:et för ett bra boende.

Sammanfattningsvis får ni allt ni behöver och kan flytta rakt in och känna er som hemma,
Välkomna att boka in er på nästa visning!
 • Stor och ljus hall med gott om plats för avhängning, spotlights i taket, vita väggar och ett härligt ljust golv som är genomgående i hela lägenheten.

  Ett helkaklat badrum som nyligen genomgick stambyte. Utrustad med välhängd toalett, duschväggar i glas, tvättmaskin, kommod med spegel.

  Ett stor och ljust vardagsrum med härlig grönskande utsikt via de alla fönster. Plats för större soffgrupp och matplats till 4-6personer.

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och egen garderobslösning. Vita vägar och spotlight i taket samt utsikt över den grönskande baksida.

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och egen garderobslösning. Vita vägar och spotlight i taket samt utsikt över balkong och den lugna gården.

  Ett luftigt kök i vita/gråa toner, bra arbetsyta, diskmaskin, kyl, frys och bra med förvaringsutrymme. Plats för ett matbord till 4-6personer och utsikt över den lugna innergården samt utgång till balkongen.

  En rymlig klädkammare till förvaring av b.la ytterkläder m.m.

 • Flerfamiljshus

  1969

  Centralvärme

  Utförda renoveringar
  * Genomfört stambyte. Fåtal lägenheter kvar som beräknas vara klart till sommaren 2021.

  Kommande renoveringar
  * Föreningen planerar att till hösten utföra byte/renovering av bottenavlopp inom området. (Detta kommer i princip inte att påverka boendena i någon större utsträckning)

  Information från Ordförande i föreningen Sven Andersson 2021-05-22

  Våning: 2/3

  Frånluft

  Tvättstuga, föreningslokal, cykelförråd, barnvagnsförråd samt förråd finns i föreningen.

 • 5 451 kr/mån

  Föreningen avser att höja avgifterna med 3% per 1januari kommande år. (Information efter samtal med ordförande 2021-05-22)

  El: 2 400 kr/år

  Försäkring: 2 400 kr/år

  Summa(kr/år): 4 800 kr

  Personer i hushållet: 3

  Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek.

 • Närhet till busshållplatser på Planteringsvägen med täta bussförbindelser till b.la centrum samt högskolan Campus. Ca restid är 15min till Knutpunkten och ca 10min till Råå.

  Med närhet till de mesta vardagen kräver till såsom mataffärer, restauranger, skola, badstränder, idrottsplats och promenadled. * Willys, Lidl, Coop, Maxi och Citygross. * Pizzerior och Thai restaurang * Högastenskolan förskola - 9:onde klass * Rå Vallar och Örby Ängar * Hedens Idrottsplats * Tallskogsleden

  Föreningen tillhandahåller parkering (ca 80kr/mån) och/eller garage (ca 335kr/mån) via separat kösystem. Övrigt finns där parkeringsplatser i området att tillgå.

 • HSB BRF Palsternackan i Helsingborg Föreningen äger fastigheten Palsternackan 17 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter, lokaler, garage och parkeringsplatser. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Planteringsvägen 110, 112 och 114 samt Koppargatan 4, 6 och 8. Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande: 1 rum & kök: 18 st 2 rum & kök: 54 st 3 rum & kök: 54 st I föreningen finns ett antal cykelgarage, några platser för permobiler samt barnvagnsförråd. Det finns även en föreningslokal att disponera.

  Utförda renoveringar Föreningen har b.la, * Stambyte 2020/2021 (Beräknas vara klart sommaren 2021) * Byggt cykelförråd 2015 * Renoverat balkonger 2013 * Bytt elsystem 2007 * Installerat postboxar 2007

  Föreningen har 54 garage och 60 parkeringsplatser. (Viss kösystem)

Koppargatan 8C

Välkommen på visning

söndag 29/08 kl 10:45 - 11:30

Boka visning

tisdag 31/08 kl 17:00 - 17:30

Boka visning

Intresseanmälan

Läs mer här.