Såld

Rundelsgatan 10

Snabbfakta

 • eller högstbjudande
  1 948 000 kr
 • Antal rum
  6 ROK
 • Boarea
  150 kvm
 • Biarea
  56 kvm
 • Tomt
  778 kvm

Stor 1-plansvilla med källare i barnvänligt område!

Barnvänligt område
Insynsskyddad uteplats
Inhängnad trädgård
Nära till grönområden
Fiber finns i området, enkelt att koppla på sig
Nu ges möjligheten att förvärva denna stora 1-plansvilla om 150+56kvm i familjevänliga Ljungbyhed. Bostaden erbjuder hela 4 sovrum, stor trädgård och två härliga uteplatser. I källaren finner ni både tvättstuga, verkstad och ett hobbyrum.

Ni välkomnas in genom entrén och möts av en luftig och stor hall som ligger i anslutning till det stora tillbyggda allrummet med stora fönsterpartier och direkt utgång via de två skjutdörrarna mot den insynsskyddade uteplatsen på bostadens baksida. Efter allrummet når vi till det välplanerade köket med väl utrustad maskinpark, fönster ut mot trädgården samt den stora görningen. Här erbjuds även gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Vidare tar vi oss genom husets passage där vi når tre av fyra sovrum, gästtoalett och det rymliga vardagsrummet med fönster i båda riktningar, fungerande öppenspis och utgång till framsidans rymliga uterum.

Sammanfattningsvis får ni en av de större villorna i området och gott om plats för hela familjen. Antingen kan man flytta rakt in och bara bo eller så finns de stora möjligheter att verkligen kunna sätta sin egen prägel och karaktär.

Finner ni detta intressant och önskar veta mer eller vill boka in er på en privatvisning så är ni varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare.

Välkomna!
 • Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter, trappa ner till källaren, separat förråd, åtkomst till ett av 4 sovrum. Härifrån når man vidare till det ljusa och öppna sällskapsrummet. På marken ligger ett klinkers som är lätt att hålla iordning och en härliga värmeslinga för kyligare dagar.

  Ett av fyra sovrums bostaden erbjuder ligger i anslutning mot hallen avskilt från övriga delar av huset. Detta är det gamla garaget som byggts om för att skapa ytligare ett sovrum, möjligheten att återskapa de till garage finns om så önskas.

  Sällskapsrummet är en av tillbyggnaderna som gjort och har plats för ett stor långbord samt en loungehörna med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp över hela rummet. Det härliga värmegolvet fortsätter vidare in i detta rum från hallen. Sedan har man direkt åtkomst till både trädgård och den insynsskyddade uteplatsen.

  Ett välplanerat kök med ekluckor, väl utrustad maskinpark i rostfritt och svart med maskiner från Bosch. Med bra arbetsyta och gott om förvaring så kan man enkelt samla familjen för att tillaga en god middag tillsammans. Ovanför diskhon är där ett fönster som ger en mysig utsikter trädgården och den stora gröningen.

  Ett badrum i ljusa färger med våtrumstapet på vägarna och klinkers på golvet. Badrummet erbjuder ett värmegolv, kommod med spegel och ett rymligt hörn bubbelbadkar som fungerar alldeles utmärkt att slappna av i efter en lång arbetsdag.

  Sovrum med plats för garderobslösning, säng och skrivbord. Fönster som ger utsikt mot bostaden framsida.

  Ett av de större sovrummen i bostaden som idag används som matsal. Här finner man plats för egen garderobslösning, dubbelsäng och skrivbord. Fönster som ger utsikt över bostadens framsida.

  Ett av de större sovrummen i bostaden som har platsbyggda garderober, plats för dubbelsäng och skrivbord. Fönster som ger utsikt över huset baksida och över trädgården.

  En enkelgäst wc utrustad med endast vask, spegel och toalett.

  Ett stort vardagsrum med genomgående ljusinsläpp från både husets framsida samt baksida. En fungerande braskamin att elda i för att skapa en härlig myskänsla och ge en behaglig värme under årets kalla dagar.Här finns plats för såväl soffgrupp och matplats samt utgång till framsidans uterum.

  I källaren finner vi den rymliga tvättstuga med bra förvaring, öppen yta, tvättmaskin och torktumlare av märket Samsung.

  I källaren finner vi ett hobbyrum som är perfekt att möblera med en soffgrupp och tv-hörna för att kunna ha mysiga filmkvällar eller bara låta barnen ha sitt egna utrymme med sina vänner.

  Sist i källaren finner vi förråd kombinerat med verkstaden. Här finns platsbyggda hyllsystem för en enkel och sorterad förvaring samt en verkstadsbänk för hemma snickeri. Samt plats för att hänga verktyg på väggen.

 • 1-plansvilla med källare

  1964

  Direktverkande el, Luft/luftvärmepump, Braskamin

  Trä/Tegel

  Trä

  2-glas

  Trä

  Plåt

  Papp, gummiduk

  Källare, krypgrund, Oisolerad betongplatta på mark

  Vilan har renoverats löpande under åren med bl.a följande.
  * 2011 Delvis renoverat tak på boningshuset
  * 2010 Vinden är tilläggsisolerad med lösull
  * 2008 Köket renoverats med nya vitvaror, luckor, stommar samt nya rör
  * 2004 Garaget gjordes om till sovrum samt byggde vinterträdgård

  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

  Självdrag

 • Uppvärmning: 15 100 kr/år

  El: 2 400 kr/år

  VA: 4 048 kr/år

  Sotning: 560 kr/år

  Väg/samfällighetavgift: 1 560 kr/år

  Renhållning: 2 300 kr/år

  Försäkring: 3 800 kr/år

  Summa(kr/år): 29 768 kr

  Personer i hushållet: 2

  Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek.

 • I Ljungbyhed har man de mesta vardagen kräver och mer där till. Här finner ni b.la. närhet till * Grönområde * Friluftsbad * Rönne Å * Förskola * Grundskola * Busskommunikation

  Busshållplats finns några 100m ner.

  Ljungbyhed erbjuder ett brett serviceutbud som b.la Hemköp ca 1,4km ICA Kvantum ca 10,6km

  Parkeringsmöjligheter finns i området.

Intresseanmälan

Läs mer här.