Sebastian Berngarn

Sebastian Berngarn

Fastighetsmäklare i Skåne

Mobil: 070 - 051 21 11

Epost: sebastian@asira.se

Expertområden: Skåne

Säljer: Bostadsrätter, Villor, Nyproduktion, Tomter


Om Sebastian Berngarn

En renodlad säljare med fingertoppkänsla för att skapa affärer kan ni förvänta er en fastighetsmäklare med högt engagemang, lyhördhet och alltid drivet att skapa ett bra slutresultat för alla involverade parter!

Genom hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med försäljning och skapa affärer. Som fastighetsmäklare får jag nu vara delaktig i några av de största affärer man gör i sitt liv och kunna arbeta med att skapa livslånga relationer varje dag.

Jag går in i varje bostadsaffär med hög ambition, stor lyhördhet och tydligt strukturerade mål för att i slutändan komma att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar.

Som fastighetsmäklare kan ni förvänta er en mäklare som tar sig tid till att lyssna efter era önskemål och behov och som arbetar på ett tydligt och strukturerat tillvägagångssätt så ni känner er trygga under, genom och efter processen i er bostadsaffär. För glöm aldrig att varje bostadsaffär är unik och då krävs det rätt val av mäklare som verkligen går in med 100% närvaro i varje möte med er och med er kommande köpare!

Jag skräddarsyr varje bostadsaffär efter era specifika behov så går ni i säljtankar, köptankar, intresserad av vad er bostad är värd eller bara nyfiken på vad som sker på bostadsmarknaden så kontakta mig redan idag för ett första möte!

Välkommen hem!


Värdera Din Bostad?

Fyll i din information nedan så hör jag av mig så snart som möjligt.

http://asira.se/policy-och-rattigheter

Mina Pågående Försäljningar


Referensobjekt