Snart till salu

Fin 3:a Högt upp!
Bilder Översikt

Ringvägen 14, 5 tr

 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  72 kvm
 • Avgift
  3 911 kr
 • Mer information kommer!
 • Flexiblet tillträde!
 • Stambytt 2017!
 • Högt upp!
 • Inglasad balkong med förmiddagssol!
 • Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, låga avgifter,
 • Ingen insyn!
 • Stenkast till centrum!
 • Nära till badplatser, friluftsområden och båtklubb!
Kontakta ansvarig mäklare för annonsering som kommande, mer information eller visning!
- Jan Ocean Hsia: 0763-447 448

Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, låga avgifter,
 • Laminatgolv och tapet. Garderober med gott om förvaring i hallen. Säkerhetsdörr.

  Fint stambytt duschrum från 2017 med klinkergolv och kakel. Vägghängd wc, spegelskåp med belysning och duschplats med vikbara duschväggar av glas.

  Ljust kök med vita skåpluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk i rostfritt stål. Köket är fullutrustat med spis och ugn, fläkt, kyl /frys, samt intergrerad diskmaskin och microvågsugn. Plastmatta på golv med stenmönster och vitmålade väggar.Stort fönster med morgonsol.

  Ekparkettgolv och vita väggar. Utgång till balkongen.

  Laminatgolv och vita väggar, samt garderobsförvaring längs vägg.

  Laminatgolv och vita väggar, samt garderobsförvaring längs vägg.

 • Flerfamiljshus

  1963

  Fjärrvärme

  3-glas

  Våning: 5/7

  Hiss: JA

  Mekanisk (endast frånluft) och självdrag

 • 3 911 kr/mån

  inkl värme, VA, digital-TV, bredband & bostadsrättstilläggsförsäkring

  El: 3 600 kr/år

  Försäkring: 3 000 kr/år

  Summa(kr/år): 6 600 kr

  Personer i hushållet: 3

  Elleverantör: EON

 • Kungsängen är huvudort i Upplands-Bro kommun. Denna idylliska ort är vackert belägen vid Mälaren med närhet till bad och båtliv. Här lockar ett lugnt och bekvämt liv med närhet till härliga naturområden, en närhet till förskolor och skolor, samt all service som behövs i vardagen. Detta kombineras med goda kommunikationer till Stockholm. Natur & fritid I Kungsängen finns det många vackra naturområden, badplatser och möjlighet till båtliv. Under vintern kan ni snöra på er skridskorna och ge ur ut på de spegelblanka isarna på Mälaren eller Lillsjön. En kort promenad från Kungsängen centrum hittar ni badplatsen Gröna Udden. Förutom bad finns grillplats, volleybollplan, lekplats och träningsredskap. I Gröna Dalen ligger nya Kungsängens idrottsplats som erbjuder fem fotbollsplaner (naturgräs och konstgräs), friidrottsbanor, konstfryst bandybana, bastu och mycket mer. Från Kungsängen har ni nära till Lillsjöns fina badplats. Här blir sommaridyllen komplett med minigolf och grillplats. Runt sjön finns dessutom härliga motionsspår. Den fiskeintresserade kan hoppas på napp – i Lillsjön finns bland annat gädda och abborre. Golfspelaren har flera golfbanor att välja mellan. Kungsängens välkända golfklubb har två 18-hålsbanor, varav den ena har rankats som en av Nordens 100 bästa banor. Andra klubbar i närheten är Bro Hof och Bro-Bålsta golfklubb. Upplands-Bro är en naturnära kommun som tack vare sitt vackra läge vid Mälaren har hela 13 mil mälarstrand och ett femtiotal skärgårdsöar. I kommunen finns totalt nio naturreservat och flera stora friluftsområden.

  Kungsängen har ett strategiskt bra läge med goda kommunikationer till centrala Stockholm. Det går bussar till Kungsängens centrum och pendeltågsstationen. Från centrala Kungsängen är det gångavstånd till Kungsängens station, varifrån pendeltåget in till Stockholm C går på ca 30 minuter. Pendeltågen går varje kvart under större delen av dygnet och under natten ersätts de av bussar. För bilpendlaren är Kungsängen beläget i nära anslutning med E18, varifrån färden in till Stockholm C går på ca 35 minuter.

  Affärer & restauranger Centrala Kungsängen har ett rikt utbud av såväl matbutiker och service som restauranger och kaféer. Varför inte komma in till MrWok och ta lite nudlar på språng, eller få maten levererad hem. Runt om i Kungsängen hittar ni matbutiker inom korta avstånd. Vid Brunna trafikplats utvecklas en ny handelsplats med bl a Stora Coop och Biltema. Handelsplatsen kommer även att rymma restauranger och andra butiker. I närheten finns också en Lidl-butik. Skolor & barnomsorg I centrala Kungsängen finns flera olika förskolor att välja mellan, beroende på var ni är bosatta. Närhet ges till bland annat de Emilio Reggio-inspirerade förskolorna Bergshöjden och Rönnbäret. En annan förskola är den kulturnära Klockarängen. För de äldre barnen finns Lillsjöskolan (F-3), Bergaskolan (F-6) och Ekhammarskolan (4-9). Kommunens gymnasieskola heter Upplands-Brogymnasiet och är belägen i området Ekhammar i Kungsängen. Skolan erbjuder en rad olika profiler och program.

  För mer information om kommunen vänligen besök www.upplands-bro.se

 • HSB BRF Norrhöjden i Upplands Bro HSB Brf Norrhöjden Brf Norrhöjden är en välskött förening som ligger i en lugn och trivsam miljö med gångavstånd till natur, grund- och gymnasieskolor samt pendeltåg. I föreningen finns 143 lägenheter fördelade på de tre adresserna: Ringvägen 12, Ringvägen 14 och Knektvägen 1. Föreningen är en äkta förening och föreningen äger marken. Gemensamma utrymmen i föreningen Det finns cykelförråd, grovtvättstuga, tvättstuga och vindsförråd. Det finns även ett containerhus för källsortering på gården. Ringvägen 12 och 14 slänger sina hushållssopor i källaren för respektive hus, Knektvägen 1 har sopkärl utanför porten för sina hushållssopor. Grön fin gård med grill och uteplats. Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Norra Stor-Stockholm för att behandla medlemskapsansökan till bostadsrättsföreningen. Medlemmen betalar en årsavgift på 300 kr/år för medlemskapet i HSB samt en medlemsandel om 500 kr som man får tillbaka vid utträde ur HSB. Elförbrukningen debiteras efter faktiskt förbrukning, i efterskott, på samma avier som månadsavgiften. Föreningen har avsatt pengar de senaste åren för att bekosta det stambyte som har gjorts. Föreningen har dessutom investerat i nya och större balkonger, samt inglasning. En överlåtelseavgift tas ut vid varje ägarbyte som en engångskostnad om ca 1200 kr. Denna debiteras säljaren. Pantsättningsavgiften om ca 500 kr per pant, och debiteras köparen. Ägande i föreningen Delat ägande är accpeterat med minsta andel om 10% för den boende. Juridisk person godgänns ej. Föreningens ekonomi Inga beslut på avgiftförändingar (kontrollerat 2021-09-11) Föreningen har bra ekonomi på en belåning per kvadratmeter om 7271 kr/m², samt bra kassa (2020-12-31).

  Utförda renoveringar/underhåll 2021 Målning garageportar, samt dörrar allmänna utrymmen, slammsugning i dagvattenbrunnar, byte expansionskärl. 2019 Balkongrenovering med inglasning 2017 Stambyte

  För parkering finns möjlighet till både plats med och utan motorvärmare (totalt finns 52 st, priset är 158 kr/månad) samt garage (10 st), det är dock kösystem till båda. Anmälan görs till HSB kontoret. Garage finns 10 platser och p-platser 52 (varav

Intresseanmälan

Läs mer här.