Snart till salu

Ringvägen 14, 6 tr

Snabbfakta

  • Antal rum
    3 ROK
  • Boarea
    72 kvm
  • Avgift
    4 992 kr

Central 3:a högt upp, och inglasad balkong mot lugn innergård!

Havsglimt!
Stambytt 2017!
Högt upp!
Inglasad balkong med förmiddagssol!
Insynsfri!
Möjlig mini 4:a
Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi & låga avgifter!
Hiss i huset!
Tvättstuga i källaren!
Stenkast till centrum!
Enkelt att pendla till Stockholm och Västerås!
Nära till badplatser, friluftsområden och båtklubb!
STOR OCH INGLASAD BALKONG - HÖGT UPP - FINT KÖK - STAMBYTT - HAVSGLIMT!

KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Nu har du chansen att förvärva denna fint belägna lägenhet, högt upp med bastant inglasad balkong, samt med direkt närhet till natur och centrum.
Här bor du i en rymlig trea med ett fräscht stambytt badrum och två stora sovrum med förvaring. Alla rum har stora fönster, ett harmoniskt lugn och rikligt med ljusinsläpp. Här har du ett stort kök med matplats för 4–6 personer, samt möjlighet att ha matplats även mot vardagsrummet. Vardagsrummet är stort med plats för allehanda möblering, samt med stora fönster. Från vardagsrummet kommer du ut på den härliga balkongen med plats för större utemöbler, samt el- eller gasolgrill och är helt insynsfri.
(OBS! Matplatsen är intill VA och ventilation vilket gör möjligt att ansöka om att ha kök i direkt anslutning och frigöra utrymme för ett ytterligare sovrum. Hör med föreningens styrelse om hur ni går vidare.)

Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, låga avgifter. Det finns vindsförråd, barnvagnsförråd i entréplan och tvättstuga i källarplan. Grön och fin innergård med grill- och uteplats, samt garage och parkeringsplatser förfogas av föreningen med separat kö och avgift.

I närområdet finns fotbollsplan samt lekplats för de yngre Från lägenheten är det endast ett par minuters promenad till centrum med MrWok, matbutiker, apotek, systembolag, allmänservice, buss och pendeltåg m.m. Prisbelönt kulturhus med filmvisning, bibliotek, konst och diverse aktiviteter för såväl barn som senior. På lagom avstånd finns idrottsplats, sportbar, golfbana, fina strövområden, ridskola/stall, idrottsplats samt bad- och båtplats i Mälaren.
Invid centrum finns även kommunikation mot bl.a. Stockholm C!

Välkommen till ditt framtida boende!

Bostadsrätt

72kvm

Bostadsrätt

3 rum

4 992 kr/månad

inkl värme, VA, digital-TV, bredband & bostadsrättstilläggsförsäkring

0.79165%

0.792%

Fint stambytt duschrum från 2017 med grått klinkergolv och vitt kakel. Vägghängd wc, golvvärme, spegelskåp med belysning och duschhörna med vikbara duschväggar av glas, samt tvättmaskin.

Stor och fin balkong med plats för större möbelgrupp, samt inglasad för användning året om. Havsglimt och utsikt över gården.

Förråd finns på vinden, ca 5-6 kvm.

Flerfamiljshus

1963

Mekanisk (endast frånluft) och självdrag

Fjärrvärme

6 / 7

Ja

3-glas

Utförd 5/28/2019

E

Ringvägen 14, 6 tr

Upplands-Bro

Kungsängen Centrum

KUNGSÄNGEN

4 992 kr/mån

inkl värme, VA, digital-TV, bredband & bostadsrättstilläggsförsäkring

2 400 kr/år

2 400 kr/år

4 800 kr

2

schablon beräknat på angivet antal boende.

HSB BRF Norrhöjden i Upplands Bro

HSB Brf Norrhöjden
Brf Norrhöjden är en välskött förening som ligger i en lugn och trivsam miljö med gångavstånd till natur, grund- och gymnasieskolor samt pendeltåg. I föreningen finns 143 lägenheter fördelade på de tre adresserna: Ringvägen 12, Ringvägen 14 och Knektvägen 1. Föreningen är en äkta förening och föreningen äger marken.

Gemensamma utrymmen i föreningen
Det finns cykelförråd, grovtvättstuga, tvättstuga och vindsförråd. Det finns även ett containerhus för källsortering på gården. Ringvägen 12 och 14 slänger sina hushållssopor i källaren för respektive hus, Knektvägen 1 har sopkärl utanför porten för sina hushållssopor. Grön fin gård med grill och uteplats.

Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Norra Stor-Stockholm för att behandla medlemskapsansökan till bostadsrättsföreningen. Medlemmen betalar en årsavgift på 300 kr/år för medlemskapet i HSB samt en medlemsandel om 500 kr som man får tillbaka vid utträde ur HSB.

Elförbrukningen debiteras efter faktiskt förbrukning, i efterskott, på samma avier som månadsavgiften. Föreningen har avsatt pengar de senaste åren för att bekosta det stambyte som har gjorts. Föreningen har dessutom investerat i nya och större balkonger, samt inglasning.

En överlåtelseavgift tas ut vid varje ägarbyte som en engångskostnad om ca 1200 kr. Denna debiteras säljaren. Pantsättningsavgiften om ca 500 kr per pant, och debiteras köparen.

Ägande i föreningen
Delat ägande är accpeterat med minsta andel om 10% för den boende.
Juridisk person godgänns ej.

Föreningens ekonomi
Inga beslut på avgiftförändingar (kontrollerat 2021-09-11)
Föreningen har bra ekonomi på en belåning per kvadratmeter om 7271 kr/m², samt bra kassa (2020-12-31).

Utförda renoveringar/underhåll 2021 Målning garageportar, samt dörrar allmänna utrymmen, slammsugning i dagvattenbrunnar, byte expansionskärl. 2019 Balkongrenovering med inglasning 2017 Stambyte

För parkering finns möjlighet till både plats med och utan motorvärmare (totalt finns 52 st, 132-158 kr/månad) samt garage (10 st, 459 kr/månad), det är dock kösystem till båda. Anmälan görs till HSB kontoret.

Intresseanmälan

Läs mer här.