Till salu

Konduktörsgatan 5

Snabbfakta

 • Antal rum
  1.5 ROK
 • Boarea
  45 kvm
 • Avgift
  2 909 kr

Stilren och luftig 1,5a på populära Slussen!

Genomgående och luftig
Renoverat badrum
Mysig innergård
Grill- & sittmöjligheter
Attraktivt läge
Gångavstånd till city
Värnhemstorget runt hörnet
Goda kommunikationer
Närhet till E22:an
Matbutik runt hörnet
Snart presenteras denna charmiga och ljusa 1,5a om 45kvm på Konduktörsgatan 5!

Ni välkomnas in i en ljus och mysig hall med platsbyggda garderober och ett vackert genomgående fiskbensparkett golv. Härifrån når vi till lägenhetens samtliga utrymmen såsom de helkaklade badrummet med duschdörrar i glas som renoverades 2021. Det stora vardagsrummet med en sovalkov som enkelt kan skärmas av eller göras om till ett mindre rum. Ett gediget kök som erbjuder precis de vardagen kräver och samtidigt erbjuder plats för ett matbord. Hela lägenheten går i ljusa toner med vita väggar, ljusa golv och härligt ljusinsläpp. Utöver detta så har man stadspulsen runt hörnet, enkelt att kunna ta bilen till motorvägen, bussen till city eller varför inte ta en promenad ner till Centralstationen för att ta tåget vidare både till ut i Europa eller uppåt i landet!

Här får ni bo i en stabil och trygg förening som värnar om sina medlemmars absolut bästa. Men låga avgifter och vackra gårdsmiljö kan ni verkligen känna lugnet trots närheten till centrum!

Mer information kommer löpande, MEN önskar ni redan nu få en privatvisning så går de bra att kontakta ansvarig fastighetsmäklare,
Välkommen!
 • Hallen präglas av ett vackert fiskbensparkett golv, vita väggar och platsbyggda garderober.

  Renoverat helkaklat badrum 2021 med vitt kakel och grått klinker. Utrustad med Duschväggar i glas, handdukstork, wc, kommod med spegelskåp samt handdukstork.

  Ett rymligt och ljust vardagsrum med vackert fiskbensparkett golv och ljusa väggar.

  Mysig sovalkov med ljusa väggar som enkelt kan skärmas av eller göras om till ett rum.

  Gediget kök med det vardagen kräver samt plats för matplats.

 • Flerfamiljshus

  1930

  Fjärrvärme

  Våning: 3/6

  Hiss: JA

 • 2 909 kr/mån

  Säljarens information

  El: 1 800 kr/år

  VA: 360 kr/år

  Försäkring: 2 400 kr/år

  Summa(kr/år): 4 560 kr

  Personer i hushållet: 1

  Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek. (Detta bör ses som en uppskattad rekommendation)

 • Slussen ligger på ett drömläge mitt i City med gångavstånd till det mesta vardagen behöver. Detta gör det lätt att ha en stadslivsstil där varenda nyans av Malmö finns att tillgå. Malmö stad erbjuder torg och marknadsplatser med mysiga caféer, härliga restauranger och ett magiskt uteliv. Med kort gångavstånd till shopping såsom city, Caroli City m.m gör att ni når allt ni behöver från området Slussen, Malmö.

  Busskommunikation nås med promenadavstånd från Värnhemstorget. Tågkommunikation nås med promenadavstånd från Malmö C.

  Närhet till det mesta man behöver i vardagen såsom, * Mataffärer * Restauranger * Gym * Buss/tåg kommunikation

  I området råder boendeparkering. För mer information se: www.malmo.se

 • Brf Konduktören 5 Allmänt om föreningen, Brf Konduktören 5. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. De adresser som hör till föreningen är Konduktörsgatan 5 och Fredriksbergsgatan 13. Föreningen köpte fastigheten 2005 (äger marken). Föreningen har en gemensam tvättstuga utrustad med tre tvättstuga, en torktumlare, en centrifug, en magel samt ett torkrum. I källaren finns även ett cykelförråd. Föreningen anordnar frivilliga gemensamma träffar såsom glöggmingel och gårdsfester. På gården finns det två stengrillar samt utemöbler för alla föreningens medlemmar. Här finns även en cykelparkering. Föreningen godkänner inte flytt på kök i lägenheten. Kontakta föreningen innan renovering av lägenheten

  UTFÖRDA RENOVERINGAR, * 2021 - Ny takfläkt installerades och radiatorventiler på samtliga element bytes ut. * 2020 - Utfördes relining av avloppsstammarna i bottenplan. * 2019 - Styrsystem i hissarna bytes ut. * 2018 - En av hyresrätterna såldes. * 2017 - Besiktning av fastigheten, brandtillsyn och målning av trapphus blev utfört. * 2016 - Nytt passagesystem installerades som möjliggjort digital tvättbokning. Samtliga lägenheter fick porttelefoner och elcentraler har byts ut, man såg även över expansionskärlet till värmesystemet byttes ut. I samband med detta blev även en elbesiktning utförd. * 2014 - Dörrar, soprum samt port mot gården målades. Del av gavelfasaden putsades samt genomgång av ventilationssystemet och besiktning av fastigheten blev utförd. * 2012 - Avloppsstammarna spolades. * 2011 - Fjärrvärmeväxlare utbyt. * 2007 - Samtliga maskiner i tvättstugan blev utbyta. Puts av fasad, nyanlagd av innergård och spolning av avloppsstammar. * 1988 - Total renoverades fastigheten, VA-stamamrna och elstigaren blev utbytta. Puts av fasad, fönster, trappuppgångar målades om samt nya hissar installerades. Renovering av balkonger och tak samt byttes fönstren ut till 3-glas. Planerade underhåll enligt underhållsplan, * 2022 - Tvättutrustning ska bytas ut. * 2023 - Målning på delar av taket samt besiktning av tak. **I dagsläget är inga ytterligare beslut tagna. I övrigt följer föreningen underhållsplanen. Information efter samtal med ordförande 2022-01-07

  Boendeparkering råder i området. För mer information se - www.malmo.se

Intresseanmälan

Läs mer här.