Såld

Armégatan 9B, 6tr

Snabbfakta

 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  62 kvm
 • Avgift
  3 358 kr

Spektakulär bostad högt upp med högt i tak och balkong, samt gemensamt SPA!!!

Högt i tak - ca. 2,90 m!
Högt upp med stora fönster!
Stor och härlig balkong mot innergård!
Möjligt 2,5:a!
Moderna materialval - Stilrent!
Stora sociala ytor med öppen planlösning!
Friskluftsventiler för bästa möjliga ventilation i rummen!
Mycket förvaring och dubbla walk-in-closet!
Föreningen tillåter juridiskperson att ansöka om medlemskap!
Gemensam spa med bubbelpool & bastu, takterrass och soldäck!
Flertal toppnoterade restauranger runt hörnet!
Komplett badrum med tork & tvättmaskin!
Solna har ett av landets lägsta kommunalskatter!
Lediga platser i garage, samt hissen direkt ned!
Populärt område med fantastiska restauranger och gym i huset!
600 m till T-bana med dubbla linjer mot stan!
Underbara promenadstråk längs vattnet vid Huvudstabadet & Pampas Marina!
HÖGT I TAK - MÖJLIG 2,5:A - HÖGT UPP MED STOR BALKONG - ÖPPEN PLANLÖSNING - MÅSTE SES PÅ PLATS!
Kontakta ansvarig mäklare för visning, eller annonsering som kommande på din bostad!
Benjamin Karlsson - 0705-964 75 55

Missa inte chansen till ditt drömboende!

Nu har du möjlighet att förvärva Solna och Västra skogens kanske finaste 2:a (!) Denna spektakulära bostad är utan dess like och återfinnes endast här på 6:e våningen i detta gatuhus, med hela 290 cm i takhöjd (!)

Välkommen in i det nya milleniets "sekelskifte" med högt i tak och stora fönster! Här är du benägen i ett drömläge högt upp i huset på 6:e våningen med sovrum och balkong mot lugn innergård med närhet till allt! Lägenheten karaktäriseras av en öppen planlösning med högt i tak, samt stora fönster och en stor balkong. Här bor du med stora fönster i två väderstreck, vilket ger ett oslagbart ljusinsläpp och en ofantlig rymd, utan dess like! Vardagsrummet mot det öppna köket är hela ca. 30 kvm med 2,9 m i tak, vilket medför allehanda möbleringsmöjligheter! Här kan du hänga en ljuskrona med 50 glödlampor, sätta upp otaliga tavlor på vägg, samt sätta in en stor soffa och matgrupp utan att rummet ska verka trångt! Varje kvadratmeter är väl planerad och alla rummen är förberedda med el och multimediauttag. Dessutom gör det höga taket tillsammans med flera tilluftsventiler hela 20 000 liter mer luft cirkulerar i bostaden, jämfört med andra lägenheter längre ned i huset med samma yta. Här finns även ett stilrent kök som kommer fullutrustat med högkvalitativa vitvaror från Siemens, samt gott om förvaring och bra med arbetsytor. Rymligt helkaklat badrum med moderna materialval, samt egen tvättmaskin och torktumlare. Här finns platsbyggd förvaring i två walk-in-closets med högt i tak, där ena kan göras om till ett rum med fönster mot vardagsrum och inredas med sovloft utan problem under det höga taket. Längst in i bostaden har du ett stort sovrum med inbyggd förvaring och utgång mot den härliga balkongen. Den stora balkongen vetter mot den lugna innergården och har plats för enklare matgrupp, samt el-eller gasolgrill för härliga sommarkvällar!

Som boende i Brf Laboratoriet får man tillgång till de fantastiska gemensamma utrymmen som takterrass med grill, stor gemensam lokal, relax med bubbelpool och bastu, innergård med soldäck, garage i dubbla plan med lediga platser idag, stort förråd i källaren med gallerbur, samt två tvättstugor. Dessutom finns ett modernt cykelrum med egen cykeltvätt och däckpump. Du tar hissen rakt ned i källaren och går vidare till önskat område!

Föreningen är en äkta förening från 2016 och äger marken! Föreningen har en utomordentligt god ekonomi med bra intäkter från garage och hyreslokaler med stabila hyresgäster. Föreningen har upphandlat gemensamt bredband, samt elavtal vilket medför en lägre användningskostnad.

Området kallas ingenting, men har nära till allting!
Här bor du med närhet till två av Solnas mest populära restauranger vid porten, Nooni Sushi och Pixels och ett helt torg med spännande restauranger på frammarsch, samt prisbelönta Asplunds hotell och restaurang precis runt knuten. Över gatan har du en ICA butik, samt i området finns flera gym, caféer, frisörer och en massör. Populära skolor som engelska skolan ligger invid samt ett flertal för- och grundskolor finns i området.
Från bostaden är det ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen som tar dig till T-Centralen på ca 7 min. Det går dubbla tunnelbanelinjer till Västra Skogen, vilket innebär att väntetiden är minimal. Här finns även utmärkta cykelvägar till City och Vasastan på ca 15 minuter. För den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm och norrut. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus, samt inom kort avstånd till trevliga promenadstråk längs med vattnet mot Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan. På ca 7 min promenad nås även Solna Centrum med allehanda närservice och vårdcentraler.

Välkommen till ett bättre boende!
 • Välkomnande hall med svart klinkersgolv och vita väggar, många avhängningsmöjligheter och förvaring.

  Vardagsrum/Kök med ca. 2,90 m i tak, ekparkettgolv, samt vita väggar, stora fönster och många möbleringsmöjligheter Stilrent kök från HTH med vita luckor och metalhandtag, vitkaklad vägg, samt en grå bänkskiva med rostfri underlimmad diskho. Köket är fullutrustat med högkvalitativa vitvaror från SIemens, bl.a. Induktionshäll/ugn, diskmaskin, kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, samt en centralkopplad köksfläkt. Möjligt med stor matplats för 4-6 personer.

  Lyxigt badrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, dusch med glasvägg, WC, handfat med kommod och spegelskåp, samt väggförvaring och marmormönstrad arbetsbänk. Fina materialval med mörka golv och vita väggar, samt högt i tak.

  Härlig balkong mot lugn innergård med plats för möbelgrupp och elgrill. OBS! Inga skymmande balkonger ovan!

  Stort sovrum med mycket väggförvaring, plast för skrivbord och dubbelsäng

  Stor walk-in-closet mitt i lägenheten, perfekt för förvaring av allt! högt i tak. Går även att göra om till sovrum med t.ex loftsäng och fönster.

  Klädkammare med inbyggd garderob, högt i tak!

  Förråd med gallerbur på ca 4-5 kvm.

  SPA & bastu, samt takterrass & gemensamhetslokal finns att boka i föreningen. Garage och förråd finns i källaren. Två gemensamma tvättstugor finns med en grovtvätt, samt fem grupper med maskiner går att boka. Cykelparkering inomhus med tvätt och pumpstation. Innergården har altan med soldäck och utemöbler, samt en lekplats.

 • Flerfamiljshus

  2016

  Fjärrvärme

  3-glas

  Våning: 6/8

  Hiss: JA

  Mekanisk (FTX, F)

 • 3 358 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kallvatten, Tele 2 grundutbud (TV) och ett förråd i källaren, samt Tele 2 Bredband 1000/1000. El- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning. (125 kr/mån obl. tillägg)

  El: 1 200 kr/år

  VA: 2 400 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Övrigt: 1 500 kr/år

  Summa(kr/år): 6 900 kr

  Personer i hushållet: 1

  Faktiskt förbrukning, övrigt avser obl. avg för bredband.

 • Ingenting är en ny och modern stadsdel i Solna och västra skogen som vuxit fram med många restauranger och service i området. Naturen & fritid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och erbjuder fina promenadvägar. I området finns även Huvudstabadet, ett populärt utomhusbad med bassänger och Augustendal lekpark - med 4-H gård med lekredskap och husdjur till de yngres förtjusning. Vid Huvudsta strand återfinns nu Solnas första publika strandbad. Sandstrand, picknickytor, badbryggor och utomhusdusch är några av inslagen i solnabornas nyaste tillskott i stadsmiljön. Badet ligger nedanför existerande Huvudstabadet och erbjuder badmöjligheter för alla som vill plaska och simma i vackra Ulvsundasjön. Bättre tillgång till strövområden för picknick och rekreation går knappast att hitta. Huvudstabadet med bassäng och sandstrand ligger nära Huvudsta gård. Kultur & nöjen För den som tycker om mer aktiviteter finns möjligheter att hyra kanoter vid Pampas marina för att paddla i Mälaren. Här finns även Bergdalsviks båtklubb och självklart en krog, Sjökrogen. Vill man hålla sig lite längre ifrån vatten finns det ett flertal gym och även en ridskola i området.

  Från bostaden är det ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen som tar dig till T-Centralen på ca 7 min. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter, för de bilburna är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm, eller direkt till Centralen via Klarabergsleden. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a. linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska).

  Affärer & restauranger Vid armégatan finns flera livsmedelsbutiker (ICA Nära). I Västra skogen centrum finns även en Coop, pressbyråkiosk med post samt två restauranger. I närheten finns även Huvudsta C som är ett inomhuscentrum med butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Solna Centrum som är en modern galleria finns inom gångavstånd. Här hittar man förutom ett hundratal butiker och ett 20-tal restauranger även ett brett serviceutbud. I Brf Laboratoriet finns en populär sushirestaurang, Fantastisk pizza och ett gym. På höjden bortanför Lundbyparken ligger Hotell och restaurang Asplund, samt på behagligt gångavstånd ligger även Torsplan och Hornsberg strand med allehanda restauranger och caféer. Skolor & omsorg Flera förskolor och skolor inom gångavstånd bl.a. Västra skogens förskola. Populära Engelska skolan finns i området Ingenting och är en grundskola. I Huvudsta finns även förskolor som Ängskärrs förskolan, Västra skogens förskola, Påfågelns förskola samt på Göran Perssons väg (montessoriförskola), Jungfrudansen 102, Skytteholmsvägen 11, Hannebergsgatan 21, Centrumslingan 43 och Ankdammsgatan 44. Grundskolor i närheten är Granbackaskolan (F-5), Emmylundsvägen 10-12, Tallbackaskolan (F-9), Kristinelundsvägen 1, Nybodaskolan, Framnäsbacken 22 (Skolår 4-9) och Skytteholmsskolan, Ankdammsgatan 14-16 (Skolår 1-8), samt i Ingentingområdet finns Engelska skolan (4-9). Äldreomsorg finns på Storgatan. Capio vårdcentral finns på Huvudstagatan.

  Boendeparkering vid näraliggande gator med en kostnad om 400 kr / mån eller 1000 kr per kvartal. Ansökes hos Solna stad på: https://www.solna.se/boende--miljo/parkera-i-solna/boendeparkering Lediga garageplatser finns i BRF Laboratoriet.

 • BRF Laboratoriet Till föreningen hör adresserna Armégatan, Epistelvägen, Trubadurvägen och Arvid Tydéns allé. Sammanlagt 266 bostadsrättslägenheter som är fördelade på tre byggnader (totalt nio trapphus, samtliga med hiss). Föreningen äger marken och är en äkta förening. Gemensamma utrymmen - Takterrass med föreningslokal. Denna ligger högst upp på Trubadurvägen och går att boka för fester mot en liten avgift. Här finns bord, stolar, grill och hängmattor. - Relax (Spa) innehåller större bubbelpool och bastu. - Föreningen har två gemensamma tvättstugor, en större och en mindre. Stora tvättstugan består av fyra grupper tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Dessa är bokningsbara. Sedan finns tre tvättmaskiner som är drop-in, två stora torkskåp och en grovtvättmaskin. - Det finns en trevlig solterrass på gården. med lekplats för barnen. - Cykelförråd på entréplan i hus 2 och cykelställ på gården. Gemensamma barnvagns- och rullstolsförråd på entréplan och gårdsplan. - Varje lägenhet disponerar ett källarförråd. - Garage i huset med lediga platser Föreningens ekonomi Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen 2021-10-07. Lokalerna är fullt uthyrda och inbringar bra intäkter. Hyresgästerna är följande: - Nooni Sushi - Restaurang Pixel - STC gym Föreningen har gemensamt upphandlad bredband samt elavtal. För elen betalar du endast för förbrukningen. Ägande i föreningen Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person kan accepteras. Föreningen godkänner ett delat ägande med minsta ägarandel om 10%. Huset i sig är direkt inspirerat av Asplunds byggnadskonst. Föreningens hemsida https://brflaboratoriet.bostadsratterna.se/brf-laboratoriet Medlemsskapsansökan skickas till föreningens ekonomiska förvaltare Ekerö Redovisningsbyrå AB, Box 2, 178 21 Ekerö. E-post: info@erb.se

  Inga utförda eller kommande renoveringar då huset är från 2015-2016. - I dagsläget finns bygglov för inglasning av balkonger på Epistelvägen 1B. Det är upp till den enskilde bostadsrättsinnehavaren att glasa in eller ej. Kontakta styrelsen för information om du vill glasa in din balkong. Övriga adresser har inte bygglov för inglasning då balkongerna har rundade kanter. - Stora delar av gården har byggts om under aug-nov 2019 då gården innan inte följde bygglovet. Det innebar inte någon kostnad för föreningen. - Trallen på terrassen har fixats då det var en anmärkning från garantibesiktningen 2020.

  I föreningen finns det 213 st garageplatser i två våningsplan varav 15 st av dessa är laddplatser för elbilar där 12 av dem är klassificerade som Normal och 3 av dem är klassificerade som Premium, och 6 st av dessa är dubbelplatser. Medlemspriser: Liten: 1000 kr/mån inkl. moms ( 800kr ex) Normal: 1150 kr/mån inkl. moms (920kr ex) Normal+: 1300 kr/mån inkl. moms (1040kr ex) Premium: 1450 kr/mån inkl. moms (1160kr ex) Laddplats Normal: 1650 kr/mån inkl. moms Laddplats Premium: 2050 kr/mån inkl. moms Dubbelplats: 1600 kr/mån inkl. moms Det finns lediga platser att tillgå i alla kategorier från den 1 december, förutom Liten plats där alla är upptagna. Det finns även lediga platser på Diktarvägen 11. Kontakta Parkando för mer information på kundservice@parkando.se eller 08-408 396 38

Intresseanmälan

Läs mer här.