Snart till salu

Arvid Tydéns allé 2, vån 6 av 7

Snabbfakta

 • eller högstbjudande
  2 995 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  38 kvm
 • Avgift
  2 264 kr

Spektakulär bostad högt upp med stor balkong i söderläge!

Kontakta ansvarig mäklare för fler bilder eller visning!
Jan Ocean Hsia - 0763-447 448
Högt upp med stora fönster!
Stor och härlig balkong mot innergård i bästa solläge!
Ingen insyn!
Moderna materialval - Stilrent!
Stora sociala ytor med öppen planlösning!
Friskluftsventiler för bästa möjliga ventilation i rummen!
Föreningen tillåter juridiskperson att ansöka om medlemskap!
Gemensam spa med bubbelpool & bastu, takterrass och soldäck!
Flertal toppnoterade restauranger runt hörnet!
Komplett badrum med tork & tvättmaskin!
Solna har ett av landets lägsta kommunalskatter!
Lediga platser i garage, samt hissen direkt ned!
Populärt område med fantastiska restauranger och gym i huset!
600 m till T-bana med dubbla linjer mot stan!
Underbara promenadstråk längs vattnet vid Huvudstabadet & Pampas Marina!
HÖGT UPP MED STOR BALKONG - ÖPPEN PLANLÖSNING - MÅSTE SES PÅ PLATS!
Kontakta ansvarig mäklare för visning, eller annonsering som kommande på din bostad!
Jan Ocean Hsia - 0763-447 448

Missa inte chansen till ditt drömboende!

Nu har du chansen att förvärva den bästa 2:an i föreningen! Detta är kanske Solna och Västra skogens finaste 2:a (!) Denna spektakulära bostad ligger högt upp, med balkong i söder, samt stora fönster! Här är du benägen i ett drömläge på 6:e våningen med sovrum och balkong mot lugn innergård med närhet till allt! Lägenheten har varje kvadratmeter väl planerad och alla rummen är förberedda med el och multimediauttag. Dessutom finns ett stilrent kök som kommer fullutrustat med högkvalitativa vitvaror från Siemens, samt gott om förvaring och bra med arbetsytor. Rymligt helkaklat badrum med moderna materialval, samt egen tvättmaskin och torktumlare. Den stora balkongen vetter mot den lugna innergården och har plats för enklare matgrupp, samt el-eller gasolgrill för härliga sommarkvällar!

Som boende i Brf Laboratoriet får man tillgång till de fantastiska gemensamma utrymmen som takterrass med grill, stor gemensam lokal, relax med bubbelpool och bastu, innergård med soldäck, garage i dubbla plan med lediga platser idag, stort förråd i källaren med gallerbur, samt två tvättstugor. Dessutom finns ett modernt cykelrum med egen cykeltvätt och däckpump. Du tar hissen rakt ned i källaren och går vidare till önskat område!

Föreningen är en äkta förening från 2016 och äger marken! Föreningen har en utomordentligt god ekonomi med bra intäkter från garage och hyreslokaler med stabila hyresgäster. Föreningen har upphandlat gemensamt bredband, samt elavtal vilket medför en lägre användningskostnad.

Området kallas ingenting, men har nära till allting!
Här bor du med närhet till två av Solnas mest populära restauranger vid porten, Nooni Sushi och Pixels och ett helt torg med spännande restauranger på frammarsch, samt prisbelönta Asplunds hotell och restaurang precis runt knuten. Över gatan har du en ICA butik, samt i området finns flera gym, caféer, frisörer och en massör. Populära skolor som engelska skolan ligger invid samt ett flertal för- och grundskolor finns i området.
Från bostaden är det ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen som tar dig till T-Centralen på ca 7 min. Det går dubbla tunnelbanelinjer till Västra Skogen, vilket innebär att väntetiden är minimal. Här finns även utmärkta cykelvägar till City och Vasastan på ca 15 minuter. För den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm och norrut. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus, samt inom kort avstånd till trevliga promenadstråk längs med vattnet mot Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan. På ca 7 min promenad nås även Solna Centrum med allehanda närservice och vårdcentraler.

Välkommen till ett bättre boende!

Bostadsrätt

38kvm

Bostadsrätt

2 rum

2 995 000 kr - eller högstbjudande

2 264 kr/månad

I avgiften ingår värme, kallvatten, Tele 2 grundutbud (TV) och ett förråd i källaren, samt Tele 2 Bredband 1000/1000. El- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning. (125 kr/mån obl. tillägg)

6-1503

0.2629%

0.2629%

457 539,00 kr

Välkomnande hall med svart klinkersgolv och vita väggar, många avhängningsmöjligheter och förvaring.

Vardagsrum/Kök med öppen planlösning, ekparkettgolv, samt vita väggar, stora fönster och många möbleringsmöjligheter Stilrent kök från HTH med vita luckor och metalhandtag, Vacker mosaik på vägg, samt en grå bänkskiva med rostfri underlimmad diskho. Köket är fullutrustat med högkvalitativa vitvaror från SIemens, bl.a. Induktionshäll/ugn, diskmaskin, kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, samt en centralkopplad köksfläkt. Möjligt med stor matplats för 4-6 personer.

Lyxigt badrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, dusch med glasvägg, WC, handfat med kommod och spegelskåp, med mörka golv och vita väggar.

Härlig balkong i högt och fritt söderläge mot lugn innergård med plats för möbelgrupp och elgrill. OBS! Inga skymmande balkonger ovan!

Stort sovrum med mycket väggförvaring och plats för dubbelsäng

Förråd med gallerbur på ca 3-4 kvm.

SPA & bastu, samt takterrass & gemensamhetslokal finns att boka i föreningen. Garage och förråd finns i källaren. Två gemensamma tvättstugor finns med en grovtvätt, samt fem grupper med maskiner går att boka. Cykelparkering inomhus med tvätt och pumpstation. Innergården har altan med soldäck och utemöbler, samt en lekplats.

Flerfamiljshus

2016 - SSM

Mekanisk (FTX, F)

Fjärrvärme

6 / 7

Ja

3-glas

Utförd 10/3/2019

C

Arvid Tydéns allé 2, vån 6 av 7

Solna

Ingenting - Västra Skogen

SOLNA

2 264 kr/mån

I avgiften ingår värme, kallvatten, Tele 2 grundutbud (TV) och ett förråd i källaren, samt Tele 2 Bredband 1000/1000. El- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning. (125 kr/mån obl. tillägg)

BRF Laboratoriet

Till föreningen hör adresserna Armégatan, Epistelvägen, Trubadurvägen och Arvid Tydéns allé. Sammanlagt 266 bostadsrättslägenheter som är fördelade på tre byggnader (totalt nio trapphus, samtliga med hiss).

Föreningen äger marken och är en äkta förening.

Föreningens ekonomi
Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen 2022-10-07.
Lokalerna är fullt uthyrda och inbringar bra intäkter. Hyresgästerna är följande:
- Nooni Sushi
- Restaurang Pixel
- STC gym

Föreningen har gemensamt upphandlad bredband samt elavtal. För elen betalar du endast för förbrukningen.

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person kan accepteras.
Föreningen godkänner ett delat ägande med minsta ägarandel om 10%.
Huset i sig är direkt inspirerat av Asplunds byggnadskonst.

Föreningens hemsida
https://brflaboratoriet.bostadsratterna.se/brf-laboratoriet


Parkering
I föreningen finns 184 garageplatser som sköts av Parkando.
Priset för en parkeringsplats är ca 1 200 kr/mån samt ca 2 270 kr/mån för elbilsruta.
Kontakta Parkando för mer information. I dagsläget finns ingen kö till garageplatserna.
Ca 70 st laddplatser kommer att monteras på övre plan. Priset för elplatser kommer därmed justeras, inga beslut finns ännu på vad kostnaden kommer att uppgå till. (Kontrollerat 2022-03-02)

Kontakta Parkando för mer information på kundservice@parkando.se eller 08-408 396 38


TV-Bredband
Kabel-TV via Tele 2. De fria marksända kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband via Tele 2, 1000/1000 (500-1000 Mbit/s). Obligatorisk kostnad med 125 kr/mån.


Gemensamma utrymmen
- Takterrass med föreningslokal. Denna ligger högst upp på Trubadurvägen och går att boka för fester mot en liten avgift. Här finns bord, stolar, grill och hängmattor.
- Relax (Spa) innehåller större bubbelpool och bastu.
- Föreningen har två gemensamma tvättstugor, en större och en mindre.
Stora tvättstugan består av fyra grupper tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Dessa är bokningsbara. Sedan finns tre tvättmaskiner som är drop-in, två stora torkskåp och en grovtvättmaskin.
- Det finns en trevlig solterrass på gården. med lekplats för barnen.
- Cykelförråd på entréplan i hus 2 och cykelställ på gården. Gemensamma barnvagns- och rullstolsförråd på entréplan och gårdsplan.
- Varje lägenhet disponerar ett källarförråd.
- Garage i huset med lediga platser


Övrigt
Medlemsskapsansökan skickas till föreningens ekonomiska förvaltare Ekerö Redovisningsbyrå AB, Box 2, 178 21 Ekerö.
E-post: info@erb.se

Inga utförda eller kommande renoveringar då huset är från 2015-2016. - I dagsläget finns bygglov för inglasning av balkonger på Epistelvägen 1B. Det är upp till den enskilde bostadsrättsinnehavaren att glasa in eller ej. Kontakta styrelsen för information om du vill glasa in din balkong. Övriga adresser har inte bygglov för inglasning då balkongerna har rundade kanter. - Stora delar av gården har byggts om under aug-nov 2019 då gården innan inte följde bygglovet. Det innebar inte någon kostnad för föreningen. - Trallen på terrassen har fixats då det var en anmärkning från garantibesiktningen 2020. - Innergården har trallats om och nya växter har planterats.

Intresseanmälan

Läs mer här.