Snart till salu

Lindholmsbacken 31

Snabbfakta

 • Antal rum
  5 ROK
 • Boarea
  113 kvm
 • Biarea
  19 kvm
 • Tomt
  265 kvm

Möjligheternas radhus i gavel med möjlig uthyrningsdel!

Renoveringschans!
Hörntomt!
4 bra sovrum!
Dubbla badrum!
Ingen insyn!
Möjligt att bygga till ett övre plan!
Möjlig uthyrningsdel!
Nära Heron City och Kungens kurva!
Garage och parkering ingår!
Nära till Skärholmen C och kommunikation!
Välkomna till detta välplanerade radhus på ett av Lindholmsbackens bästa lägen!
Charmigt radhus med hörntomt och utmärkt läge i kvarteret och högst upp på kullen! Radhuset har två plan med ingångar på båda sidor. Framsida med entré och ett litet förråd och baksida med trädgård där solen kan avnjutas ostört hela dagen. Fyra rymliga sovrum med dubbla toaletter och ett stort och rymligt vardagsrum på nedre plan.
En idyll populär bland barnfamiljer med exotisk charm, samt praktisk då du har närhet till allt!

Byggrätter för ett tredje våningsplan finns, samt möjligheten att inreda en uthyrningsdel. Här har du chansen att sätta din egna prägel och skapa ditt drömboende!

I området finns en trevlig gemensam lekplats. Avskilt från trafik med närhet till kommunikationer och ett fantastiskt utbud av butiker och service i Skärholmens Galleria, Kungens Kurva, IKEA och Heron City. Gång- och cykelbro från området till Heron City och IKEA. Området är attraktivt och ligger naturskönt med närhet till Mälaren med fina badplatser, småbåtshamn samt trevliga promenadstråk.

Radhus

113kvm / 19kvm

Tomträtt

5 rum

265 kvm

0 kr

Härlig framsida i soligt läge, omgiven av grönska. Stenlagt fram till veranda. Möjlighet till att inreda rabatter och altan om så önskas.. Praktiskt förråd på tomten erbjuds.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, samt passage till kök, samt badrum.

Stort duschrum med vitkaklade väggar. Wc-stol, dusch, handfat och spegelskåp erbjuds. Här finns också ett mindre fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp.

Praktiskt och välplanerat kök med stora fönster som bidrar till rikligt med ljusinsläpp. Generösa arbetsytor och god förvaring erbjuds. Utrustning: kyl & frys, integrerad, spis/ugn, mikro och fläkt. I anslutning till köket finns en matplats för 6-8 personer.

3 bra sovrum där sovrum 3 är det största rummet. Samtliga rum har plats för säng, byrå och garderob. Här kan man slå upp väggarna och få till ett stort vardagsrum, (Se alt planritning). Samtliga rum har fönster i ogenerat läge. Sovrum 1 och 2 går att slå ihop och få till ett vardagsrum, (se alt planlösning).

Stort och lättmöblerat rum där det finns gott om plats för större soffgrupp och TV-möbel. Från vardagsrummet når ni den platsbyggda altanen, följt av härlig trädgård i ogenerat läge.

Generöst rum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Fönster i ogenerat läge mot baksida tomt.

Badrum i bra storlek i källarplan. Utrustning: Wc-stol, badkar, handfat, spegel och litet fönster som ger ett trevligt ljus insläpp och bra möjligheter till att vädra. Plats för tvätt- och torkmaskiner om så önskas.

Denna del har egen ingång vilket öppnar möjligheterna för uthyrning. Tvättstugan kan byggas om till ett badrum, och ett mindre kök och vardagsrum/sovplats får plats i förrådet, (se alternativ planlösning).

Mycket trevlig baksida som man når via utgången från vardagsrummet. Baksidan består dels i ett trevligt altandäck, följt av er egen trädgård som ger möjlighet till lek och odling av egna grödor. Det ogenerade läget ger möjlighet att umgås i lugn och ro. Här kan ni njuta av solen från morgon till sen eftermiddag.

2 plans soutterängradhus

1969

Puts & Träpanel

Lättbetong

3-glas / 2-glas

Plåt

Betong

Krypgrund - Lättbetong

Självdrag

Luft-vatten värmepump

Kommunalt VA året runt

Lindholmen 54

Ett garage och en parkeringsplats ingår och sköts i samfälligheten.

Renoveringar:
Fasad 1998
Nytt tak 2003
Vitvaror & köksluckor 2008
Nya fönster och altandörr 2008

128 kWh/kvm per år

E

Lindholmsbacken 31

Stockholm

Skärholmen

265 kvm

220, Småhusenhet, bebyggd

2021

2 794 000 kr

1 490 000 kr

1 304 000 kr

9st om totalt 200 000 kr

Stadsplan Tomtindelning Vattenskyddsområde

24 000 kr/år

14 400 kr/år

3 600 kr/år

42 000 kr

1

Till samfällighetskostnaden ingår sophantering, parkering, garage & sommar och vinter underhåll.

Ellevio

Intresseanmälan

Läs mer här.