Till salu

Tetorpsvägen 4

Snabbfakta

 • Antal rum
  5 ROK
 • Boarea
  130 kvm
 • Biarea
  65 kvm
 • Tomt
  142 kvm

Gemytligt radhus med solig uteplats i tre vånignar

KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Välkommen till detta imponerande radhus i centrala Väsby med fantastisk uteplats!

Detta rymliga radhus sträcker sig över imponerande 195 kvm fördelat på tre våningar och erbjuder 6 rum och kök. Här finns gott om förvaringsutrymmen, möjligheter till hemmakontor och hobbyrum. Huset har fyra generösa sovrum, varav tre är belägna på översta våningen och ett på ingångsplanet. Detta gör huset perfekt för den som vill ha en separat del för äldre barn, generational living, företagsutrymme eller ett bekvämt hemmakontor. Ingångsplanet.

Den sociala delen av huset finns på mellanplanet och omfattar vardagsrum, kök, matplats samt både uteplats och en rymlig balkong/terrass. Uteplatsen nås direkt från vardagsrummet. Här kan du njuta av soliga dagar och trevliga stunder med familj och vänner. Dessutom finns det en carport och förråd intill huset och i närheten finns en charmig och barnvänlig park.

Huset har genomgått uppdateringar och har väl underhållits av de nuvarande ägarna sedan de flyttade in 2003. Planlösningen har optimerats, framför allt i köket som har öppnats upp för att skapa ett stort och socialt rum med möjlighet att duka upp ett långbord för upp till 20 personer. Här har du med andra ord ett välskött och omsorgsfullt underhållet hus som är redo att tas över.

Du kommer att bo centralt men ändå i en lugn och barnvänlig del av Väsby, med närhet till förskolor, skolor och flera lekplatser. Dessutom finns mysiga grönområden i närheten, som Barockparken och Oxundasjön, vilket ger dig en fridfull och naturnära omgivning. Med bara några minuters promenad når du Väsby Centrum och pendeltågsstationen, vilket ger dig snabb och enkel åtkomst till resten av kommunen samt till Stockholm och Uppsala på mindre än 30 minuter. Varmt välkommen på visning och upptäck allt detta fantastiska radhus har att erbjuda!

Radhus

130kvm / 65kvm

Friköpt

5 rum

142 kvm

0 kr

Radhus

1973

Tegel

Betong

2-glas

Plåt

Betong

Källare - Lättbetong

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Vilunda 1:353

Utförd 2/2/2017

D

Tetorpsvägen 4

Upplands Väsby

Centrala Väsby

Upplands väsby

142 kvm

220, Småhusenhet, bebyggd

2021

3 077 000 kr

1 896 000 kr

1 181 000 kr

9st om totalt 1 900 000 kr

Stadsplan

Jan Ocean Hsia

Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Läs mer här.