Såld

4 800 000 kr

Lövbergavägen 30

Snabbfakta

 • Accepterat pris - först till kvarn
  5 000 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  49 kvm
 • Tomt
  1346 kvm

Sjöglimt - soldränkt med högt och sjönära läge med byggrätter för permanent boende!

Sjöglimt och panoramavy!
Högst upp på höjden!
Hörntomt!
Insyns fri med allmänning nedanför!
4 min ner till vattnet!
Stor altan!
Bastu!
Kommunal VA kopplat till tomtgräns!
Byggrätter att uppföra din drömkåk!
Bygg upp till 8 m med oslagbar utsikt!
Naturnära, men ändå 20 min med bilen till centrala Stockholm!
ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN!
Förverkliga drömboendet med en vacker utsikt över natur och horisont!

Denna fastighet är belägen på toppen av Björnberget med en unik vy över landskapet. I förgrunden syns trädtopparna från Gärdesuddens naturreservat som ramar in vattnet med Lidingö som kuliss. Här passerar de stora färjorna i sakta mak på väg in och ut ur Stockholm. På endast 4 minuters promenad når du havet längs naturreservatet med en liten hamn för fritidsbåtar. Vacker natur och flertalet sjöar omger området och kan nås inom 10-20 minuters promenad.

Tomten är placerad på kanten av berget, vilket ger en 180° ostörd naturvy utan grannhus som stör eller insyn som begränsar. Fastigheten ger möjligheten att bygga en stor villa i suterräng, med ett eller två plan och att skapa en bostad som tar vara på den unika utsikten. Här kan du njuta av soliga terrasser och spektakulära solnedgångar året runt!

Detaljplanen är redan antagen och anslutningsavgift för vatten och avlopp är betald. Fiber är installerat, vilket ger dig tillgång till modern kommunikationsteknik. Allt är klart för att du ska kunna rita ditt drömhus och sätta igång med byggprocessen.

Detaljplanen ger dig möjlighet att bygga antingen enplanshus med en maximal byggyta på 148 kvm (11 % av tomtytan på 1346 kvm) och en nockhöjd på max 6,5 m, eller tvåplanshus med en maximal byggyta på 107,7 kvm (8 % av tomtytan på 1346 kvm) och en nockhöjd på max 8,0 m. Utöver detta finns möjlighet att bygga garage och uthus med en total maximal byggyta på 60 kvm, varav den största får vara 35 kvm.

Fastigheten är för närvarande bebyggd med ett fritidshus på ca 49 kvm med en stor altan. Huset har en äldre standard och består av kök, badrum och sovrumsalkov. I källarplanet finns ett badrum och tvättstuga med tvättmaskin & torktummlare, varmvattenberedare och en bastu. Tidigare ägare bodde permanent i huset i nästan 10 år. Observera att huset säljs med en friskrivningsklausul.

Kommunalt vatten och avlopp är inte anslutet till det nuvarande huset, men anslutningen är betald och anslutningspunkten finns vid brevlådorna vid Fahnehielmsvägen.

Fastigheten har adress Lövbergavägen 30, men nås från Fahnehielmsvägen. Det finns en brevlåda och parkering vid Fahnehielmsvägen 3, och det finns ett förmånsservitut inskrivet i fastighetsregistret som ger dig rätt att använda denna väg för tillfart. Det finns även en trappa i som leder ner till Lövbergavägen och erbjuder en perfekt genväg ner för berget. Trappan slutar mitt emot infarten till Proffessorstigen.

För att komma till tomten, ange Fahnehielmsvägen 3 i GPS/Karta, eller följ vägbeskrivningen: (Se vägbeskrivning i dokument): När du kommer på Lövbergavägen, kör in vid Rensättravägen och vänster upp för backen på Landbacken, sen vänster upp för backen på Björnbergsvägen och första vänster på Fahnehielmsvägen 3. Sväng höger upp på infarten och kör förbi alla hus och fortsätt längst ner på gatan. Här finns 3 parkeringsplatser tillgängliga.

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bergstomt med enastående utsikt och stora möjligheter att skapa ditt drömboende. Ta tillfället i akt och upplev allt det vackra området har att erbjuda!

KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Välkommen till visning av Lövbergavägen 30!

Fritidshus

49kvm

Friköpt

2 rum

1346 kvm

5 000 000 kr - Accepterat pris - först till kvarn

1-plansvilla med källare

1942

trä

trä

2-glas

Tegel

trä

Krypgrund - Lättbetong

Självdrag

Luft-vatten värmepump

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp

Kummelnäs 1:709

None

Lövbergavägen 30

Nacka

Kummelnäs

Saltsjö-Boo

1346 kvm

220, Småhusenhet, bebyggd

2021

3 736 000 kr

852 000 kr

2 884 000 kr

5st om totalt 3 060 000 kr

Detaljplan (2011-02-25)

1 200 kr/år

3 600 kr/år

4 800 kr

1

Schablon - Faktiska kostnader kan variera beroende på abonnemang

Jan Ocean Hsia

Ansvarig mäklare

Benjamin Karlsson

Assisterande mäklare

Intresseanmälan

Läs mer här.