Till salu

Lokal för Café/Sushi i Solna/Råsunda med låg hyra uthyres!

Snabbfakta

  • Tomt
    48 kvm

Lokal för Café / Sushi uthyres!

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION!
Välkänd sushi till uthyres!
Sushi i närhet till kontor och bostäder i populära Råsunda!
Guldläge!
Totalrenoverad 2022!
Bra kommunikationer och service i området!
Låg hyra!
OBS! Kika gärna in och säg hej, men stör absolut inte verksamheten!
Kort gångavstånd till Solna Centrum, Solna station och Näckrosen
KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION SAMT VISNING!
Jan Ocean Hsia - 0763-447 448 - ocean@asira.se

Här har du möjlighet att driva din egna verksamhet i Hjärtat av Solna!
Här har du boende med stark ekonomi som är kräsna för det lilla extra, samt ett kraftigt expanderande område med nya bostadshus som byggs bara några kvarter bort.

Ta över befintlig Sushiverksamhet eller öppna annat!
Lokalen hyres tom eller utrustad för Sushi!

Adress: Råsundavägen i Solna
Startår: 2022

Ekonomi: Dagskassa på snitt ca. 4000 kr OBS! Går att utöka med luncherbjudanden.

Lokal:
Yta: 48 kvm
Hyra: 12 000 /månad, ex moms.
Hyrestid: fr.o.m. 5 Februari tillsvidare (min. 1 år)
Hyresgaranti: Kan komma att begäras

Ventilation: Ej stek (kan finnas möjlighet)
Fettavskiljare: Nej, (kan finnas möjlighet)
Gas: Nej (finns i huset och kan kopplas)
Yta: ca 48 kvm
Sittplatser: Inne ca 16-22, Ute 2 platser
Alkohol: Nej
Inventarier: Mycket gott skick (bifogas i separat inventarielista).
Verksamhet: Sushi & enklare varmrätter
Tillträde: Efter överenskommelse

Lokalen passar även som kontor/butik/lokal, eller kan inredas för annat.

Möjliga öppettider:
Måndag - Söndag: 8:00-22.00

Obs!! Obs!! Men stör inte personalen.
All kontakt och frågor sker via mäklaren.

Boka tid för privat visning!
Jan Ocean Hsia - 0763-447 448 - ocean@asira.se

Råsunda har ett mycket centralt och efterfrågat läge i Solna. Närheten till Solna centrum och Mall of Scandinavia erbjuder ett stort shoppingutbud och annan service. Råsunda består av charmiga kvarter med småbutiker och ett flertal restauranger och kaféer. De centrala delarna av Råsunda utgör en samlad, enhetlig och välbevarad miljö från början av 1900-talet av stort kulturhistoriskt värde. Gamla Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar. Stadskärnan är uppförd i jugendstil men här finns också starka influenser från nationalromantiken. Bebyggelsen utmärks av stora släta putsfasader, ofta med mjukt välvda burspråk och stora hörntorn. Torgbildningen vid stråket och de lummiga oregelbundna parkerna skapar luft och trevnad i stadsbilden. Natur & fritid Råstasjön ligger inom tio minuters promenad. Runt Råstasjön och Lötsjön finns motionsslingor om ca 5 km. Hagaparken och Brunnsviken finns i närheten för den som gillar skog och natur. På vintern är det väldigt populärt att åka skridskor här. Föredrar man inomhusrekreation finns Sturebadet Haga med spa- och träningsanläggning i närheten av området. Hagaparken är en del av Nationalstadsparken även kallad för Ekoparken. I Hagaparken finns bl.a Haga slott, Koppartälten, Fjärilshuset och Stallmästaregården. Ulriksdal erbjuder 1600-talsslottet, Värdshuset samt Slottsteater Confidencen som är Sveriges äldsta teater. Solna kyrka från 1100-talet med 1400-talskonst.

Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 5 min gång. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan, och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Skolor & barnomsorg Det finns ett flertal skolor i Råsunda bland annat Ekensbergsskolan, Råsundaskolan och Solnagymnasium. Dessutom flera förskolor, Stråkets förskola, öppna förskolan, Solrosens förskola och Näckrosens förskola. Affärer & restauranger På gångavstånd finns Westfield Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med 250 butiker, både Ica och Hemköp, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga samt biografer. Solna Centrum finns inom räckhåll. Här hittar man förutom ett hundratal butiker och ett 20-tal restauranger även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek, vårdcentral och andra serviceinrättningar. Sundbybergs centrum är Sveriges krogtätaste kommun och ligger även i närheten. På Råsundavägen 71 finns numera El Gaucho kött & delikatess och färskt bröd kan fås från Du Bon Pain på Tottvägen 5. På Råsundavägen 139 ligger caféet Juniper Tree. Kultur & nöjen I filmstaden finns det ett flertal restauranger samt en biograf. Härifrån avgår även T-bana. I Westfield Mall of Scandinavia finns även biografer med den senaste tekniken. Även nationalarenan Friends Arena finns inom promenadavstånd (ca 10 min).

Det råder boendeparkering i området. Gott om parkeringar på gatan.

Intresseanmälan

Läs mer här.