Såld

2 500 000 kr

Erik Dahlbergs Gata 10

Snabbfakta

 • eller högstbjudande
  2 395 000 kr
 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  71.5 kvm
 • Avgift
  3 948 kr

Charmig och genomgående trea med balkong i söderläge, hiss och garagemöjlighet!

Nu kan vi äntligen presentera denna charmiga 3a med fantastisk utsikt över Kopparmölleparken i populära Tågaborg!

Vi tar hissen från entréplan upp till fjärde våningen och når denna genomgående och charmiga lägenhet. I hallen möts vi av en luftig känsla med goda avhängningsmöjligheter samt enkel vidarepassage till resterande rum. Köket erbjuder ett fint platsbyggt originalkök rikligt med förvaringsutrymme, bra arbetsyta och plats för en matplats till 4-6pers. Det stora vardagsrummet ger plats åt en större soffgrupp med tv-hörna samt matplats till härliga middagsbjudningar. Härifrån når vi ut till den stora balkongen i söderläge med en fullt fungerande markis för att kunna ge skugga under de varma sommardagarna. De båda sovrummen ligger strategiskt placerade med fönster ut mot den lugna innergården. Sovrummen kan med enkel möblering få in både dubbelsäng och förvaringslösning. Mellan vardagsrummet och sovrummen finner ni en rejäl förvaringsdel utrustat med klädkammare samt garderober på båda sidor för enkel åtkomst.

I BRF Jägaren bor ni i en stabil förening med god ekonomi. Alla boende har tillgång till den mysiga innergården med grillplats samt en samlingslokal. Garageplats finns under mark (separat kösystem). Till lägenheten hör vindsförråd och via hissen har man enkel åtkomst till såväl garage som tvättstuga, övernattningslägenhet och cykelrum.

Från lägenheten har ni gångavstånd till det mesta såsom nöjesliv och kulturlivet. Via Tågbacken tar ni er enkelt ner till hamnen, stadskärnan och ett flertal av Helsingborgs bästa restaurangutbud. Här får ni i ett bekvämt och lugnt läge men med stadspulsen som granne några minuter bort.

Välkomna på visning!

Bostadsrätt

71.5kvm

Bostadsrätt

3 rum

2 395 000 kr - eller högstbjudande

3 948 kr/månad

1302

0086

1.12545%

1.12545%

Enl. överenskommelse

Luftig och ljus hall med goda avvägningsmöjligheter till höger om ytterdörren.

Ett välbevarat och platsbyggd originalkök med ordentliga köksskåp till förvaring, bra arbetsyta, nytt linoleumgolv (bytt 2017) och gott om plats för en matplats för 4-6pers. Via fönstret har man utsikt över Kopparmölleparken. Här finns även förberett för att kunna koppla in en diskmaskin.

Stort vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i rummet. På golvet ligger ett välvårdat parkettgolv och ljusa väggar. Här finns plats för kombinerad möblering av soffgrupp med TV-hörna samt matplats för 6-8pers om så önskas.

Rymligt sovrum med utsikt över den lugna innergården samt ett ordentligt parkettgolv och ljusa väggar. Här ges plats för såväl säng, sängmöbler samt egen förvaringslösning.

Rymligt sovrum med utsikt över den lugna innergården samt ett ordentligt parkettgolv och ljusa väggar. Här ges plats för såväl säng, sängmöbler samt egen förvaringslösning.

Ett helkaklat badrum utrustat med dusch samt förberett för inkoppling av tvättmaskin till den som önskar. Badrummet genomgick stambyte år 2006.

Stor balkong i söderläge med fullt fungerande markis som kan skugglägga de soliga sommardagarna. Härlig utsikt över Kopparmölleparken och grönska.

Flerfamiljehus

1958

FT

Fjärrvärme

Gemensamma utrymmen:
* Övernattningslägenhet finns att hyra för ca 150kr/natt.
* Festlokal finns att hyra.
* Finns 56 parkeringsplatser i föreningen i varmgarage som kostar ca 300:-/mån. (Separat kösystem tillämpas)

ALLMÄNT
Föreningen bildades år 1958 sam äger fastigheten Jägaren 10 i vilket man upplåter bostadsrättslägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adresserna Föreningsgatan 25-27, Erik Dahlbergs Gata 10-14 samt Brommagatan 26-28. Föreningen har 94 bostadsrättslägenheter, 1 hyresrättslägenhet samt 40 hyreslokaler.

Utförda underhåll
2019/2020:
* Renovering av hiss
* Löpande besiktning av styrelsen
* Särskild besiktning av garagets bjälklag av konsultfirma.

2017:
* Balkonger

2015:
* Fönsterbyte

2006/2007:
* Föreningen bytte vattenstammarna och renoverade badrummen.

Andra utförda renoveringar:
* Tvättstugor
* Målat trapphus
* Installerat bastu.

Planerade underhåll och reperationer:
* Renovering av garagetaket samt ny trädgård ovanför garaget.
(Vill man ta del av vad som ska hända med utemiljön, kan man alltid kontakta Lisa Rulff på lisa.rulff@hsbhbg.se)
* Byte av entrépartier.
* Renovering av hissar sker kontinuerligt och behovsprövat.

Tv och Internet:
Bredband finns att tillgå via bredbandsbolaget och föreningen är ansluten till ComHem. För mer information och priser se www.comhem.se.

Avgiftsförändringar:
* Eventuell avgiftshöjning om ca 2-3%

Information efter samtal med Karin Alfredsson på HSB NVS 2021-05-27

4 / 4

Ja

Utförd 4/23/2019

107 kWh/kvm per år

D

Erik Dahlbergs Gata 10

Helsingborg

Tågaborg

Helsingborg

3 948 kr/mån

1 800 kr/år

2 400 kr/år

4 200 kr

1

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek.

HSB BRF Jägaren i Helsingborg

Föreningen bildades år 1958 med säte i Helsingborg och äger fastigheten Jägaren 10 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress: Föreningsgatan 25-27, Erik Dahlbergs Gata 10-14 samt Brommagatan 26-28. Föreningen har 94 bostadsrättslägenheter samt 1 hyresrättslägenhet.

UTFÖRT UNDERHÅLL: Föreningen har bytt vattenstammarna och renoverat badrummen 2006/2007. Under 2015 gjordes ett fönsterbyte. Andra renoveringar som är utförda är tvättstugor, målat trapphus, installerat bastu. balkonger 2017 PLANERAT UNDERHÅLL/REPARATIONER: Fortsatt renovering av hissar vid behov. 2 st planeras att renoveras hösten 2019. Styrelsen tittar även på möjligheten att installera och använda solceller för energiförsörjning. Åtgärder på fasaderna.

Föreningen har 56 p-platser i varmgarage med en kostnad om ca 300kr/mån. (Separat kösystem)

Intresseanmälan

Läs mer här.