Såld

3 330 000 kr

Öresundsgatan 29

Snabbfakta

 • 2 800 000 kr
 • Antal rum
  6 ROK
 • Boarea
  132 kvm
 • Tomt
  297 kvm

Familjärt parhus med alla möjligheter, garage och inhängnad trädgård!

Varmt välkomna till detta familjära parhus med inhägnad trädgård om hela 132kvm fördelat på 2-plan!

Nu kan vi äntligen få presentera detta vackra parhus som nästa köpare har en enorm potential att få sätta sin egen prägel på. Med en stor uppfart, carport och garage få man plats till alla familjens bilar.
Bostaden har stora och sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats vilket skapar en härlig atmosfär med fint ljusinsläpp från båda håll. Det erbjuds även hela fyra sovrum som är fördelat på bostaden ovanplan. Här finns det även ett helkaklat badrum med dusch samt en separat bastu att kunna slappna av i efter en hård arbetsvecka med plats för hela familjen.

På husets baksida finner vid den grönskande och inhägnade trädgården som erbjuder hela två stycken stenlagda uteplatser och gott om plats för barnen att springa fritt på. Den stor av två uteplatser ligger med utgång från bostaden vardagsrum, här finner vi en stor markis som kan vecklas ut och skugglägga under sommarens varma dagar. Härifrån ser man ut över hela trädgården och för den händiga kan man även bygga ett rymligt uterum om så önskas. Den andra uteplatsen ligger i andra änden av trädgården och är en perfekt yta för att nyttja som grillavdelning och även härifrån får man fri sikt över trädgården.

Ser man till området så ligger det på en lågtrafikerade väg då den är en återvändsgata och bostaden ligger ungefär i mitten. Man har gångavstånd/cykelavstånd till det mesta såsom vårdcentral, mataffären, skola, lekplatser, restauranger och mycket mer. Så sammanfattningsvis får man en bostad som är smart planerad med öppna planlösningar, badrum på båda plan och hela fyra sovrum. Så de passar ypperligt för en barnfamilj som verkligen vill kunna sätta sin prägel på sitt nästa boende.

För visning kontakta ansvarig mäklare,
Välkomna!

Parhus

132kvm

Friköpt

6 rum

297 kvm

2 800 000 kr

En liten entré för avvägning av ytterkläder.

Hall med vidarepassage till badrum, tvättstuga och övriga ytor på bottenplan.

Badrum och tvättstuga är kombinerat på en delad yta. Först når man badrummet som är utrustat med dusch, wc, kommod med spegel. Delat med en skärmväg ligger tvättstugan som är utrustad med ett tvättpelare (Tvättmaskin och torktumlare), värmeanläggningen samt en liten yta till upphängning.

En rymlig matplats med plats till en större matgrupp om ca 6-8pers. Två fönster som ger ett härligt ljusinsläpp från den lugna återvändsgatan och en vacker braskamin som ger en sprakande värme under årets kalla dagar.

Ett mindre kök som har plats till allt man behöver i sin vardag samt ett fönster som släpper in friska solstrålar från bostadens uppfart.

En öppen planlösning mellan matplasten och vardagsrummet som skils av med den vita trappan i bostaden mitt. Stort och ljust vardagsrum med utsikt genom de stor fönsterna över bostadens grönskande trädgård och uteplatser. Här finns de gott om plats till en större soffgrupp och en rymlig matplats om så önskas.

Upp för den vitmålade trappan når vi en mindre hall som är ovanplans mitt punkt. Härifrån når vi klädkammare, fyra sovrum samt badrum och bastu.

Mindre klädkammare med goda förvaringsmöjligheter för diverse som man vill hänga undan.

Helkaklat badrum utrustat med duschkabin, wc, kommod med spegel och separat bastu som fungerar.

Sovrum som enkelt kan möbleras efter smak och tycke. Plats för dubbelsäng, garderobslösning och övrig sovsrums möblering.

Sovrum som enkelt kan möbleras efter smak och tycke. Plats för dubbelsäng, garderobslösning och övrig sovsrums möblering.

Sovrum som enkelt kan möbleras efter smak och tycke. Plats för dubbelsäng, garderobslösning och övrig sovsrums möblering.

Sovrum som enkelt kan möbleras efter smak och tycke. Plats för dubbelsäng, garderobslösning och övrig sovsrums möblering.

Parhus 2-plan

1981

Fasadsten, Träpanel

Trä

3-Glas Isoler

Papp

Trä

Platta på mark

FTX (Mek. från/tilluft m. växlare)

Fjärrvärme

Kommunalt vatten och avlopp året om.

Majblomman 4

2002 renoverades badrum ovanplan.
2007 bytte fönster i 2 rum på ovanplan.
2007 bytte taket.

Utförd 6/30/2021

57 kWh/kvm per år

B

Öresundsgatan 29

Helsingborg

Planteringen

Helsingborg

297 kvm

220, Småhusenhet, bebyggd

2018

2 068 000 kr

1 684 000 kr

384 000 kr

3st om totalt 483 800 kr

Tomtindelning Stadsplan

6 200 kr/år

8 000 kr/år

3 500 kr/år

3 500 kr/år

21 200 kr

1

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek.

Budgivning pågår

Högsta bud

 • 3 330 000 kr - Budgivare 3

  2021-07-04 14:55

Intresseanmälan

Läs mer här.