Såld

2 600 000 kr

Drottninggatan 1AA

Snabbfakta

 • eller högstbjudande
  2 525 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  54 kvm
 • Avgift
  2 880 kr

Smakfull 2a med inglasad balkong och härligt ljusinsläpp!

Låg avgift
Ink tripple play
Hiss på varje plan
Garage i huset
Närhet till city
Bra kollektivtrafik
Varmt välkommen till denna 2a med möjlighet att göra om 3a på Slussen!
Ni välkomnas in i denna smart planerade bostad med öppen planlösning och inglasad balkong i västerläge som gör att ni kan avnjuta många härliga kvällar med utsikt över den lummiga innergården. Kontor med platsbyggd industrivägg samt dubbeldörrar för att enkelt kunna skärma av sig inför viktiga möten samt utsikt över innergården . Mitt i lägenheten ligger det luftiga vardagsrummet i direkt anslutning till det stilrena köket, detta gör att man alltid kan vara social och närvarande med sina gäster. Här bor ni bra beläget med ett stenkast från allt man behöver såsom restauranger, mataffärer, gym och goda kommunikationsmöjligheter. Med några minuters promenad så tar ni er snabbt ner och njuter av stadspulsen med alla dess faciliteter. Detta boende passar perfekt för den/de som verkligen sätter krav på sitt boende och vill bo i en stabil förening med lugn innergård samt garagemöjligheter under huset som enkelt nås via hiss!

Är detta ert nästa drömboende och önskar en privatvisning?
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Bostadsrätt

54kvm

Bostadsrätt

2 rum

2 525 000 kr - eller högstbjudande

2 880 kr/månad

Värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Tripple play. (Kabel-tv, internet samt IP-telefoni.

1302

31302

0.65%

0%

Enligt överenskommelse

En ljus och luftig hall med genomgående golv i ljusa toner. Tillvänster om ingången finner ni en rejäl garderob med skjutdörrar med spegelglas med inbyggt elfa system.

Ett helkaklat badrum med vita vägar och grått golv. Utrustad med en kombi tvätt/tork maskin (Siemens), arbetsbänk, dusch med duschväggar, handdukstork och kommod med spegel.

Kontor/barnrum med industrivägg samt dubbeldörrar och fönster ut mot den härliga inglasade balkongen. Idag används de som kontor utrustat med ett rejält hörnskrivbord samt arbetsstol. Men kan enkelt göras om till ett mindre barnrum.

Med den öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapas en härlig och luftig känsla som bjuder in till sociala sammankomster. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp med tv-hörna och utgång till den inglasade balkongen i västerläge.

Köket har precis altan behöver. Full utrustad maskinpark i rostfritt samt integrerad diskmaskin, stänkskydd i mönstrad sten och luckor mjuk grå nyans. Här finns plats för matgrupp om 4-6pers.

Stort sovrum med härligt ljusinsläpp och plats för dubbelsäng samt egen garderobsförvaring.

Den inglasade balkongen har en härlig utsikt mot den lugna och blomstrande innergården och ger ett härligt ljusinsläpp till lägenhetens kontor samt vardagsrum.

Flerfamiljshus

2019

Mekanisk till- och frånluft (återanvänd)

Fjärrvärme

Föreningen erbjuder en grönskande och lummig innergård med plats för att parkera cyklar under vackra pergolor.
I föreningen finns de även miljörum, övernattningslägenhet mot en kostnad på ca 250kr/natt, cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd, städrum. Ni finner även en cykelservicestation utrustad med pump, vatten och verktyg

4 / 10

Ja

None

Drottninggatan 1AA

Malmö

Slussen

Malmö

2 880 kr/mån

Värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Tripple play. (Kabel-tv, internet samt IP-telefoni.

1 800 kr/år

360 kr/år

2 400 kr/år

4 560 kr

1

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek.

Brf Nils 24

Bostadsrättsföreningen Nils 24 består av två stycken bostadshus med fem till sex våningar med totalt 127 lägenheter. Det finns även fem lokaler i gatuplan för uthyrning som är avsedda för kontor eller butiksverksamhet. Föreningens ekonomiska förvaltare är i dagsläget JM.

Det finns mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet. Debitering sker efter faktisk förbrukning och kostnad för mätning och administration fördelas lika per lägenhet.

Respektive bostadsrättsinnehavare skall teckna ett eget abonnemang och svara för kostnaden för följande som inte ingår i årsavgiften: Hushållsel och utökat bredband, samtalsavgifter telefoni samt utökat TV-abonnemang.

Gemensamma utrymmen Föreningen erbjuder en grönskande och lummig innergård med plats för att parkera cyklar under vackra pergolor. I föreningen finns de även miljörum, övernattningslägenhet mot en kostnad på ca 250kr/natt, cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd, städrum. Ni finner även en cykelservicestation utrustad med pump, vatten och verktyg. Alla lägenheter har ett förråd som ingår. Extra lägenhetsförråd finns att hyra.

Pågående * Föreningen rustar upp innergården med mer växtligheter och förbättra trivselytorna. * Det pågår inglasning för de medlemmar som valt att göra detta. Planerade * Bygget är nytt och där finns inte några renoverings behov på de närmsta åren. Utförda * Föreningen har precis byggt upp en fast kolgrill i mitten av innergården. Endast denna plats som det är tillåtet att grilla med kol. I övrigt gäller gas/elgrill. Efter kontakt med styrelsen 2021-06-02

Föreningen har 86 stycken garageplatser för uthyrning samt 3 stycken MC-platser. Kostnad för garage är ca. 1 100 kr/mån och för MC-plats ca. 500 kr/plats och månad. För laddplats tillkommer ca 250 kr/mån.

Budgivning pågår

Intresseanmälan

Läs mer här.