Till salu

Ängavångsgatan 61B

Snabbfakta

 • Antal rum
  3 ROK
 • Boarea
  72 kvm
 • Avgift
  4 339 kr

Genomgående 3a på Ängavångsgatan, Ödåkra. Egen P-Plats INGÅR!

Stor balkong
P-plats ingår
Inflyttningsklar
Stabil förening
Öppen planlösning
Gott om förvaring
Bra kommunikation
Genomgående ljusinsläpp
Varmt välkomna till Ängavångsgatan 61B, Ödåkra!

Här kommer ni till ett inflyttningsklart boende med allt vardagen behöver. Med sin öppna planlösning får man ett härligt ljusinsläpp genomgående i hela lägenheten. Två stora och gedigna sovrum utrustade med separata garderober och en stor balkong i västerläge där ni kan avnjuta morgonkaffet till grönskande utsikt. Utöver detta så erbjuds det ett stort badrum som idag har både tvättmaskin och torktumlare med en tillbyggd arbetsbänk ovanför med bra arbetsyta. Idag står här ett stilrent badkar av större karaktär, men om de önskas finns möjligheten att montera ditt en stilren duschväg i svarta toner.

Ängavångsgatan ligger på en av de absolut bästa adresserna i Ödåkra där man har gångavstånd till allt byn har att erbjuda. Ta en promenad upp till Väla centrum för shopping och fika eller in mot byns centrum för att besöka frisören eller äta en bit mat.

I stora hela så bor ni på ett toppenläge i en stabil och trygg förening med parkering och förråd ingående i avgiften. Närhet till allt och passar både er som ska ha första bostaden eller barnfamiljen.

För mer information ta kontakt med ansvarig mäklare,
Varmt välkomna!
 • Flerfamiljshus

  2019

  Fjärrvärme

  3-glas

  Våning: 2/2

  FTX (mekanisk från- och tilluft)

 • 4 339 kr/mån

  Värme, vatten och parkering

  El: 1 800 kr/år

  Försäkring: 1 680 kr/år

  Summa(kr/år): 3 480 kr

  Personer i hushållet: 1

  Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek. (Bör endast ses som en rekommenderad uppskattning.)

 • Ödåkra finns cirka sju-åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum med b.la mataffär, restauranger, caféer, bibliotek, skola, förskola, vårdcentral och tandläkare - allt finns inom ett par kilometer från bostaden. Du har dessutom endast 1 kilometer till Väla Centrum. Från Ödåkra tågstation, cirka en kilometer från bostaden kan du ta Pågatåget till Helsingborg och Ängelholm på 10-15 minuter. Men det går lika bra att ta någon av stadsbussarna.

  Ödåkra erbjuder väldigt gda kommunikationsmöjligheter såsom tågstation samt flertalet stadsbussar.

  Ödåkra erbjuder allt vardagen behöver såsom flertalet mataffärer, Väla centrum, restauranger, apotek m.m.

  Det tillhör en parkeringsplats till varje lägenhet.

 • Boklok Aktrisen Föreningen äger fastigheten Aktören 1, aktrisen 1, Filmaren 1 och Fotografen 1. Fastigheten ligger på följande adresser Ängavångsgatan 51 A-B - 57 A-B, 59 A-B - 65 A-B, 67 A-B - 73 A-B samt Plutogatan 2A-B - 16 A-B i Helsingborgs kommun. 40 lägenheter fördelat i 5 flerbostadshus, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Total boarea om ca 2 780 kvm. Bostadsrättstillägg ingår och hemförsäkring tecknas samt bekostas av medlem. Inga planerade renoveringar Information efter kontakt med föreningen

  Förening tillhandahåller totalt 46 st p-platser varav 5 st är handikaps p-plats. Till varje bostadsrätt ingår en parkeringsplats.

Ängavångsgatan 61B

Välkommen på visning

lördag 22/01 kl 11:00 - 12:30

Boka visning

måndag 24/01 kl 17:00 - 18:00

Boka visning

Intresseanmälan

Läs mer här.