Till salu

Gustav Adolfs gata 27

Snabbfakta

 • som utgångsbud
  850 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  59 kvm
 • Avgift
  5 109 kr

Genomgående ljus lägenhet med 2rum och kök!

Badrum med badkar
Hiss från markplan
Goda kommunikationsmöjligheter
Citynära
Brett restaurangutbud
Öppet, ljust och luftigt
Genomgående lägenhet med två rum och kök belägen med hiss från markplan!

Här bor ni ett stenkast från b.la campus, kollektivtrafik, centrum och furutorpsparken. Med en enkel gångväg är ni nere på Söder-City med ett stort utbud av shopping, restauranger, service m.m. Ni bor på ett ypperligt läge med närhet till det mesta och perfekt för pendlaren!

Med sitt vardagsrum som öppnar upp för för trevliga sammankomster med vänner eller mys framför tv:n pga av sin öppna planlösning. Det ljusa och luftiga köket ger er plats för matbord i kombination med ett behagligt ljusinsläpp från fönsterpartiet. Utöver detta får ni även ett rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter samt ett badrum utrustat med badkar.

Bostaden är inflyttningsredo och säljaren är flexibel med tillträde så passa på att boka upp en visning redan idag!

Bostadsrätt

59kvm

Bostadsrätt

2 rum, varav 1-1 sovrum

850 000 kr - som utgångsbud

5 109 kr/månad

säljares information

1205

72

0.70858%

0.70858%

328 345,00 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Flerfamiljshus

1992

2 / 5

Ja

Utförd 12/19/2018

98 kWh/kvm per år

D

Gustav Adolfs gata 27

Helsingborg

HELSINGBORG

5 109 kr/mån

säljares information

350 kr/år

150 kr/år

500 kr

2

Driftskostnaden baseras på nuvarande ägares förutsättningar och elavtal. Detta kan variera och bör ses som en uppskattning.

Öresundskraft

Öresundskraft

HSB BRF Ugnen i Helsingborg

BRF Ugnen är ett perfekt alternativ för dig som söker ett bra och prisvärt boende i Helsingborg – ”Sundets pärla”. Vi hoppas att vår hemsida skall ge en inbjudande, positiv och rättvisande bild av vår förening.

Ugnen ligger vackert på Landborgens kant mitt i det pulserande Söder i Helsingborg. Föreningen stod klar 1992 med 101 lägenheter fördelade på fyra huskroppar. Vi har tre garage med 64 platser.

Här är nära till allt. Vi har tillgång till väl utbyggda buss- och tågkommunikationer med Skånetrafiken, närhet till E4 och E6, färjor till Danmark och mycket mer.

Fastigheterna med adresserna Furutorpsgatan 56 A-C och Gustav Adolfs gata 27-29 omsluter en härlig, bilfri parkträdgård med många fina buskar och träd planterade. Målsättningen är att det ska vara roligt för dig att komma hem och det ska vara trevligt att bjuda hem gäster som möts av en fin utemiljö.

Genomförda renoveringar 2023 - Vi installerar ännu er solpaneler på våra tak 2020 - Byte undercentraler, Installation av luftvärmepumpar plis ackumulatortankar. 2017 - Taktvätt, loftgångstvätt, nockpannbyte och algtvätt på burspråk. 2017/2018 - Byte av ventilationsanläggning Planerade renoveringar Större kommande underhåll under den närmaste 10-års perioden: Renovering av balkong och fönster Löpande underhåll. Föreningen har precis köpt solceller för 3 mil, och håller att kopplas på. Ny passage system

* Parkeringsplatser: 6 st * Garageplatser: 63 st Föreningen har tre garage med totalt 63 platser. Garagen nås bekvämt med hiss och är utrustade med fjärrkontroller för in- och utfart. För medlemmar kostar en garageplats ca 636 kr/månad. För externa kostar garaget ca 795 kr/ månad.

Budgivning pågår

Intresseanmälan

Läs mer här.