Såld

2 400 000 kr

Drottninggatan 1AA

Snabbfakta

 • eller högstbjudande
  2 400 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  54 kvm
 • Avgift
  2 890 kr

Stilren 2,5a med inglasad balkong och härligt utsikt över lummig innergård!

Låg avgift
Ink tripple play
Hiss på varje plan
Garage i huset
Närhet till city
Bra kollektivtrafik
Inglasad balkong
Lugn innergård
Varmt välkommen till denna 2,5a med möjlighet att göra om 3a på populära Slussen!

Ni välkomnas in i denna smart planerade bostad med öppen planlösning och inglasad balkong i västerläge som gör att ni kan avnjuta många härliga kvällar med trevlig utsikt över den lummiga innergården. Här erbjuds ett extra krypin som enkelt kan nyttjas som mindre sovrum eller kontor, låt fantasin flöda!

Mitt i lägenheten ligger det luftiga vardagsrummet i direkt anslutning till det stilrena köket, detta gör att man alltid kan vara social och närvarande med sina gäster. Här bor ni bra beläget med ett stenkast från allt man behöver såsom restauranger, mataffärer, gym och goda kommunikationsmöjligheter. Med några minuters promenad så tar ni er snabbt ner och njuter av stadspulsen med alla dess faciliteter. Detta boende passar perfekt för den/de som verkligen sätter krav på sitt boende och vill bo i en stabil förening med lugn innergård samt garagemöjligheter under huset som enkelt nås via hiss!

För mer information eller boka in er på visning går de att kontakta ansvarig mäklare,
Välkomna!

Bostadsrätt

54kvm

Bostadsrätt

2 rum

2 400 000 kr - eller högstbjudande

2 890 kr/månad

Värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 235 kr/mån för Tripple play. (Kabel-tv, internet samt IP-telefoni)

1402

31402

0.65%

0%

Enl. överenskommelse

Flerfamiljshus

2019

Mekanisk till- och frånluft (återanvänd)

Fjärrvärme

5 / 10

Ja

Utförd 1/14/2021

53 kWh/kvm per år

B

Drottninggatan 1AA

Malmö

Slussen

MALMÖ

2 890 kr/mån

Värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 235 kr/mån för Tripple play. (Kabel-tv, internet samt IP-telefoni)

1 800 kr/år

2 400 kr/år

4 200 kr

2

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek.

Brf Nils 24

Bostadsrättsföreningen Nils 24 består av två stycken bostadshus med fem till sex våningar med totalt 127 lägenheter. Det finns även fem lokaler i gatuplan för uthyrning som är avsedda för kontor eller butiksverksamhet. Föreningens ekonomiska förvaltare är i dagsläget JM.

Det finns mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet. Debitering sker efter faktisk förbrukning och kostnad för mätning och administration fördelas lika per lägenhet.

Respektive bostadsrättsinnehavare skall teckna ett eget abonnemang och svara för kostnaden för följande som inte ingår i årsavgiften: Hushållsel och utökat bredband, samtalsavgifter telefoni samt utökat TV-abonnemang.

Gemensamma utrymmen Föreningen erbjuder en grönskande och lummig innergård med plats för att parkera cyklar under vackra pergolor. I föreningen finns de även miljörum, övernattningslägenhet mot en kostnad på ca 250kr/natt, cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd, städrum. Ni finner även en cykelservicestation utrustad med pump, vatten och verktyg. Alla lägenheter har ett förråd som ingår. Extra lägenhetsförråd finns att hyra.

Pågående * Föreningen rustar upp innergården med mer växtligheter och förbättra trivselytorna. * Det pågår inglasning för de medlemmar som valt att göra detta. Planerade * Bygget är nytt och där finns inte några renoverings behov på de närmsta åren. Utförda * Föreningen har precis byggt upp en fast kolgrill i mitten av innergården. Endast denna plats som det är tillåtet att grilla med kol. I övrigt gäller gas/elgrill. Efter kontakt med styrelsen 2021-06-02

Föreningen har 86 stycken garageplatser för uthyrning samt 3 stycken MC-platser. Kostnad för garage är ca. 1 100 kr/mån och för MC-plats ca. 500 kr/plats och månad. För laddplats tillkommer ca 250 kr/mån.

Budgivning pågår

Intresseanmälan

Läs mer här.