Såld

Skolgatan 5B

Snabbfakta

 • Antal rum
  1 ROK
 • Boarea
  39.5 kvm
 • Avgift
  2 960 kr

Stor och fräsch 1a möjlig 2a på centralt läge i Åstorp!

Centralt boende
1a möjlig 2a
Stambytt badrum
Rymligt kök med plats för matplats
Närhet till service och mataffärer
Bra kommunikationsmöjligheter
Stor sovalkov
STARTKLAR!
Snart kan ni förvärva denna stilrena 1a om 39,5kvm men stor sovalkov. Lägenheten kan på ett enkelt sätt göras om och brukas som en rymlig 2a. Utöver detta får ni ett stort kök med välutrustad maskinpark bestående av integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, induktionshäll, micro samt ugn. Här erbjuds gott om förvaringsutrymme samt även plats till en snygg bardisk eller mindre matbord!

Utöver det härliga köket får ni ett stambytt badrum som blivit helkaklat i vit/gråa toner med stor duschhörna. Luftig hall med platsbyggd garderobslösning för enkel förvaring av såväl ytterkläder som vardagskläder. Vardagsrummet erbjuder er bra möjligheter för möblering av större soffgrupp och tv-hörna eller varför inte få in en gaming/kontorshörna om så önskas, låt fantasin flöda!

Sammanfattningsvis så bor man i en stabil förening med god ekonomi. Med närhet till Åstorp station som enkelt tar dig in till helsingborg och vidare med tåg eller varför inte ta bilen snabbt ut på motorvägen mot Malmö, Göteborg och Stockholm. Här bor man billigt och med närhet till allt!

För pris, tillträde eller privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare,
Välkomna!
 • Flerfamiljshus

  1960

  Centralvärme

  3-glas

  Våning: 4/4

 • 2 960 kr/mån

  Internet 100/100 Mbit/sek och grundutbudet från Telenor med 13 kanaler plus att du kan välja till 8 andra kanaler.

  El: 1 800 kr/år

  Försäkring: 1 680 kr/år

  Summa(kr/år): 3 480 kr

  Personer i hushållet: 1

  Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek.

 • Skolgatan 5C ligger väldigt centralt i Åstorp med ett otroligt bra läge. Här bor man med gångavstånd till allt som ens vardag behöver. Allt från bank, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och tandläkare. Tågstationen ligger endast ett stenkast från huset och det tar knappt en minut med promenadavstånd att nå. Väldigt smidigt att ta sig ut från Åstorp till Helsingborg med tåg eller buss. Ett lugnt och omtyckt område.

  Tågstation med regelbundna avgångar till b.la Helsingborg Central

 • HSB BRF KASTANJELUND Föreningen äger fastigheten Ekorren 26 i Åstorp med adress Skolgatan 5 A-C. Huset stod färdigt 1960 och har idag 43 lägenheter med en totalyta om 2397 kvadratmeter. Föreningen har 16 garage till uthyrning för medlemmarna. Lägenheterna fördelar sig på 12 st 1 rum o kök, 14 st 2 rum o kök, 16 st 3 rum o kök och 1 st 4 rum o kök. Avgiften för lägenheterna (hyran) är under 2019: 824 kronor per kvadratmeter bostadsyta. Tvättstuga finns i källarplanet. Lägenhetsnyckeln används för att öppna. Bokning sker med kolv på därför avsedd Datum/klockslagstavla. Man får endast teckna sig för ett pass åt gången. Barnvagnar. Förvaring ska ske i därför avsett förråd med ingång från gården. Cyklar inomhusförvaring finns särskilt cykelrum i källaren med ingång från gården. Varje lägenhet disponerar ett förråd och ett utrymme i ”matkällaren”. Utrymmena som disponeras ska vara uppmärkta med respektive lägenhetsnummer. Hobbylokal finns i källarplanet i anslutning till cykelrummen.

  Inga planerade renoveringar Precis bytt el i alla lägenheter. bytt ut 3 stycken luft, vatten pumpar för att få ner avgiften

  Det finns 16 garage, kontakta vice värden för önskemål att hyra. Kö för tillfället. Parkering på gården av registrerat fordon är inte tillåtet. Undantag kan ges av styrelsen. Parkeringsutrymmen för cyklar och mopeder finns på gården. För cyklar finns också ett speciellt utrymme i källaren med ingång från gården.

Intresseanmälan

Läs mer här.