Såld

Knutstorp 1195

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart
  1 590 000 kr
 • Antal rum
  4 ROK
 • Boarea
  109 kvm
 • Tomt
  1471 kvm

Charmigt hus på lantligt läge!

Lantligt läge
Stor tomt
Insynsskyddat
Stora möjligheter
Delvis renoverad
Lusthus
Förråd/Skafferi i tegel
Carport
Garage med dubbeldörrar
Varmt välkomna till detta charmiga hus på lantligt läge utanför Kågeröd!

Med naturen och åkrar som er närmsta granne möts ni av ett mysigt hus med stor tomt. På tomten finner ni för utom bostaden ett mysigt lusthus med indragen el, en stor carport, ett skafferi/förråd ordentligt byggt i tegel och ett garage med dubbeldörrar. Möjligheter att bygga upp ytligare ett hus om ca 40kvm på tomten finns om så önskas!

Inne i huset når vi hallen som har ett genomgående stilrent parkettgolv med ett härligt värmegolv genom hall och de öppna kök & allrummet. På detta plan finner vi ett stort och luftig sovrum med möjlighet plats för större säng, nattduksbord samt egen garderobslösning. Ett helkaklat badrum utrustat med duschhörna, wc, kommod och spegel samt tvättmaskin. Vidare har vi ett luftigt vardagsrum/kök med öppen planlösning, ett vitt kök i lantlig still och härligt ljusinsläpp.

Via den vackra trappan når vi upp till bostadens andra plan. Hör möts av fina detaljer i trä som exempel ett fint trägolv, handgjorda träräcken och utsikt över naturen. Det är en stor och öppen planlösning där ni verkligen har chans att sätta er egen prägel på hur de ska se ut. Vill ni kanske skapa två stora sovrum eller ett sovrum och ett allrum, alla möjligheter finns!

Detta hus är verkligen ett måste för den som vill höra fågelkvittret till morgonkaffet eller den som vill njuta av tystnaden på kvällen när man tittar på solnedgången!

För mer information eller visning vänligen kontakta ansvarig mäklare,
Välkomna!
 • 1½-plansvilla

  1900

  Värmepump, vattenburna element, golvvärme

  Trä

  Tegel

  2-glas

  Eternit

  Platta på mark

  Skorsten finns, nuvarande säljare har ej använt den så rekommendation att be en sotare utföra en besiktning av skorsten samt kabin innan användning.

  Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp

  Självdrag

  Garage med dubbeldörrar samt el och möjligheter till verkstad till hobbyverksamhet eller förvaring. Lusthus i trä med indragen el, bänkar och grillplats. Förråd/skafferi i tegel med indragen el.

 • El: 15 000 kr/år

  Renhållning: 1 763 kr/år

  Försäkring: 7 418 kr/år

  Summa(kr/år): 24 181 kr

  Personer i hushållet: 1

  Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek. (Detta bör ses som en rekomendation)

 • Inom kort öppnar Svalöv och Kågeröd sin SJ Station så i enkelt kan ta er till Köpenhamn, Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg m.fl ställe.

Knutstorp 1195

Välkommen på visning

torsdag 02/12 kl 13:00 - 14:00

Boka visning

lördag 04/12 kl 10:00 - 12:40

Boka visning

Intresseanmälan

Läs mer här.