Såld

Kungsholms strand 163

Snabbfakta

 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  40 kvm
 • Avgift
  2 945 kr

Topprenoverad lägenhet med kungsbalkong med utsikt mot kanalen.

Högst upp
Kungsbalkong
Utsikt mot kanalen
Bra soltimmar
Topprenoverad
Bra förvaring
Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet med magnifik utsikt över Karlbergskanalen. Lägenheten
bjuder också på tidstypiska detaljer, såsom spröjsade fönster och fiskbensmönstrad ekparkett.

Ni välkomnas in i en ljus hall med generös takhöjd. Här finns det gott om plats att hänga av sig. Från
hallen når du det stilrena och fullt utrustade köket med exempelvis diskmaskin. I anslutning till köket, så
har du plats för ett stort matbord. Från vardagsrummet slås du av
den magnifika utsikten över Karlbergskanalen. Det höga läget medför ett generöst ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det plats för en stor och härlig soffgrupp. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och här hittar du också praktisk förvaring i form av garderober.
Välkomna!
Lägenheten är ursprungligen 1 rum och kök enligt föreningens information och disponeras idag som 2 rum och kök av säljaren.
 • Flerfamiljshus

  1930

  Fjärrvärme

  Våning: 6/6

  Hiss: JA

  Självdrag

 • 2 945 kr/mån

  Inkl värme & vatten. Obligatoriskt tillägg om 99kr för bredband.

  El: 1 800 kr/år

  Försäkring: 1 680 kr/år

  Summa(kr/år): 3 480 kr

  Personer i hushållet: 1

  Beräknad enligt schablon på 2 antal boende i lägenheten.

 • Kungsholmen är en stadsdel rörelse och utveckling och som ändrar skepnad beroende på var på ön man befinner sig. Mitt på Kungsholmen ligger stadsdelens nav; Fridhemsplan. Här finns populära Västermalmsgallerian och ett oändligt utbud av restauranger och caféer som kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Kungsholmen är helt omgiven av vatten och var du än befinner dig så har du alltid närhet till parker och grönska, samtidigt som du har fantastiska kommunikationer till övriga Stockholm. Här hittar du några av Stockholms mest populära restauranger och sommartid vallfärdas hela stadens invånare till Kungsholmen för att ha picknick i Rålambshovsparken, hoppa från klipporna i Fredhäll och grilla vid Smeduddsbadets strandkant.

 • BRF Isbrytaren 28 Allmänt om föreningen Brf Isbrytaren 28 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1999. Av föreningens 27 lägenheter är 1 upplåten med hyresrätt, vilket kan ses som dold kapital. Det finns även 2 lokaler i föreningen. Föreningen äger marken. inga planerade avgiftsförändringar Gjorda renoveringar 1995 - Renovering av stammar (VA och el) 1996 - Hiss och tvättstuga 2004 - Tak och fasad 2005 - Målning av entré 2007 - Fönsterrenovering 2008 - Ny maskinpark i tvättstuga 2010 - Montering av balkonger och snörasskydd 2012 - Renovering av tak samt fasad. Renovering av kungsbalkonger 2013 - Byte av reglerutrustning till undercentralen till fjärrvärmeanläggningen 2014 - Målning av tak 2017 - Ventilationsrenovering - godkänd OVK 2017 - Renovering av hiss - nytt hissmaskineri 2018 - Fönsterrenovering 2018 - Byte värmepump till fjärrvärmeanläggning Ommålning av tak: 2014 Stambyte i kök och badrum: 1995-1996 Byte av elstammar: 1995-1996 3-fas el finns. Kabel TV Det finns Kabel-TV i fastigheten. Kostnaden ingår inte i avgiften. Bredband Det finns bredband i fastigheten. Leverantör: Bredbandsbolaget Hastighet: Max 500 Mbit/sec Kostnaden ingår inte i avgiften. Övrigt: Gemensamma utrymmen Det finns gemensam tvättstuga, cykel förråd samt en uteplats att nyttja.

Intresseanmälan

Läs mer här.