Till salu

Gävlegatan - Hagastaden - TAKTERRASS!

Snabbfakta

 • Antal rum
  4 ROK
 • Boarea
  86 kvm
 • Biarea
  34 kvm
 • Avgift
  5 375 kr

Lyxigt town house med oslagbar takterrass och exklusiva materialval!

Oslagbar takterrass om ca. 34 kvm!
Bästa spelläget!
Genomgående stilren med materialval av högsta kvalitet!
Dubbla badrum!
Garage med hiss direkt ned!
Eget klimatsystem för behagligt inomhusklimat!
Social planlösning med stora sällskaps ytor!
Attraktiva Hagastaden!
Gediget utbud på butiker och restauranger!
Kommande tunnelbanestation runt knuten!
KONTAKTA AVSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION, ANNONSERING SOM KOMMANDE, ELLER BILDMATERIAL!
JAN OCEAN HSIA 0763-447 448 / OCEAN@ASIRA.SE

Upplev New York-känsla i hjärtat av populära Hagastaden! Detta magnifika townhouse med ingång från fjärde våningen erbjuder en unik bostad med högsta standard och exklusiva materialval.

Njut av solen hela dagen på den fantastiska takterrassen om ca. 34 kvm, komplett med möjlighet till jacuzzi och grill.

Inuti har du ett luxuöst boende i tre plan. På entréplanet kommer du in till en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med både dusch och tvättmaskin/torktumlare för extra bekvämlighet.

Mellanplanet har tre sovrum samt ett stort badrum med badkar och en balkong som erbjuder en vacker utsikt. Här finns också gott om utrymme för dygnsvilan eller att använda som arbetsrum.

Översta planet erbjuder en lugn och solig takterrass med sol från morgon till kväll. Här finns plats för utemöbler, grill och varför inte en Jacuzzi?

Genomgående golvvärme och en egen klimatanläggning för att justera inomhus temperaturen. Genomgående trägolv, stilren och materialval, samt nymålade väggar och tak.

Föreningens fastighet erbjuder dessutom ett eget garage med stor hiss, vilket är perfekt för när du har en barnvagn eller tunga kassar att bära. Och när du vill ta en paus från det fantastiska bostaden kan du utforska Hagastadens rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer, med Stockholms City inom gångavstånd.

Belägen i närheten av vackra grönområden kring Esplanaden och den berömda Hagaparken, är detta hem perfekt för dig som vill ha nära till stadspulsen och samtidigt ha en lugn och avslappnad livsstil i en grönskande miljö.

Så om du vill ha en exklusiv livsstil i ett hem med högsta standard och materialval, med direkt tillgång till allt som BRF Haga Nova har att erbjuda - tveka inte att boka en visning idag!

Bostadsrätt

86kvm / 34kvm

Bostadsrätt

4 rum

5 375 kr/månad

(Inkl värme, kallvatten)

0.49%

Flerfamiljshus

2017

Mekanisk (FTX, F)

Fjärrvärme

4 / 6

Ja

3-glas isoler

Utförd 7/7/2020

106 kWh/kvm per år

C

Gävlegatan - Hagastaden - TAKTERRASS!

Stockholm

Hagastaden

STOCKHOLM

5 375 kr/mån

(Inkl värme, kallvatten)

3 600 kr/år

1 800 kr/år

3 600 kr/år

9 000 kr

4

BRF Haga Nova

BRF Haga Nova är en äkta bostadsrättsförening med 276 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 2015 och har fått betyget A för år 2017 .

Bostadsrättsföreningen Haga Nova består av adresserna Gävlegatan 26-32, Hagaesplanaden 52-56, Norra Stationsgatan 76-78 och Sonja Kovalevskys gata 3-11. I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även sex lokaler som upplåts med hyresrätt och två förskolor. Föreningen äger marken och är 'äkta' enligt Skatteverkets regler. På föreningens hemsida finner ni detaljerad information om lägenheternas materialval och föreningens hus: http://www.haganova.se

Föreningens ekonomi
I dagsläget finns ingen beslutad avgiftsförändring.

Bredband & kabel-TV
Föreningen har gruppavtal med Telenor. Grundutbud för TV ingår, digitalbox tillhör lägenheten. Fiber 500/500 mbit/s mot en obligatorisk kostnad om 165 kr per månad.

Gemensamma utrymmen
Barnvagns- och cykelförråd, två övernattningsrum mot avgift, innergård, förråd mot avgift. Innergård som delas med förskola.

Försäkring:
Fastigheten är fullförsäkrad via Brandkontoret. Bostadsrättsförsäkring måste tecknas av boende.

Förråd:
Föreningen har förråd som går att hyra.

Bilplats
Föreningen har 189 parkeringsplatser, varav 72 är elbilsplatser och 10 är MC-platser. För närvarande finns det en handfull platser lediga, så snart de är fyllda gäller kölista.

Hyror enligt ekonomisk plan:
Garage: 2250kr/mån
Garage med förråd: 2812kr/mån
Garage med eluttag: 2750kr/mån
MC plats: 500kr/mån

Övrigt
-Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten.
-Varje lägenhet är försedd med mätning av el debiterad av föreningen utifrån faktisk förbrukning.

Intresseanmälan

Läs mer här.