Såld

Sjöviksvägen 114 - 5tr

Snabbfakta

 • Accepterat pris
  3 795 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  55 kvm
 • Avgift
  3 446 kr

Spektakulär 2:a högt upp med soldränkt balkong!

Högt upp med stora fönster!
Stor och härlig balkong med kvällssol!
Moderna materialval - Stilrent!
Stora sociala ytor med öppen planlösning!
Fullutrustat kök med moderna vitvaror & vinkyl!
Två gemensamma takterrasser och soldäck!
Flertalet restauranger runt hörnet!
50 m till vattnet och badbrygga!
Komplett badrum med kombimaskin!
Lediga platser i garage!
Gott om förvaring!
Populärt område!
Varmt välkomna till denna fantastiska och ljusa 2 rummare och kök på plan 5 i det attraktiva området Liljeholmskajen. Denna lägenhet har en välplanerad och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, samt en rymlig balkong under bar himmel där du kan njuta av solen. Det moderna och fullt utrustade köket har stilrena luckor och kvalitativa vitvaror från Siemens. Till vitvarorna hör bl.a. integrerad diskmaskin, induktionshäll - perfekt för matlagning, samt vinkyl. Här finns även ett luftigt sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i garderober längst hallen. Det fräscha badrummet har moderna bekvämligheter med bl.a. golvvärme, dusch, tvätt- och torkkombimaskin. Här är det bara att flytta rakt in och börja njuta av alla fördelar med denna fantastiska lägenhet! Här bor du i en unik marin miljö med grönskande parker, strandpromenader, badbryggor och mysiga sjökrogar precis utanför dörren.

Brf Bergkanten är en välskött förening bestående av 91 lägenheter, en gästlägenhet och två kommersiella lokaler. Föreningen äger marken och har en stabil ekonomi med årliga amorteringar på cirka 2 miljoner kronor. Som boende har du tillgång till två generösa takterrasser där du kan koppla av i solen och njuta av den fantastiska utsikten eller arrangera trevliga sammankomster. Bostaden omges av vatten, natur och vacker arkitektur. På bara några minuters promenad når du vatten, badbryggor och den vackra Årstaskogen. Bakom huset finns en fin lekplats i en skogsmiljö. Årstaviken erbjuder motionsspår, utegym, båtklubbar, badbryggor och trevliga caféer.
Under fastigheten finns också ett stort underjordiskt garage där Föreningen disponerar 63 parkeringsplatser.

Liljeholmskajen är ett populärt, lugnt och vackert område vid sjön med all tänkbar service. Här hittar du mataffärer, caféer, bagerier, restauranger, gym, kemtvätt och frisörer. I närheten finns även Årstaskogen med sina vackra grönområden, promenadstråk och motionsspår längs vattnet. Bara en kort promenad från lägenheten finns fina badbryggor där du kan ta ett uppfriskande dopp. Liljeholmens galleria med sitt breda utbud av butiker och service ligger bara några minuters promenad bort. Det finns också flera förskolor och en bra grundskola i området. Läget är centralt med utmärkta kommunikationer runt hörnet, inklusive tunnelbanans röda linje vid Liljeholmen, tvärbanan vid Årstadal och Liljeholmen, flygbussar till Bromma flygplats och flera busslinjer. Pendeltågsstationen vid Årstaberg ligger också inom gångavstånd.

Missa inte möjligheten att få äga denna fantastiska lägenhet! Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäcka allt detta boende har att erbjuda!

Bostadsrätt

55kvm

Bostadsrätt

2 rum

3 795 000 kr - Accepterat pris

3 446 kr/månad

I avgiften ingår värme och kallvatten, varmvatten avläses och debiteras separat. Obligatorisk tillägg om 220 kr/ månad för Triple-play.

1504

1-1504

0.924%

832 343,00 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Samtliga underlag för beräkningen kommer från föreningen.

BILPLATS Parkeringsplatser finns att hyra i Bergrumsgaraget som man även har access till från fastigheten. Garageplats kostar från 1700 kr/mån via Parkando. Finns lediga platser.

Flerfamiljshus

2017 - JM

Mekanisk (FTX, F)

Fjärrvärme

5 / 6

Ja

3-glas isoler

Utförd 10/23/2019

86 kWh/kvm per år

D

Sjöviksvägen 114 - 5tr

Stockholm

Liljeholmskajen

STOCKHOLM

3 446 kr/mån

I avgiften ingår värme och kallvatten, varmvatten avläses och debiteras separat. Obligatorisk tillägg om 220 kr/ månad för Triple-play.

3 000 kr/år

800 kr/år

2 400 kr/år

6 200 kr

2

Schablon

BRF Bergkanten i Liljeholmen

Föreningen består av två bostadshus med 6-10 våningar samt källare med adresserna Sjöviksvägen 106-116 och 118-136. Föreningen har två lokaler i gatuplan, en avsedd för kommersiell uthyrning (yogastudio) och en avsedd för förskola. På gården finns en spiraltrappa som tar en upp till Björnparken.

Ekonomi & Status:
Bostadsrättsföreningen äger marken och är en äkta BRF.
För närvarande har styrelsen inga planer att ändra avgifterna (2023-07-07).

Ägande:
Juridisk person accepteras inte.
Tillåtna ägarförhållandet ska bestå av enskild person/makar/maka/sambo.
Som minst accepteras är 10% för att vara självständigt bosatt på adressen.

Förråd:
Till lägenheten hör ett förråd. Det finns också möjlighet att hyra extra förråd om 9 kvm för 450 kr/månad.

Gemensamhetsutrymmen:
I föreningen finns en övernattningslägenhet med kök, badrum och sex sovplatser som kan hyras av föreningens medlemmar eller deras nära och kära. Cykelrum och barnvagnsförråd. Kostar ca 450kr/dygn.

Individuell varmvattenmätning:
Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en av de gemensamma miljöstationerna på Sjöviksvägen 120 (Berghus 4) eller Sjöviksvägen 106 (Berghus 3).
I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.

För mer info besök gärna föreningens hemsida: https://bergkanten.se/TV OCH BREDBAND
Fastigheten är ansluten till Telia Triple-play, 220 kr/mån. (Obligatoriskt tillägg).
Följande ingår:
- En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Du får alltså inte ta dem med dig om du flyttar.
- Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer.
- Internetanslutning med en hastighet på 250/250 Mbit per sekund - läs mer på https://www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom.

PARKERING
Föreningen har 63 garageplatser i Bergrumsgaraget till en kostnad om 1700 kr/mån. Hanteringen sköts av Parkando. Lediga platser finns!!!! (2023-07-07).

Ingenting planerat då föreningen är så pass ny

Intresseanmälan

Läs mer här.