Till salu

Solviksvägen 23E

Snabbfakta

 • Accepterat pris
  6 600 000 kr
 • Antal rum
  5 ROK
 • Boarea
  135 kvm
 • Avgift
  2 876 kr

MODERNT & SKULDFRITT BRF-RADHUS MED SOLIG ALTAN!

Kontakta mäklaren för visning.
Härlig trädgård i sydvästläge!
Stor altan runt huset!
Gavelläge!
Tre badrum!
Genomgående golvvärme på alla plan!
Låg avgift!
Skuldfri förening!
BRF Radhus!
Gedigna materialval
Parkeringsplats!
Stora fönsterpartier!
Närhet till naturen!
Familjeområde!
Bada i Sågsjön (250 m)!
Kummelnäs förskola 700 m!
Backeboskolan (F-6) på 650 m!
Busshållplats 550 m!
Hasseluddens hamn 3 km!
Velamsunds naturreservat!
Nära till populära Yasuragi SPA!
Möjlighet till grönt bolån hos vissa banker!
ACCEPTERAT PRIS - 6 600 000 Kr.

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MERA INFORMATION OCH VISNING
Jan Ocean Hsia - 0763-447 448

Ditt drömhem har äntligen blivit till verklighet!

Denna magnifika bostad, uppförd 2018, utgör en oerhörd pärla på fastighetsmarknaden och får inte missas! Den är belägen i en välskött och obelånad bostadsrättsförening med 11 bostadsrätter. Här möter du en lyxig livsstil med tidlösa materialval och en planlösning som kombinerar den privata sfären med möjligheten till sociala tillställningar. Du bor i ett lugnt, och trivsamt område med härlig altan med sol från morgon till kväll!

När du kliver in i bostaden hälsas du direkt av det fantastiska ljuset. Gavelläget och de generösa fönsterpartierna skapar en underbar atmosfär. Med tre (till fyra) rymliga sovrum, tre eleganta badrum och gott om sociala ytor finns det gott om plats för hela familjen. Det här är ett drömboende där du kommer skapa oförglömliga minnen, och bo bekvämt med alla moderna tillval som t.ex. genomgående vattenburen golvvärme, tre bad- och duschrum, stora altaner samt lågenergi hus med möjlighet till grönt bolån!

Bostaden utmärker sig i att du bor i härligt radhus med tomt och parkering i en BRF som är helt skuldfri! Det innebär att du i princip äger boendet, men ni är tillsammans i föreningen ansvariga för att sköta yttre underhåll, vilket gör ger kostnadsfördelar vid framtida underhåll, samt att löpande kostnader kan hållas låga.

Tomten är en riktig barnfamiljs dröm. Här hittar du en grönskande oas med stor gräsmatta, vackra rabatter samt buskar som skapar en frodig och underbar miljö. Trädgården är en plats som inbjuder till lek och avkoppling. Dessutom finns inte mindre än tre stora uteplatser i olika väderstreck, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll.

Den idealiska placeringen är pricken över i:et. Wiboms trädgård ligger alldeles bredvid, vilket ger en extra dimension av lugn och grönska. Samtidigt har du närhet till populära Sågsjön på promenadavstånd. med varmt och behagligt vattnet på somrarna! För familjer är det ett stort plus med närheten till Nacka Kommuns många skolor och förskolor, samt det stora utbudet av kultur- och fritidsaktiviteter för barn. Nära till kommunikationerna med enkel tillgång till buss och båt. Det finns också en bekväm parkeringsplats som ingår.

Det här är hemmet där du kan bo i stil, komfort och närhet till allt. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad – För visning, kontakta oss idag!

Välkommen!

Radhus

135kvm

Bostadsrätt

5 rum

6 600 000 kr - Accepterat pris

2 876 kr/månad

ingår: VA, sophämtning, p-plats, förråd

5

10.67713%

-34 037,00 kr

Negativ skuldsättning innebär: Monetära tillgångar i kassan, om fördelas på bostadens andelar i föreningen.

Vid ingången möts du av en vacker hall med generöst utrymme för avhängning.

Detta rum erbjuder plats för en säng med sängbord och förvaring.

Badrummet på entréplan är utrustat med en dusch. Väggarna pryds av vitt kakel och golvet är belagt med grå klinker. Här finns golvvärme, handfat med kommod, handdukstork, spegel och vägghängd toalett.

Det rymliga köket har en fin utsikt från två franska balkonger med helglasade pardörrar. Köket har matta luckor, vit marmorbänkskiva med grått kakel som stänkskydd. Det finns gott om förvaring i överskåp och underskåp, samt dimbar belysning under överskåpen. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, spisfläkt, spishäll, dubbel diskho, stor integrerad diskmaskin, varmluftsugn och inbyggd mikrovågsugn, allt av märket Siemens. Rummet rymmer en rejäl matplats samt en soffa och möjligtvis några fåtöljer.

Ett bra sovrum med gott om plats för en säng, förvaring och lekutrymme. Två vackra burspråksfönster ger fin utsikt och ljusinsläpp. Inbyggd förvaring. (Möjlighet att dela av i två sovrum om så önskas.)

Ytterligare ett bra sovrum med gott om utrymme för en stor säng med sängbord och extra förvaring. Ett stort fönster och ett extra takfönster släpper in härligt ljus.

Badrummet på övre plan är utrustat med ett badkar. Väggarna är klädda i vitt kakel och på golvet ligger en grå klinker. Här finns handfat med kommod, spegel, vägghängd toalett och handdukstork.

Förrådet finns på baksidan av huset i anslutning till parkeringen

Tvättstugan är rymlig med gott om förvaring i flera badrumsskåp och en kommod. Här finns gott om plats för tvättmaskin och torktumlare, och en stor bänkskiva för avställning och sortering av tvätten. Väggarna är klädda i vitt kakel, och på golvet ligger en grå klinker. Här finns även dimbara spotlights. En extra lyx är att detta utrymme även kan fungera som ett extra badrum, med dusch, toalett, handfat och kommod.

Det rymliga vardagsrummet är inbjudande med gott om plats för soffgrupp och ytterligare möbler. Från vardagsrummet når du uteplatsen och den stora tomten på baksidan av huset.

En generös klädkammare med gott om plats för dina kläder och förvaring.

Smart användning av utrymmet under trappan har gett plats åt ett förråd om cirka 2 kvadratmeter.

Radhus

2018

Mekanisk (FX, F)

Frånluftsvärmepump. Ingjuten vattenburen golvvärme på alla våningsplan.plan.

0

Nej

3-glas isoler

Utförd 1/1/0001

67 kWh/kvm per år

B

Solviksvägen 23E

Nacka

Kummelnäs

SALTSJÖ-BOO

2 876 kr/mån

ingår: VA, sophämtning, p-plats, förråd

30 000 kr/år

2 400 kr/år

3 600 kr/år

36 000 kr

2

Schablon

Boo Energi

BRF Solviksnästet

Brf Solviksnäset registrerades 2016 och innefattar 11 st bostadsrätter i form av 8 nyproducerade radhus/parhus samt 3 studiohus. Varje lägenhet har en genomgående hög standard och omsorgsfullt valda materialval.

Föreningen är helt skuldfri och månadsavgifterna inkluderar, sophämtning, avgift i vägföreningen samt vatten.

Föreningens lägenheter är belägna på två st fastigheter (Kummelnäs 1:1168, Kummelnäs 1:832 samt BO 30:9). Den totala tomtarean är 3200 kvm.

Ekonomi
Föreningen är obelånat. Ingen planerad förändring av månadsavgiften.

Parkering
Till varje bostadsrätt ingår en parkeringsplats i månadsavgiften.

Kabel-tv och internet.
Varje bostadsrättsinnehavare ombesörjer själv abonnemang för tv och internet (fiber via Telia).

Uppvärmning
Varje lägenhet har separat anläggning för uppvärmning och framställan av varmvatten. Varje radhuslänga har en egen vattenmätare och föreningen fördelar kostnader för förbrukat VA mellan de boende, som inkluderas i månadsavgiften. Det finns även möjlighet till installation av individuella vattenmätare för var lägenhet i badrummet på nedre plan. Vidare har varje bostadsrätt en egen elmätare.

Sophantering
Föreningen har gemensam sophantering.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett fristående förråd.

Övrig info
I anslutning till de två radhuslängorna finns det pumpgropar med totalt 4 st pumpar. Pumparna har installerats i förebyggande syfte och går igång automatiskt vid en eventuell höjning av grundvattennivån, som då evakueras till stenkistor.

Kommande underhåll Fastigheternas byggnader är nyproducerade. I driftkalkylen ryms löpande underhåll. Därtill tillkommer årliga avsättningar till yttre fond. Det har pratats om eventuella byggnationer av balkonger för bostadsrättsinnehavarna.

Intresseanmälan

Läs mer här.