Snart till salu

Kärrtorpsvägen, balkong & stor uteplats

Snabbfakta

  • Antal rum
    2 ROK
  • Boarea
    65 kvm
  • Avgift
    3 776 kr

Öppen 2:A med fantastisk uteplats!

- mycket välplanerad
- öppen social planlösning
- generös uteplats mot gården & balkong!
- toppskick
- 1 minut till t-bana och bussar
- grönskande omgivningar
- möjlig mini-3:a
Välkomna till vad som kan vara en av Kärrtorps bäst planerade 2:a med egen uteplats, balkong, stort sovrum och i absolut topp skick. I denna ljusa och moderna 2:a finns en stor utmärkt uteplats mot gården, trivsam och optimalt planerad med stora fönster vilket i kombination med lättillgängligt planlösning skapar rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är synnerligen snyggt iordningställd med ljusa färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge!

Kontakta ansvarig mäklare för mera information, bilder eller visning!
Jan Ocaean Hsia
0763-447 448
Ocean@asira.se

Bostadsrätt

65kvm

Bostadsrätt

2 rum

3 776 kr/månad

I avgiften ingår värme, kallvatten och bredband (1000/1000 Halebop) El och varmvatten debiteras separat.

___

1.0303%

1.03%

Välkomnande och rymlig hall med stilfull hatthylla till höger, perfekt för att organisera alla ytterkläder. Här finner du även extra förvaring genom generösa garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Det ljust målade vardagsrummet bjuder in till avkoppling och trivsel. Med ekparkettgolv ger detta rum en varm och inbjudande atmosfär. Platsen rymmer med lätthet en bekväm soffgrupp samt annat möblemang. Från vardagsrummet når du den ljuvliga söderläge balkongen - en perfekt oas för att njuta av soliga dagar och vacker utsikt.

Det ljusa och rymliga köket med delvis öppen planlösning ger dig generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter bakom de stilfulla under- och överskåpen. Med vitt tvärliggande kakel och elegant laminatbänkskiva skapar köket en modern och stilren känsla. Maskinparken består av rostfria apparater från Electrolux, inklusive häll, ugn och kyl/frys. Här finner du även en praktisk matplats som rymmer upp till 6-8 personer - perfekt för härliga måltider med familj och vänner.

Det stora och charmiga sovrummet i en sober kulör erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finner du även generösa garderober som säkerställer utmärkt förvaring. Det härliga ljusinsläppet från fönstren och utgången till den underbara uteplatsen gör detta sovrum till en fristad för avkoppling och sömn i harmoni med naturen.

På söderläge finns den trivsamma balkongen om ca 3 kvm där du kan njuta av solens strålar och en kopp kaffe. Vidare erbjuder bostaden även en rymlig uteplats i norrläge om ca 12 kvm, perfekt för utomhusaktiviteter och trädgårdsfester.

Ett modernt badrum med stilrena vit kaklade väggar och grått klinkergolv. Här finner du en elegant glasdörrsdusch, vitt handfat med matchande kommod samt en vit WC-stol. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux är inkluderade, och ett överskåp erbjuder ytterligare förvaringsutrymme för alla dina behov.

- Fönsterbrädorna i sten ger en elegant touch till interiören. - Nuvarande ägare disponerar över källarförråd om ca 4-5 kvm, vilket ger extra utrymme för alla dina ägodelar. - En fantastisk walk-in-closet erbjuder möjlighet till välorganiserad förvaring för dina kläder och accessoarer. Denna unika bostad ger dig möjligheten att bo med nyproduktionens alla fördelar i en stadsdel som växer i rekordfart. Med enastående grönska och vatten som en naturlig del av din vardag - här är det bara att flytta rakt in och börja njuta av det fantastiska livet på Kärrtorp!

Flerfamiljshus

2022 - Besqab

Mekanisk, typ FTX, F

Fjärrvärme

0

Ja

3-glas isoler

Utförd 3/23/2022

D

Kärrtorpsvägen, balkong & stor uteplats

Stockholm

Kärrtorp - Johanneshov

JOHANNESHOV

3 776 kr/mån

I avgiften ingår värme, kallvatten och bredband (1000/1000 Halebop) El och varmvatten debiteras separat.

Brf Zickzack

Brf Zickzack är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen innehar två sammansatta flerbostadshus på adresserna Kärrtorpsvägen 24-26. Husen uppfördes av byggherren Besqab 2019. Samtliga 93 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och utöver detta finns också 3 lokaler som är uthyrda.

Föreningen äger marken och är ett äkta förening.

EKONOMI
Föreningen har för närvarande inte tagit några beslut gällande kommande avgiftsförändring (kontrollerat med styrelsen 2023-04-21)

FÖRSÄKRING
Fastighetsförsäkring har tecknats till fullvärde hos Brandkontoret. Inkluderat bostadsrättstillägg.

BREDBAND / TV
Föreningen har inget eget avtal gällande kabel-TV, utan det är upp till bostadsrättsinnehavaren att själv skaffa samt bekosta eget abonnemang med valfri leverantör. Gällande bredband ingår detta i avgiften. Föreningen kommer under sommaren 2022 att teckna avtal med Halebop om gruppavtal för bredband (1000/1000).

PARKERING
I föreningen finns tillgång till garage i huset där man disponerar 43 parkeringsplatser. Att hyra en garageplats kostar 1500 kr/mån. I dagsläget är det åtta personer i kö
(kontrollerat med Nabo 2023-04-24).

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd samt källarförråd. På husets baksida finns en stor gårdsyta med grillplats och sittgrupp, sandlåda för de små samt cykelställ för föreningens medlemmar att nyttja.

ÄGANDE
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.

SKK: 15 626 kr/kvm (97Mkr) SKR: 1,44 % Kassa 1,9 Mkr

2021 - Uppdaterat låssystemet i de gemensamma utrymmena där nycklar har ersatts med nyckelbrickor. - Satt upp brytskydd på portar Inga större renoveringar eller underhåll är planerade då föreningen är så pass ny.

Intresseanmälan

Läs mer här.