Såld

2 600 000 kr

Drottninggården 206

Snabbfakta

  • Antal rum
    5 ROK
  • Boarea
    121 kvm
  • Avgift
    7 163 kr

Naturnära och central 5-rumsradhus med inbjudande trädgård och inglasat uterum

Centralt belägen bostadsrätt i natursköna Landskrona med stabil förening, perfekt för den stora familjen. Inglasat uterum och härlig trädgård.
Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i Drottninggården, belägen i ett naturskönt och centralt område i Landskrona. Här erbjuds den perfekta kombinationen av närhet till naturen och bekvämligheten av att ha allt du behöver inom räckhåll.

Denna rymliga och välplanerade lägenhet passar perfekt för den stora familjen som söker en bekväm och trivsam tillvaro. Med sina generösa 121 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både umgänge och avskildhet. Den öppna planlösningen skapar en luftig och ljus atmosfär som inbjuder till sociala sammankomster.

Njut av de vackra omgivningarna från det inglasade uterummet eller ta en stund för dig själv på den privata terrassen. Trädgården är inhägnad och lättskött, vilket ger dig möjlighet att njuta av grönska och frisk luft utan att behöva lägga ner alltför mycket tid på skötsel.

Föreningen har en stabil ekonomi och är barnvänlig, vilket ger dig trygghet och möjlighet att skapa långvariga relationer med grannarna. Dessutom är läget perfekt för pendlare med närhet till kommunikationer.

Denna inflyttningsklara bostadsrätt är verkligen något speciellt. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Landskrona!

Bostadsrätt

121kvm

Bostadsrätt

5 rum

7 163 kr/månad

1001

206

0%

0.4976%

Radhus

1980

Mekanisk (endast frånluft)

Fjärrvärme

1 / 1

Nej

3-glas

Utförd 5/12/2021

157 kWh/kvm per år

E

Drottninggården 206

Landskrona

Landskrona

LANDSKRONA

7 163 kr/mån

3 600 kr/år

3 600 kr

2

Hsb Bostadsrättsförening Drottningeni Landskrona

Bostadsrättsföreningen är ett privat bostadsföretag Hsb Brf Drottninggården i Landskrona är en välskött förening som bildades 1979 och omfattar förvaltning av fastigheten Drottninggården 1 med adress Drottninggården 1-244. Fastigheten består 227 lägenheter som uppfördes 1979. Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättsinnehavarna bekostar själva hemförsäkring och bostadsrättstillägget bekostas gemensamt av föreningen.

Föreningen undersöker just nu möjligheten för laddstolpar för elbilar. Laddstolpar diskuteras, individuell mätning av värme och vatten, man får betala vad man förbrukar. **Information hämtad från samtal med styrelsen 2023-10-29** Kvartersgård Centralt i föreningen finns en kvartersgård med * Idrottshall hyreskostnad ca 50 kr/mån ca 600 kr/år * Fest- och möteslokaler med kök hyreskostnad ca 500 kr/ dygn -Tvättstuga hyreskostnad beroende på vad som används -Bastu hyreskostnad ca 20 kr/mån 240 kr/år I anslutning till kvartersgården finns en stor lekplats och lite längre bort finns en boulebana. Lokalerna kan bokas och nyttjas av medlemmarna. Tvättstuga I varje hus finns utrymme för egen tvättmaskin. I kvartersgården finns det dessutom två tvättstugor med lite större maskiner och effektivare torkmöjligheter. Digitalt bokningssystem finns. Ventilationssystem Lägenheterna är försedda med ett specifikt fläktsystem - REXOVENT. Systemet kräver en viss modell av spiskåpa/köksfläkt med speciell funktion för att fläktsystemet ska fungera. Vid eventuellt byte av spiskåpa/köksfläkt, är det därför viktigt att denna är anpassad för REXOVENT-systemet, annars kommer fläktsystemet inte att fungera. Rådgör med sakkunnig fackhandlare för att undvika felköp.

2021 * Kvarterslokalen renoverades. * Utbyte av ventilation i lägenheterna planeras. * Förstärkning av brandskydd på och mellan fastigheterna. 2020 * Tvättstugorna moderniserades med nya maskiner. Det infördes även ett digitalt bokningssystem för tvättstugorna, idrottshallen och bastun. * Biltvätten blev kostnadsfri för de boende i Drottningen. * Ny belysning utvändigt på såväl väggar som stolpar. * Asfaltering av gångar. * Upprustning av utemiljön. * Utbyte av träpanel. Kommande prioriterad renovering är utbyte av ventilationssystem men det har inte fattats något beslut om när det ska utföras än. Likaså gällande fönsterbyte som inte är beslutat om när det ska ske. Planerade byte av ventilationsaggregaten 2024, beroende på föreningens budget. Löpande underhåll. Underhållsplan finns enligt budget. **Information hämtad från samtal med styrelsen 2023-10-29**

Inom området finns fyra stycken garagetorg. Varje lägenhet har ett garage. Garage ingår i hyran. Därutöver finns det i anslutning till garagetorgen P-platser för gästparkering och tillfällig uppställning. På garagetorgen är det endast tillåtet att parkera personbilar. Utanför garagetorgen får företagsbilar och personbilar parkera men i första hand skall personbilar parkeras inne på garagetorgen. Husbilar och släp är inte tillåtet att parkera i ormrådet. På alla parkeringsytor gäller 24 timmars regeln. Vid längre parkering kan parkeringsbot utfärdas. Till bostaden hör ett garage. I området finns även gott om gästparkeringar och uppställningsplatser.

Intresseanmälan

Läs mer här.