Till salu

Brytstugevägen - Stuga 140

Snabbfakta

 • eller högstbjudande
  250 000 kr
 • Antal rum
  2 ROK
 • Boarea
  40 kvm
 • Tomt
  405 kvm

Lantligt charmtroll med nyrenoverad kolonistuga!

Välkommen till denna mysiga och lantliga kolonistuga med nyrenoverat interiör, ljust och luftigt vardagsrum och matplats, samt ett separat sovrum. Här kan du njuta av den ny anlagda gräsmattan och trätrallen på både fram- och baksidan av huset, perfekt för utomhusaktiviteter. Den stora och lättskötta tomten erbjuder gott om utrymme för odling och har även två trädäck att koppla av på. Med en nydragen el och en lummig trädgård kan du vara säker på att detta fritidshus är redo för att bli ditt nya hem.
Välkommen till denna charmiga kolonistuga belägen i det lantliga och mysiga området Brytstugan i Helsingborg. Med sin nyrenoverade interiör och ljusa, luftiga atmosfär erbjuder detta fritidshus en perfekt plats att komma bort från vardagens stress och bara njuta av lugnet.

På en stor och lättskött tomt kan du njuta av den nyanlagda gräsmattan och det nybyggda trätrallet på både fram- och baksidan av huset. Här finns även dubbla trädäck där du kan njuta av solen under varma sommardagar. Den lummiga trädgården ger dig möjlighet att odla dina egna grönsaker eller skapa en vacker blomsterprakt.

Interiört möts du av ett öppet och flexibelt vardagsrum med matplats, perfekt för att umgås med familj och vänner. Det separata sovrummet ger dig en lugn plats att koppla av efter en lång dag.

Renoveringarna inkluderar bland annat ny el, ny ytterpanel, nya golv och ett nytt skjutdörrsparti i glas mot sovrummet. Dessutom har två nya trätrallar, två nya träd och ett nytt staket lyft utomhusmiljön till en ny nivå. Fönster och uterum har också fått en uppfräschande målning.

Missa inte chansen att äga denna pärla av en kolonistuga med mycket odlingsutrymme och en fantastiskt trevlig atmosfär. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Fritidshus

40kvm

Arrende

2 rum

405 kvm

250 000 kr - eller högstbjudande

Fritidshus

Trä

Trä

2-glas + 3-glas

Trä

140

Förråd på tomten

None

Brytstugevägen - Stuga 140

Helsingborg

HELSINGBORG

405 kvm

0st om totalt 0 kr

Intresseanmälan

Läs mer här.