Såld

Hammarby Allé 127

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart
  6 695 000 kr
 • Antal rum
  4 ROK
 • Boarea
  115 kvm
 • Avgift
  5 282 kr

Otrolig lägenhet med stor terrass och uthyrningsdel med egen ingång!

Stor terrass i bästa läge
Din drömbostad
Bra ljusinsläpp
Närhet till matbutiker
Stabil förening
Södersjukhuset och BVC
Närhet till grönområden
Hög mysighetsfaktor
Stor social yta
Garage i huset
Barnvänligt område
Bra materialval
Goda kommunikationer
Gångavstånd till skola/förskola
Uthyrningsdel med egen ingång
Hammarbybacken
Magisk lägenhet i Hammarby Sjöstad med stor terrass och plats för både möbler och grill. Lägenheten ligger alldeles intill Luma och med närhet till kanalen. Vad mer kan du önska dig? Den är idag uppdelad till två lägenheter där respektive lägenhet har separat ingång. Önskar man sammanföra lägenheterna till en stor är det endast en vägg bort. I lägenheten finns också två fräscha badrum.
Hammarby Sjöstad är ett familjevänligt område med goda kommunikationer och du når såväl Saltsjöbanan, City och Gullmarsplan på nolltid. Lägenheten ligger dessutom på en av Hammarby Sjöstads absolut bästa adresser.

Bostadsrätt

115kvm

Bostadsrätt

4 rum

6 695 000 kr - Föreslagen budstart

5 282 kr/månad

Värme, vatten, kabelTV(Basutbud) och bredband

1205

00223

1.26398%

Flerfamiljehus

2003

FTX

Fjärrvärme

2

Ja

Utförd 1/1/0001

None

Hammarby Allé 127

Stockholm

Hammarby Sjöstad

Stockholm

5 282 kr/mån

Värme, vatten, kabelTV(Basutbud) och bredband

3 200 kr/år

2 160 kr/år

5 360 kr

4

Beräknad enligt schablon på 4 boende i lägenheten.

Brf Holmen, Sickla Kaj

Allmänt om föreningen
Föreningen består idag av 114 lägenheter med bostadsrätt och 4 kommersiella lokaler med hyresrätt. Föreningen äger även en del i en gemensamhetsanläggning innefattande ett garage med totalt 78 platser. Föreningen omfattar adresserna Babordsgatan 4-8, Hammarby Allé 117-137 samt Korphoppsgatan 21-23. Total bostadsyta är 8 241 kvm och lokalerna ligger på 521 kvm.

Stark ekonomi & Låga avgifter
Föreningens ekonomi är mycket god och man har en av Sjöstadens lägsta avgifter, där avgifterna legat oförändrade sedan föreningens bildande. Det finns inga planerade avgiftsjusteringar. Föreningen kommersiella lokaler är mycket attraktiva och de ger årligen intäkter på över 2 miljoner kronor per år. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Marken
Föreningen äger marken.

Garage
Brf Holmen, Sickla Kaj förvaltar och äger en del i en gemensamhetsanläggning tillsammans med Brf Olympia och Brf Sjöprotalen. Gemensamhetsanläggningen innefattar ett garage med totalt 78 platser och 51 av dessa platser disponeras av Brf Holmen, Sickla Kaj. För medlemmar i föreningen är månadsavgiften 1 500 kr för bilplats och 500 kr för mc-plats.

Planerade renoveringar
Föreningens byggnader befinner sig i gott skick och det finns inga större renoveringar planerade, endast normalt periodiskt underhåll.

Prisbelönt projekt
Kvarteret Holmen har fått Stockholms Stads miljöpris för bästa och mest innovativa byggnation. Här bor du vackert, tryggt, ljust och luftigt. Miljömålen för Kv Holmen var:

– effektivare energianvändning i drift
– mindre användning av skadliga ämnen
– mindre miljöpåverkan från transporter i produktion och i nyttjande

Utåt sett är det solcellerna som märks mest. Tillsammans med grannkvarteret Grynnan är de Nordens största projekt med byggnadsintegrerade solceller i bostadsbyggnader.

Gemensamma utrymmen
Modern tvättstuga i markplan med ingång från Hammarby Alle 127 och med ingång från gården. Tvättstugan är utrustad med nio tvättmaskiner varav en grovtvättmaskin, fyra torktumlare, fyra torkskåp och två manglar. Lummig innergård för både vuxna och barn. För förvaring av cykeln finns cykelrum och cykelstall på gården. Föreningen har även barnvagnsrum samt källsortering och grovsoprum.

Uthyrningslägenhet
På Babordsgatan 8 finns en uthyrningslägenhet som kan bokas av medlemmarna. Kostnaden är 200 kr/dygn. I lägenheten finns totalt fyra bäddar (1 dubbelsäng, 2 enkelsängar), porslin och städutrustning. Lägenheten är även utrustad med toalettutrymme.

Kabel-TV & Internet
Föreningen Brf Holmen har ett gruppavtal med ComHem. I avgiften ingår basutbudet av TV-kanaler och bredband med en kapacitet på 10/10 Mbit/s. Vill du ha snabbare bredband, fler TV-kanaler eller IP-telefoni så beställer du det själv hos ComHem.
Fiberbredband kan även erhållas genom Via Europa som förvaltar bredbandsnätet. Här kan man kan välja bland ett stort antal bredbandsleverantörer, för mer information besök www.viaeuropa.se

Försäkring
I föreningens försäkring via Länsförsäkringar ingår bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Detta behöver du som medlem inte lägga till i din privata hemförsäkring.

Föreningens hemsida
www.brfholmen.se

Intresseanmälan

Läs mer här.