Såld

Kaptensgatan 15A, ACCEPTERAT PRIS!

Snabbfakta

 • Antal rum
  1.5 ROK
 • Boarea
  34 kvm
 • Avgift
  1 338 kr

Mysig lägenhet på absolut bästa adress ett stenkast från Stureplan

Gemensam takterrass
Sekelskifte
Oslagbart läge
Djurgården
Närhet till allt
Optimal planlösning
Attraktiv adress
All tänkbar service
Stureplan
Strandvägen
Goda kommunikationer
Välskött förening
Hög mysighetsfaktor
Din drömbostad
Möjlig 2 rummare
ACCEPTERAT PRIS, FÖRST TILL KVARN!
Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning!
Varmt välkommen till denna 1,5 rummare om 34 kvadratmeter på en av Stockholms bästa adresser. Denna lägenhet finner ni på Östermalm med närhet till såväl Stureplan som Strandvägen och tack vare dess centrala läge har du närhet till all tänkbar service och kommunikation. Lägenheten är välplanerad och det finns god möjlighet till förvaring. Den är lättmöblerad och du kommer få plats med vad du önskar. Köket i sin tur är fullutrustat och lägenheten bjuder även på ett helkaklat badrum. Utöver detta har du även tillgång till föreningens stora terrass med milsvid utsikt i flera väderstreck.
Kan det vara din drömbostad?
 • Flerfamiljehus

  1896

  Bottenvåning

 • 1 338 kr/mån

  Inkl värme, VA och bredband.

  El: 1 800 kr/år

  Försäkring: 1 680 kr/år

  Summa(kr/år): 3 480 kr

  Personer i hushållet: 1

  Beräknad enligt schablon på 1 boende i lägenheten.

 • Inom bekvämt gångavstånd finns allt som behövs för att tilltala en storstadsbo med krav på läge och omgivning: pulsen vid Stureplan, Biblioteksgatan, Östermalms Saluhall, Djurgården och Strandvägens charm. Utmärkt shoppingutbud erbjuds bland annat i Sturegallerian, Birger Jarlsgatan och i Fältöverstens köpcentrum. Vidare erbjuds förstklassiga restauranger och caféer i området. Utmärkta kommunikationer finns i närheten som enkelt tar dig till bl.a. Centralstationen, Stureplan, Humlegården, Odenplan samt Handelshögskolan och Östermalmstorg.

 • BRF Falken 8 Är en äkta bostadsrättsföreningen som bildades 2001. Föreningen disponerar över 16 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal upplåten med hyresrätt. Föreningens adresser: Kaptensgatan 15 och 15A Byggår: 1896 Gemensamma utrymmen: Stor takterrass med milsvid utsikt i flera väderstreck. Tvättstuga Cykelrum Innergård med utemöbler samt grillmöjlighet. Gjorda renoveringar: 2017 takterrass 2012 Entré, trapphus och hiss. 2011 Tak 2003 Tvättstuga 1979 Stambyte Marken: Äger marken. Ägande: Delat ägande accepteras Övrigt: Till lägenheten finns det ett källarförråd

Intresseanmälan

Läs mer här.