Såld

Mycket ljus 1:a(möjlig 2:a) ett stenkast från Hornstull och naturnära Långholmen
Bilder Översikt

Pålsundsgatan 3B

 • slutpris
  3 195 000 kr
 • Antal rum
  1 ROK
 • Boarea
  38 kvm
 • Avgift
  1 448 kr
 • Möjlig 2:a
 • Låg avgift
 • Högt belägen
 • Rikligt med ljusinsläpp
 • Stor walk-in closet
 • Äkta bostadsrättsförening med god ekonomi
LÅG AVGIFT - MÖJLIG 2:A - FANTASTISKT LJUSINSLÄPP!

Välkommen till denna väl planerade och högt lokaliserade 1:a (möjlig 2:a) i mycket stabil bostadsrättsförening på lugna Pålsundsgatan precis intill Högalidsparken med endast en kort promenad ner till vackra Pålsundet och Långholmen.

Rymlig hall beklädd med fin ekparkett och gott om plats för avhängning samt med stor walk-in closet för ytterligare avhängning/förvaring. Yteffektivt allrum/rum med samma fina parkett som hallen och gott om ljusinsläpp från fönster mot lugna Pålsundsgatan. Här finns plats för både sovdel och mysig soffhörna. Luftigt kök med utrymme för matplats. Rymligt kaklat badrum utrustad med duschhörna och tvättmaskin.

Bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fin arkitektritad innergård för härliga sommarkvällar i gott sällskap.
 • Flerfamiljehus

  1913

  Fjärrvärme

  Våning: 3/6

  Hiss: JA

  Mekanisk (FTX, F)

 • 1 448 kr/mån

  El: 2 400 kr/år

  Försäkring: 1 800 kr/år

  Summa(kr/år): 4 200 kr

  Personer i hushållet: 2

  Driftskostnader enligt schablon med två personer i hushållet.

 • Högalid ligger på centrala Södermalm och här finns allt du kan tänkas behöva. Tantolunden, Långholmen, Skinnarviksberget, Söder mälarstrand, Bergsunds strand, Ånghästparken och Bergsgruvan är ett par grönområden alldeles intill för mysiga promenader. Flera av dessa ställen går att kombinera med bad. I området finns också obegränsat med restauranger och caféer, vilket gör att du aldrig behöver lämna för ett annat område. Enligt många boende i området kombineras ett liv i rörelse med ett avslappnat klimat här. Inom räckhåll finns kommunikationer så som tunnelbanestation Hornstull och buss nr 4. För den som kör bil är det snabb access till E4:an i både norr- och södergående riktning.

  På gatorna råder fri parkering på vardagar och helger under vissa bestämda tider och betalparkeringparkering övrig tid. För den som är folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Gatu- och fastighetskontoret i Stockholms Stad. Du kan fylla i din ansökan på hemsidan: https://parkering.stockholm/boendeparkering/.

 • Brf Högalidsmuttern nr2 Bostadsrättsföreningen Högalidsmuttern nr 2 bildades 1980-12-01 och föreningen förvärvade fastigheten 1982. Fastigheten byggdes 1913 och består av ett 1 flerbostadshus i 6 våningar. Föreningen upplåter 36 lägenheter (2 721 m²) med bostadsrätt och 6 lokaler (361 m²) med hyresrätt. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Genomförda renoveringar 1971 Genomgick fastigheten en omfattande renovering med rörstambyte, elstambyte och nyinstallation av hiss. 1989 Omläggning av tak 1998 Omputsning av fasad 2002 installerades kabel-TV 2007 Föbättring av takmålning och fjärrvärmecentral, byte av centralfläkt och uppgradering av temperaturreglage. 2008 Renovering av gård, uteplats 2010 OVK besiktning, samma år rensade man även stammarna. 2011 Balkongbygge 2011-2012 Fönstermålning 2014 Installation av fiber 2016 Byte av värmecentral och injustering av värmesystemet 2017 Relining av avloppsstammar, Trapphusrenovering, OVK Gemensamma utrymmen I källaren finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Det finns även ett cykelrum med ingång från gården. Föreningen har en mycket trevlig arkitektritad (Arkitekt Ahlqvist och Almqvist) innergård som renoverades 2008 med uteplats, planteringar och gräsmatta. Här finns det utemöbler och grill. Innergården är mycket vacker även kvällstid då inbyggda spotlights i altanen lyser upp innergården. Kabel-tv och bredband Fastigheten är ansluten till kabel-TV och bredband via Comhem. Fiber installerades 2014. Ekonomi Brf Högalidsmuttern är en mycket välmående förening med låga avgifter. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som betalas av köparen på 2,5 % av prisbasbeloppet och en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppetsom betalas av pantsättaren. Föreningen accepterar delat ägande mellan föräldrar och barn, ex. 10/90 %. Juridisk person accepteras ej.

Pålsundsgatan 3B

Välkommen på visning

söndag 14/03 kl 14:15 - 15:15Boka visning
måndag 15/03 kl 18:30 - 19:00Boka visning

Intresseanmälan

Läs mer här.