Såld

Luntmakargatan 63

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart
  2 995 000 kr
 • Antal rum
  1 ROK
 • Boarea
  27 kvm
 • Avgift
  1 012 kr

Topprenoverad lägenhet i högt och tyst läge mot grönskande innergård.

Drömbostad
Stadspuls
Tyst och ljust läge
Låg avgift i stabil förening
Goda kommunikationer
Oslagbar planlösning
Otrolig rymd
Solig balkong mot innergård
Påkostade materialval
Attraktiv adress
Insynsskyddad
Hög takhöjd
I högt, och tyst läge mot den grönskande innergården finns denna stilfulla och påkostade lägenhet med solig balkong. Bostaden är mycket genomtänkt och har nyligen renoverats för att genomgående leverera förstklassig komfort och kvalitet i såväl planering, materialval och ljussättning för maximal funktionalitet.
Fastigheten är i mycket gott skick med alla stora renoveringar bakom sig. Här bor ni i centralt attraktivt område invid Handelshögskolan med utmärkta kommunikationer i direkt närhet.

Rumsbeskrivning
Inbjudande ljus hall med platsbyggda garderober i enhetligt utförande för generös förvaring och sittplats med smakfull marmorskiva.

Från hallen nås ett rymligt kaklat badrum utrustat med wc, handfat, handdukstork samt duschhörna. Vill man ha egen tvättmaskin finns det gott om plats för det.

Smakfullt renoverat kök med stilren köksinteriör och mörk arbetsbänk som bryter av fint. God och lättillgänglig förvaring samt ordentligt med arbetsyta. Maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys, spishäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, diskho samt fläkt i enhetligt utförande som den övriga köksinteriören. Ett fönsterparti mot innergården ger ett härligt ljusflöde. Den genomtänkta och välplanerade kökslösningen möjliggör matplats med barstolar i köksön för den som inte vill ha en separat matplats i rummet.

Lättmöblerat allrum med stort fönsterparti och utgång till balkongen med vy över den stillsamma gården och trädtopparna som blomstrar fantastiskt fint under våren och sommaren. Utmärkt planerat med plats för matplats, säng eller soffgrupp samt mediamöblemang.

Uppdaterade elinstallationer med modernt belysningssystem, som möjliggör stämningsfullt ljusflöde.

Inbjudande och rymlig balkong i ogenerat fritt läge med sol stora delar av dagen. Här kan du avnjuta allt från morgonkaffet till kvällsfikat och balkongens storlek möjliggör för både balkongmöbel och planteringar.
 • Flerfamiljehus

  1939

  Våning: 3

  Hiss: JA

 • 1 012 kr/mån

  Inkl värme, vatten, KabelTV (Basutbud) och bredband.

  El: 1 800 kr/år

  Försäkring: 1 680 kr/år

  Summa(kr/år): 3 480 kr

  Personer i hushållet: 1

  Beräknad enligt schablon på 1 boende i lägenheten.

 • Utmärkt läge i Vasastan med närhet till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, gym, caféer, Systembolaget, bageri, mataffär samt många trevliga butiker. Här bor du ostört, med gångavstånd till såväl Drottninggatan, Hötorget, Stureplan, Odenplan och Stockholms City. Med en kort promenad tar du dig till gröna oaser som vackra Tegnérlunden Observatorieparken, Vanadislunden och Vasaparkens ströv- och naturområden. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar och närhet till tunnelbanans gröna linje (Rådmansgatan) samt Centralstationen och Arlanda express.

 • Brf Luntmakargatan 63 Bostadsrättsföreningen Luntmakargatan 63 är en äkta och välskött förening belägen på Luntmakargatan 63. Föreningen upplåter idag 40 lägenheter med bostadsrätt, 2 lokaler med hyresrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt. Totalt 1 796 kvm och 2 lokaler om 691 kvm. Tomtytan är 659 kvm. Marken till fastigheten innehas med äganderätt. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen tillåter inte juridisk person. Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga, innergård med utemöbler/grillmöjlighet och cykelrum. Gjorda renoveringar: 2020 - Fiber installerades i fastigheten 2020 - Fasad- och balkongrenovering 2017 - Ombyggnad entré 2016 - Totalrenovering av hyreslokal 2014-2015 - Hissombyggnad 2014 - Stambyte 2013 - Ommålning av trapphus 2012 - Målning av tak 2010 - Installation av säkerhetsdörrar 2009 - Byggnation av vindsvåningar. OVK-besiktning. 2008 - Byte av fönster 2005 - Renovering av gård, trapphus och tvättstuga Kommande renoveringar: Inga beslutade. Föreningen följer en underhållsplan. Parkering: Boendeparkering tillämpas i området. Tv/bredband: ComHem/Ownit. Överlåtelse-/pantsättningsavgift: I enlighet med föreningens stadgar ska överlåtelseavgiften uppgå till högst 2,5% och pantsättningsavgiften till högst 1% av det basbelopp som gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemskap respektive tidpunkten för underrättelse om pantsättning.

Intresseanmälan

Läs mer här.