Såld

Maria Bangata 2B

Snabbfakta

 • Föreslagen budstart
  2 495 000 kr
 • Antal rum
  1.5 ROK
 • Boarea
  26 kvm
 • Avgift
  1 408 kr

Vill du bo i en lägenhet på Södermalm i absoluta toppskick så har du kommit helt rätt. Kontakta mäklaren för en exklusiv VIP-visning!
Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning! 
Vill du bo i en lägenhet på Södermalm i absoluta toppskick, så har du kommit helt rätt! Denna magiska lägenhet finner du på en av Södermalms absolut bästa adresser. Lägenheten i sig är väldigt ljus och detta är tack vare de moderna materialvalen, dess stora fönster samt lägenhetens läge på våning 5. Södermalm är ett område med många små lägenheter och här kommer du hitta nya vänner som är precis som dig själv. Detta i kombination med butiker, shopping, restauranger och caféer gör Södermalm till området du aldrig behöver lämna. Till lägenheten hör även ett källarförråd.
Lägenheten i sig är definitivt något för den kräsne, då den är i absoluta toppskick tack vare att den byggdes 2018. Här får du en känsla av rymd, tack vare den öppna planlösningen mellan det sociala köket och vardagsrummet. Kan det vara din drömbostad?
Varmt välkommen på visning!
 • Flerfamiljehus

  2018

  Fjärrvärme

  Våning: 5/5

  Hiss: JA

  FTX

 • 1 408 kr/mån

  Värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 238kr för Tv(basutbud) och bredband.

  El: 1 800 kr/år

  Försäkring: 1 680 kr/år

  Summa(kr/år): 3 480 kr

  Personer i hushållet: 1

  Beräknad enligt schablon på 1 person boende i lägenheten.

 • Högalid ligger på centrala Södermalm och här finns allt du kan tänkas behöva. Tantolunden, Långholmen, Skinnarviksberget, Söder mälarstrand, Bergsunds strand, Ånghästparken och Bergsgruvan är ett par grönområden alldeles intill för mysiga promenader. Flera av dessa ställen går att kombinera med bad. I området finns också obegränsat med restauranger och caféer, vilket gör att du aldrig behöver lämna för ett annat område. Enligt många boende i området kombineras ett liv i rörelse med ett avslappnat klimat här. Inom räckhåll finns kommunikationer så som tunnelbana och buss. För den som kör bil är det snabb access till E4:an i både norr- och södergående riktning.

 • Brf Mono Äkta bostadsrättsförening: Ja. Uppvärmning: Fjärrvärme. Gemensamhetsutrymmen: Takterrass med grill. Innergård Barnvagns- och cykelrum Garage/Parkering: 14 garageplatser om 2000kr/mån Områdesparkering: 1100kr/mån http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/Boendeparkering/. Gjorda renoveringar: Inget är gjort, då det är väldigt nybyggt. Kommande renoveringar: Löpande underhåll. Inget planerat tack vare att det är relativt nybyggt. Juridisk person: Accepteras ej. Förråd: Källarförråd Överlåtelseavgift: 1163kr - betalas i enlighet med föreningens stadgar. Pantsättningsavgift: 465kr Delat ägande: Delat ägande accepteras med minsta ägarandel på 10%. Övrigt: Varje lägenhet har egen elcentral och avtal med el-leverantör tecknas av varje bostadsrättsinnehavare separat.

Intresseanmälan

Läs mer här.